Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Как да не споделя?! Голяма веселба е у нас с лафовете на Любо.
"Мамо, вали. Ще ходим по валето"  Joy

# 601
Или говорят за една и съща Димана.

# 602
Мараба, мои скъпи мухоморчици с малки (подчертано) порцийки ежедневие.

Понеже гледам, че споменават дъжд, ще споделя, че след 20 години живот на дъждовен остров, съм развила една такава тиха и извратена радост от дъжда, едно странно ценителство на различните видове дъжд и приемане на житейската философия, че няма лошо време, а само неподходяща екипировка.

Дребният, но упорит дъждец със сиво небе, извиква у мен само презрително пренебрежение, най-много да си сложа непромокаема шапка- идиотка, но иначе- не го забелязвам.

Силният, проливен дъжд, без вятър, е всъщност добра новина, защото можеш да носиш чадър, да скочиш в някои гумени ботуши, и хоп- времето е неутрализирано.

Проливният дъжд със силен вятър...ох, изгражда характера.  Спасение няма, просто си мърмориш нещо автогенно-самовнушително, докато те мокри до-кос-ти, и си представяш кефа на изсъхването, с чаша горещ шоколад, или в моя случай- нещо по-силно, почти медикозно.

ПС. Днес вали ситен дъжд.

# 603
Топлата вода ли откривам?
Дъщерята на Марадона се казва Димана.
До колкото схващам дъщерята на Кифлата също.
Съвпадение или кръвна връзка.

Съвпадение, слава Богу  Praynig

# 604
И аз гледах новини. Обаче чух нещо много по-прозаично и грозно: - че Марадона имитирал Любо Пенев и им казал да го д..ат!
Дали е верно? По всички новини го показали?

Как ще е грозно?? Това е велико! Дайте линк да си го сложа в подписа. Мерси.

# 605
Не говорят за една и съща Димана, но Кифлата първа е избрала това име.

(нарочно го правите нали, вълк и бейлис, вкарвате ме в реплика-дуплика и после ще кажете, че много мърморя, а съм чиста и проста спамаджийка)

Отивам да купя на мен и Кирето по една книга за уикенда. Снощи рових из нета да видя колко струва едно устройство за електронни книги като на Лимоненото Деси, но затворих страниците с писъци. Много съм бедна за такива неща. Че аз ако имах 300 долара, досега да си бях купила кростренажор.

# 606
Или Кифлата и Марадона имат едно общо детенце  Hug?

Това малко като онази потребителка (тя си знае), дето незнайно защо мислела, че аз съм била жената на Марадона, и аз веднага си представих как би протекъл разговора "Ха, ако бях омъжена за него, веднага бих го отровила!", а той "А аз ако бях женен за теб, бих приел отровата." (С извинения към Уинстън Чърчил.)

# 607
Даф, Ния много пораснала и хубава верно! Сандвичите са ти съвсем добре, според мен, кежуъл  Mr. Green

Калин@, би дала 300$ за вид скъпа закачалка за дрехи, която най-много да ти мери пулса отколкото за е-книжката? Иначе и аз съм мноооого мераклийка за такава джаджа (особено откакто МП3 плеъра ми умря внезапно и безвъзвратно), но и мойта фирма не може да си го позволи. Затуй пък последно време книжни книги натрупах колкото си ща, само дето не ми остава време (или не мога да си надмогна мързела) да ги отпочна.

Споделям и, че една вечер тия дни, прибирайки се виждам в един апартамент как от полилея висят разни гирлянди и друга коледна украса....запитах се миналогодишната ли е или просто хората си укрсасяват от рано  Mr. Green

# 608

запитах се миналогодишната ли е или просто хората си укрсасяват от рано  Mr. Green
Миналата година,някъде през април,с една
колежка обядвахме и тя се оплакваше от жената,
която почиства домът и:взела моля ти се и махнала
цялата коледна украса и я сложила в кашон!станало
едно такова голо,би могла поне да попита.... Rolling Eyes

По дифолт коледната украса се слага на 20.11 и се маха
на 07.01.

# 609
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Понеже не ми се споделят сутрешните ми ядове що да ви обременявам с глупости, ще споделя опита на патилото и старилото. Кростренажор нямам, сестра ми има. Обаче имам велоергометър - мери пулс, мазнини, отчита калории, просто мечта. Отдавна му се нарадвахме, живяхме природосъобразно и се бутахме кой пръв да поспортува сутрин и вечер. И го забравихме, все нямаме време уж. Веднъж една позната спомена, че ползва колелото главно като закачалка за дрехи, прибрах се, и що да видя - някой метнал сухото пране отгоре.  ooooh! И като почнах да следя, открих, че ние също сме започнали да го използваме като скъпа закачалка, поставка и там каквото дойде. Открих, че кростренажора на сестра ми също е придобил подобна функция на гардероб на племенника.
Така че подкрепям напълно :
Калин@, би дала 300$ за вид скъпа закачалка за дрехи, която най-много да ти мери пулса отколкото за е-книжката?

От мен честит ви Петък!

# 610
 Споделих малко ежедневие, а то какво излезе.
Не, нямам нищо общо с Марадона, еле пък обща дъщеря. Непоносимостта ми към лигавия му стил е спонтанна, така да се каже.

# 611
А аз пък си падам по богати жени. И по пички.

# 612
  • Пловдив
Ха! И аз имам велоергометър = ужасно скъпа закачалка за хавлии. Иначе за закачалка е удобен, висок е и като си сложа хавлията не се влачи по пода. Ако някой го иска - продавам го за 200лв и давам 5 буркана домашно сладко отгоре.

# 613
 Моля ви не замесвайте повече моето име с това на Марадона, защото ми става неудобно колко неадекватно почва да се държи той  Confused
 Предварително ви благодаря!

# 614
Не разбирам как може да имаш общ скайп-имейл с половинката си. Мииии, аз дрънкам -тоест, пиша-една камара простотии на скайп, да речем, или получавам една камара информиращи имейли от фейса и от едно друго мое място.Какво може да го интересува благоверния кой къде ме бил аднал?Или за кви простотии съм си дрънкала с приятелка? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт