Само за посредствени и леекинко простички

• 30 138
  • 367
  •   1
Отговори
# 255
Това ми подари моя мъж преди няколко години за Св. Валентин. http://linkata.snimka.bg/arts/r-pic.31536.2186208
Има малко детайли около случката. Беше ходил до новото ни жилище да взима размери за нещо. На връщане се сетил да ми купи шоколадче и ... да не е без парделка  Laughing
ПП Темата е много забавна  Peace
  hahaha Признай си, че си кльощава и това е било намек да увеличиш обиколките на талията, ханша и други области...

# 256
Ако темата все още е за подаръците - да споделя - казанче за тоалетната като подарък за годишнина от сватбата.Сама си го купих с отредената сума ooooh!,добре,че поне не го и монтирах сама.

# 257
  • Не от София.
Егати скучния мъж,дето съм си избрала! ooooh!
Подарява ми само неща,за които си мечтая и винаги ме уцелва в десятката-парфюми,бельо,дрехи и бижута.
Ееееех...а хорските мъже-акумулатори и ютии... Crossing Arms

# 258
Дааа , темата е за леко простички , щом не можах да прочета заглавието като хората Crazy
Моят ми подари магарешки тръни без повод , зорът е бил докато ги метне в багажника Joy
Приятно ме изненада ,защото спешно ми трябваха за една композиция Peace
После ми отвори бая работа да го чистя , колата също. Flutter
Друг подарък от него е антирадар , но не за мойта кола hahaha

# 259
  • София
Ние с мъжа ми се запознахме на 17ти декември, за коледен подарък получих парфюм...от майка му...и чехли от него  Mr. Green Той и до ден днешен обича да подарява чехли на всеки приятел, роднина, познат...

# 260
  • София
На майка ми за 50 годишнината с баща ми и`подарихме: пижама, чехли и часовник. Дотук добре, нооо вкъщи се оказва, че пижамата е малка, чехлите големи, а на часовника не вижда цифрите  Joy .... Сега вече се взимат часовници с голям циферблат, че онзи беше един миниатюрен Laughing...

# 261
аз пак да изтипосам моя-след 5 дни имам р.ден,та поръчал ми нашия парф м от нета,и понеже пристигнал по рано,та ми го подари-както е в грозната картонена кутийка-без опаковка,без панделка Twisted Evilей така си го извади от джоба и ми го даде.но ми изяде дробеца да в3ема по рано неговия подарък,и той има ч.р.д.,но е  1 седмица преди моя,хъски получи господинчото.да ми е жив и здрав Heart Eyes

# 262
Букет магданоз - от тате за мама.  ooooh!

Не мога да повярвам! Не мислех,че се случило и на някой друг в този живот!!!!!!!!!
Преди няколко години един комшия и скъп нам приятел подари на майка ми за РД букет магданоз и 2 сапуна за ръчно пране с надпис "МНО", увити в амбалажна хартия.

МНО = Министерство на народната отбрана...било....някога

# 263
 Joy посмях се
Не стига че мъжете се сещат да купят нещо ами и после мрън.Май за тях трябва подаръка да е нещо практично,а романтиката им е чужда на повечето.
При мен няма издънки,защото си казвам какво искам.

# 264
  • В центъра на тайфуна
Моя последен подарък от свекито беше дървена щипка от левчето,
с идеята да не ме ударел ток,като пека на скарата Thinking
Ей на т'ва се казва загрижена свекърва Joy Joy Joy

# 265
Еее, хубаво се посмях!
За Коледа получих страхотни бижута от децата - големия ми беше измайсторил колие от сламки - нарязани и щипнати с телбод, на вълнен конец. От малчо - гердан пак от вълнен конец, с метална висулка /нали ги знаете тези метални конструктори с болтове и гайки, от едно време/. За тате - изплетено "скуби" /плете се от едни като кабелчета, цветни/, с халка за ключодържател и пак от "бутиковите" метални части от конструктор и вълнен конец - гривна.
Сетих се и още нещо - в детската градина си харесвах един младеж /сега не си го спомням кой точно беше/ и реших да му спретна подарък.... В една кибритена кутийка бях сложила едно джиджаво копче, едно жълтурче и 20 стотинки /за оново време си бяха бая парА/ - всичко това увито в целофанче от шоколад. Обаче....баща ми го набара и ми наби канчето. Бях много разстроена Joy...

# 266
Запис, за да не ви изтърва - на 14 страница съм още. Много зарибяваща тема.

# 267
  • София
Еее, хубаво се посмях!
За Коледа получих страхотни бижута от децата - големия ми беше измайсторил колие от сламки - нарязани и щипнати с телбод, на вълнен конец. От малчо - гердан пак от вълнен конец, с метална висулка /нали ги знаете тези метални конструктори с болтове и гайки, от едно време/. За тате - изплетено "скуби" /плете се от едни като кабелчета, цветни/, с халка за ключодържател и пак от "бутиковите" метални части от конструктор и вълнен конец - гривна.
Сетих се и още нещо - в детската градина си харесвах един младеж /сега не си го спомням кой точно беше/ и реших да му спретна подарък.... В една кибритена кутийка бях сложила едно джиджаво копче, едно жълтурче и 20 стотинки /за оново време си бяха бая парА/ - всичко това увито в целофанче от шоколад. Обаче....баща ми го набара и ми наби канчето. Бях много разстроена Joy...
Еми ще ти го набие та ,така ли се харчат пари по мъже?Да те научи от малка е искал човека!  hahaha

# 268
  • на североизток от Рая
Моя последен подарък от свекито беше дървена щипка от левчето,
с идеята да не ме ударел ток,като пека на скарата Thinking
Ей на т'ва се казва загрижена свекърва Joy Joy Joy

Божееее,свекърва-мечта! Joy Joy Joy

# 269
Моя мъж преди време на един рожден ден ми подари една кожена раниица. Дадох я на мама да я ползва,защото аз не понасям такива,но не съм му го споделяла. Все пак човека търсил търсил и това му харесало. Радвам се,че не е послушал майка си,която му препоръчала да ми купи памучна дълга нощница Laughing

Общи условия

Активация на акаунт