Отговори
# 300
Добър вечер и от мен.На мен нещо не ми се спи и реших малко да ви видя какво правите.Искам да благодаря на мамите,които вече са раждали и споделят своето мнение.За хора,които не са раждали като мен им е много полезно.
Лека вечер от мен.

# 301
Памино,и аз съм като теб,но проблема не ми е очите а ушите!
Преди 10г родих нормално,без шев,но тогава нямах такава загуба на слух.Възстановяването ми беше адски бързо,на третия ден бях пушка.Сега и при мен както и при теб слушам едно и също-секцио!В крайна сметка примирих се,като се замисля за ко ли да се правя на героиня,бебо го дават да е около 3500 така че може наистина да видя зор,а напъните са проблема за ушите/както и очите предполагам/.Но може и да размисля в последния момент и да си изчакам термина.Макар че като се замисля може всичко да си почне нормално и пак да стане нещо и да ме одрежат и с една дума да го родя два пъти!Така че незнам! ooooh!

# 302
Добър вечер, момичета!
Влязох набързо да се отчета от днешната ЖК. Изненада ни малката бебка. До скоро вървеше две седмици назад, а днес доки ме потресе с думите "ами това е, готова си да раждаш, спираш хапчетата вече..."  Shocked Аз уж нямам завършена 36 седмица, а според размерите си принцесата ни започва 38 седмица  Party Толкова съм щастлива! Бях се притеснила да не взема да родя по-рано и като е назад малката... А то... Дадоха ми направлението за хоспитализация и вече остана да чакаме Големият ден. Заради подутите крака ми предписаха белтъчна диета /сутрин и вечер по едно кисело мляко и 2 супени лъжици сухо мляко/.
Днес имах много неща за вършене, а и до сега имах гости /както споменах - курбан на милото/, та не съм ви чела. Утре ще наваксам. Мернах само, че Мариета е на линия вече  Hug Добре дошла, миличка! Айде по-скоро да си приберете красавицата у дома!

# 303
  • София
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, но не спирам да ви чета. Нещо ме е хванало безсънието и вечер...преди поне през нощта се будех и кукувах, а сега за капак въобще не ми се спи до късни доби.
Искам да споделя с вас /дано не е обсъждано вече/, че вчера ровейки из форума, попаднах при декемврийки на един уникален разказ за бременността и раждането, дело на нашата МILADY, за което искам специално да я поздравя. Миличка, имаш страхотно тънко чувство за хумор и разказът ти е уникално увлекателен newsm51. Надявам се, че нямаш нищо против и копвам линка тук и нашите момичета да го прочетат.
Няма да съжалявате - страхотен е newsm74.
Ето: http://ovubumpandbeyond.blogspot.com/

Хайде целувки от мен и лека нощ.

# 304
Съжалявам много но искам официално да напусна този форум без да се обижда никой просто
аз не виждам за какво да Ви пиша като изобщо не виждам реакции
Знам че може би прекалих с инфото но реших че тези неща които ме интересуват мен
би трябвало да ви интересува и вас
Няма значение желая на всички лек остатък на бременността и безпроблемно раждане
Чао

# 305
Съжалявам много но искам официално да напусна този форум без да се обижда никой просто
аз не виждам за какво да Ви пиша като изобщо не виждам реакции
Знам че може би прекалих с инфото но реших че тези неща които ме интересуват мен
би трябвало да ви интересува и вас
Няма значение желая на всички лек остатък на бременността и безпроблемно раждане
Чао

Tired Абе напускай, ако искаш, ние няма да се обидим, нито пък виждам причина ти да се обиждаш от нещо... Който го е интересувала информацията, публикувана от теб, е коментирал, който не го е интересувала (момичетата извън София и БГ, като мен) не са коментирали. Мен лично ме възхити усърдието ти и  систематиката, както и добрата воля да си направиш усилието да публикуваш всичките тия списъци... Ама след тоя последен коментар, някак ме изгуби като почитател...

Ето, коментирах по твой пост! Сега по-добре ли ти стана?  Rolling Eyes

vess_82, страхотен е тоя разказ! Мерси за линка!!!

Милейди, бе забелязах аз, че имаш публицистичен талант! Смях се и плаках докато четох разказа ти! Надявам се след ноември да напишеш с подобен хумуристичен тон и сегашната си бременност...!  Flutter

# 306
Добро утро,мамчета! Simple Smile
vess_82 - много хубав разказ!Благодаря и за желанието да споделиш с нас всичко,което си преживяла!
Момичета искам само да ви кажа,че вече знам точно къде ще раждам,а именно в "Окръжна болница" тук в София със секцио по медицински причини! Cry
Сега ми остава да реша проблена с педиатъра на бъдещето ми синче!?
Красив и усммихнат ден от мен! Kissing Heart

# 307
Срамежливка никъде няма да ходиш.... Mr. Green Mr. Green
от сутринта не ме карай да се сърдя..
Аз ти отговорих на  поста в  форума на Дружбенските мами за това и не ти пуснах мнинието ми и тук
+ това със още една мама се майтапихме  с mag_a;isa, че се събираме от Дружба с теб 3 и ще си ходим на разходка с количките ... ти обаче не ни обърна никакво внимание...
Понякога момичетата отговарят а друг път не и на моите постове ... аз обаче не им се сърдя, а и това не е начина ...

# 308
  • София, Борово
добро утро и по кафенце за събуждане от мен

Отивам да ви чета  bouquet
Мариета, добре дошла!

# 309
Д о б р о  у т р о !!!!

- тоя ни изпи кафето тази сутрин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://vbox7.com/play:1dc74d60 една песничка която много харесвам  Simple Smile
e_valkanova - не затвориха ли Окръжна за ремонт  newsm78 Доколкото знам май това направиха на 7 .10, освен ако не са го отложили .. ако е така май ще бъда и аз късметлийка..

# 310
Мариетка добре дошла отново Да ти е жива и здрава хубавицата !!! Peace Hug
Ужас пропуснала съм поста и преди малко се връщах назад към старите страници  Embarassed Embarassed Embarassed
Виждам момичетата те поздравяват , а аз нещо не вдявах  Mr. Green Mr. Green
Голям срам...
АМА ТО С ТОЗИ БРЕМЕНЕЛСКИ МОЗЪК ДЕТО Е САМО НА ЕДНА ПРОГРАМА ПУСНАТ КАК ДА Е  Mr. Green Mr. Green

ТОВА Е МОЕТО ИЗВИНЕНИЕ  Heart Eyes

# 311
Срамежливка никъде няма да ходиш.... Mr. Green Mr. Green
от сутринта не ме карай да се сърдя..
Аз ти отговорих на  поста в  форума на Дружбенските мами за това и не ти пуснах мнинието ми и тук
+ това със още една мама се майтапихме  с mag_a;isa, че се събираме от Дружба с теб 3 и ще си ходим на разходка с количките ... ти обаче не ни обърна никакво внимание...
Понякога момичетата отговарят а друг път не и на моите постове ... аз обаче не им се сърдя, а и това не е начина ...

Здравей,Клодия!
И аз живея в "Дружба 1" и искам да се включа в отбора на дружбенските мами?
Т.е по адрес на регистрация сме "Младост,но сме си Дружба в реалност ....!

# 312
Д о б р о  у т р о !!!!

- тоя ни изпи кафето тази сутрин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://vbox7.com/play:1dc74d60 една песничка която много харесвам  Simple Smile
e_valkanova - не затвориха ли Окръжна за ремонт  newsm78 Доколкото знам май това направиха на 7 .10, освен ако не са го отложили .. ако е така май ще бъда и аз късметлийка..
Здравей!
По-принцип е трябвало да започне от началото на месеца,но по обясними причини са го отложили последно за 25.10.09,но пак не е сигурно да ли и тогава ще стартира.Ако имаш уговорка с лекар той ще те пренасочи ако раждаш след тази дата(ако въобще започнали ремонта).

# 313
  • София
СРАМЕЖЛИВКА, благодаря ти за инфото
нали не успях аз да отива вчера там, затова браво на теб!

СРАМЕЖЛИВКА, мисля че и аз съм ти отговаряла (и то вчера), май ти не четеш!
избързваш с изводите си!!!

добро утро на всички ви и лек ден!

# 314
                 ДОБРО УТРООООООООООООО!!!

Ей,момичета само с кафенце няма да се разберем сутрин!Нали трябва да охраним бебоците!Затова ето и закусчицата!
               ДА ВИ Е СЛАДКО!!!

Общи условия

Активация на акаунт