Отговори
# 690
Здравейте момичета!

Честито малко момиченце на Лари. Щом са си вкъщи, значи всичко е било ок. Дано и с гледането така им върви.

Стискаме палци на Елист. И двете принцеси са големи, така че силно се надявам всичко да е наред с тях.

Относно тоновете: доколкото разбирам зависи от лекаря и от болничното заведение. Аз от 32 седмица ходя по веднъж на седмица, а откакто влязох в 9ти месец трябва да ходя по 2 пъти на седмица.
Мисля, че е малко прекалено, особено ако няма някакви проблеми на бременността, но според моя док това е съвременния начин за проследяване на бременността.

Аз ходя или в частния кабинет на доктора или в Майчин дом, където е ужасно студено в стаята и таксата е 12 лева. Няма записване и чакаш да се освободи апарата.

Хубав ден и днес,

# 691
ТИННА - одеялцето съм го взела от Вис Виталис и цената му е 36,69 лв.

Това е одеялцето -цък

С цип и копчета е. Като се разкопчее става нормално одеялце

Кики, zlitova - ще има закуски. Вече повечето мами са в 9 месец така, че и да се нахвърлите върху половинките най - много да родите. Е ще се постарая да намеря един хубав готвач. Ако ли нееее, ще карам моя да се поразсъблече и ще го щракна, кво да се прави - на бременни жени не се отказва.  newsm62

# 692
Благодаря на Миралюба за темичката и на Кики-криско за пожеланието за бебка.
Аз не ме е страх толкова от секциото колкото от това на бебо да му е добре в мен,зашото питах доки дали се е омотала с пъпната връв около врата,а тя ми отговори и да се е ние какво можем да направим newsm78
Относно тоновете не ми са слушани нито с 1-та нито с тая бременност,само когато влязох да раждам.Дори в нашият град няма къде да си платиш за да ги чуят освен в родилно,а моита АГ е шеф на родилно и явно е преценила ,че не е наложително.
Аз не мога да се вредя до компа от мойта принцеса,защото е болна и си е в къщи.Цял ден иска да играе игри,а аз се притеснявам че ще я заболят очите.
Шишета още не съм си избрала,но е време вече защото ако съм секцио , кърмата идвала  по трудно и по късно.Заради надеждата да кърмя веднага не съм си купила още шишета и стелиризатор,за началото ще изварявам в тенджерата както правех и при каката. Hug  bouquet

# 693
  • София
assenina аз лично съм се сдобила с едно малко и едно голямо шишета на Чико и то стъклени, мисля като за начало да е това. За по нататък ще преценя в движение.

maymunski не си само ти. Аз станах в 7.30, пих кафе и пак легнах до към 11 и нещо спах ама тия наши съседи нямат спиране. Нонстоп правят СЕКС не ходят ли на работа тия хора. Не стига, че аз почти не спя нощем много много, а и през деня вече не мога. Тия панелки са ужасни:))

# 694
Здравейте момичета! Hug

Честито на мама Лари!Да й е живо и здраво бебчето!Много да слушка и да расте,обгрижвано с любов!!!

елист,с теб сме!  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Sunflower PraynigСтискам ти палци всичко да е наред след операцията!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден на всички!

# 695
Здравейте  Hug
Честито на мама Лари !!!Да е живо и здраво.Мног да радва мам и татко ! На елист-много късмет !!!
Оффф аз още не съм родила,а уж казаха,че до 1-2 седмици ,но май ще си изкарам до края.То няма лошо,но вече ми тежи ,а и имам болки /търпими,но ги има/ .Ако изкарам почти до края,ще е скорпионче като баща си  Crazy Laughing .Днес отново съм при докторчето и ще видим как са нещата,дали ми се е увеличило разкритието и как е бебка .
За шишета,аз съм взела на Томи Типи 2 с анти колик и за сега това,пък ако трябва ще вземем още,само стерилизатор още не сме взели,но може и да ни е спешен,ако нещо стане и не мога да кърмя....Харесали сме на Чико,електр.До колкото четох мисля,че тези шишета не трябва да се варят  Thinking
Цяла седмица си бях с златцето,а сега е на работа и ми е едно криво и поспаливо  Blush Напоследък много ми се спи,на какво ли се дължи

# 696
  • София
assenina аз лично съм се сдобила с едно малко и едно голямо шишета на Чико и то стъклени, мисля като за начало да е това. За по нататък ще преценя в движение.

maymunski не си само ти. Аз станах в 7.30, пих кафе и пак легнах до към 11 и нещо спах ама тия наши съседи нямат спиране. Нонстоп правят СЕКС не ходят ли на работа тия хора. Не стига, че аз почти не спя нощем много много, а и през деня вече не мога. Тия панелки са ужасни:))
Ех, Бая, блазе ти  Party  та то си е направо превъзбуждащо  Crazy
При нас правят почти денонощно ремонти, ела да чуеш бормашината   ooooh!
Елист, сигурно сега излизат твоите слънчица   bowuu  С нетърпение те чакаме да ни зарадваш!   bouquet
Честито дъщерички на Нана и Лари  Heart Eyes
Момичета, аз още не съм купила столче за кола, нито нещо като шезлонг или кошница. Живот и здраве, таткото ще си ни прибере от родилното с колата, но се чудя може ли без такова столче да си гушна бебка докато се приберем   newsm78
Васи, знам, ти си шофьорка и ще ме скастриш,че не може   Rolling Eyes . Или ?

# 697
  • Пловдив
Честито на мама Лари, да и е живо и здраво детенцето.   bouquet

Елист - стискаме палчета за вас  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 16:10 от xelita

# 698
hrupka аз не мисля, че е кои-знае какъв проблем столчето за кола.Сестра ми роди близначки и си ги прибрахме на ръце, а столчетата впоследствие ги набавихме.Сега ми е завещала едното, но според мъжа ми никоя баба няма да го остави в столчето и да гледа отсрани вместо да го гушне.Също така четох, че те не са пригодени за съвсем пресни бебоци и рябва да се нагъва пелена на свивката, за да не стои в седнало, а в легнало положение.

# 699
Да са живи и здрави бебетата на Нана и Лари, стиснати палци на Елист!

Хайде да си оправим настроението, дайте  идеи за
Няколко неща които бих искала да направя лично за себе си преди раждането:

като ..
да ида на Театър
на педикюр
да пия кафе с рядко срещаните приятели
да рисувам с акварели

# 700
Честито бебче на мама Лари...изобщо не знам какво се обсъждали...аз 5 дена бях в болница на венозен пеницилин от едни сополи само и днес ме изписаха.
То дето и викам на мойта лекарка "айде изписвай ме,че наближи време пак да влизам".

Хубав ден на всички връщам се да чета

# 701
Elist, стискам палци всичк да е наред! Надявам се си инструктирала таткото да смс-не на щъркела!
hrupka, аз без столче за кола никъде не тръгвам! НО всеки се решава сам. Не рискувам.  Naughty
assenina, столчетата са пригодени точно за новородено и НЕ се нагъва пелена.
renew, действай! Аз успях да посетя фризор и съм подстригана и боядисана. Laughing
Честито бебче на мама Лари!

# 702
O, renew  Laughing
Няколко неща които бих искала да направя за себе преди раждането, но няма станеLaughing
Да отида да ми направят масаж-преди и след раждането
Да отида на педикюр

# 703
Най-накрая ви изчетох   Flutter
Честита дъщеричка на мама Лари,да е жива и здрава   bouquet
Елист  fingerscrossed Всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover

# 704
  • Варна
Аз имам и един въпрос към вас.Макар да се надявах да родя нормално доки каза ,че бебето е голямо и е разположено седалищно,и най вероятно ще раждам секцио.Та въпроса ми е,когато е секцио поради седалищно прилежание дали се заплаща или се води по медицински причини?
Дано все пак бебето ми се обърне Praynig
Братовчедка ми роди на 27/07/2009, цезарово сечение по медицински причини - с порок на сърцето е. Имаше уговорка с лекар, същият я наблюдава и всеки месец докато беше бременна. Не плати нищо в болницата, а на лекаря даде на ръка 300лв.
Честито на мама Лари. Да й е жива и здрава принцесата   bouquet
Ех, Елист, сигурно вече са излезли малките звездички и им се радвате  Heart Eyes Все пак в Германия е вече 13:50ч. Като я знам пустата точност на германците, няма как да са закъсняли, щом са казали 13ч, тогава ще е. Надявам се таткото се е справил успешно със задачата да не се объркат двете бебки  hahaha Да са ви живи и здрави и много да ви радват  Heart Eyes
Ех, и аз съм первескиня, и естествено ще раждам /поне за сега/ ама колкото и страшни и лоши истории да ми разказвате за раждането няма да ме уплашите, ще си гушкам бебчето след това, хич не ме интересува през какво трябва да мина  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт