Само за посредствени и леекинко простички

• 30 148
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
Може и мишките да са били част от подаръка Simple Smile.

# 241
  • Кацнала на едно дърво.
 Joy Joy Joy
Какво пък, все практични подаръци.  Laughing
Някои хора и от адаптирано мляко правят сладкиши (ако си го пазиш още, де).  Laughing

# 242

Е, че то и истинска кърма е влизала в употреба за сладкиши за любимите хора.

# 243
  • София/Горна Оряховица
Joy Joy Joy
Какво пък, все практични подаръци.  Laughing
Някои хора и от адаптирано мляко правят сладкиши (ако си го пазиш още, де).  Laughing
Е, сега, караш ме да правя срамни излияния  Crazy . Ползвах си го като сметана за кафето. Пък и нали в него има калций, таман си бях потрошила колената, добре ми дойде  Joy .
Впрочем, тоя уред за картофите, верно много практичен се оказа. Само дето още чакам да ми подарят тиган.
Ми тъй де. Как да пържа като нямам тиган  Crossing Arms .
Впрочем, сетих се, че за една Коледа тати подари на мама пералня. Щото повредил старата  Joy .

# 244
Моят пък ми обеща за миналата Коледа да ми подари шлайф-машина. Обаче нямаше такова нещо под елхата. Врече се, че за Осми Март ще я получа. Ама и тогава не ме огря. Отложи за рождения ми ден, ма пак ме прецака. Тогава свекърът и свекървата се амбицираха и обещаха те да ми подарят - ходили, гледали и накрая решили да не е шлайф-машина /че била много тежка, пък аз съм им се виждала много грацилна/, та затова ми стовариха виброшлайф. Голяма глупост, ако ме питате, никаква работа не върши, натиках го в мазето. Като компенсация за гафа на родителите си, милото ми обеща истинска шлайф-машина за тази Коледа. Дали ще ме огрее?

# 245
  • София/Горна Оряховица
Моят пък ми обеща за миналата Коледа да ми подари шлайф-машина. Обаче нямаше такова нещо под елхата. Врече се, че за Осми Март ще я получа. Ама и тогава не ме огря. Отложи за рождения ми ден, ма пак ме прецака. Тогава свекърът и свекървата се амбицираха и обещаха те да ми подарят - ходили, гледали и накрая решили да не е шлайф-машина /че била много тежка, пък аз съм им се виждала много грацилна/, та затова ми стовариха виброшлайф. Голяма глупост, ако ме питате, никаква работа не върши, натиках го в мазето. Като компенсация за гафа на родителите си, милото ми обеща истинска шлайф-машина за тази Коледа. Дали ще ме огрее?
Залагам на Гергьовден.

Баща ми днес е в тон с темата. Връща се и вика "Жена, купих ти подарък!"
Пък то тя му поръчала да купи Доместос, ама имало промоция и вървял с някъв друъг препарат. Та човека се уредил в живота!  Joy
Мама беше трогнала

# 246
  • София
Аз пък получих от свеки преди години подарък апарат за измерване на кръвно налягане. Хак да ви е! Grinning

# 247
  • Пловдив
Това ми подари моя мъж преди няколко години за Св. Валентин. http://linkata.snimka.bg/arts/r-pic.31536.2186208
Има малко детайли около случката. Беше ходил до новото ни жилище да взима размери за нещо. На връщане се сетил да ми купи шоколадче и ... да не е без парделка  Laughing
ПП Темата е много забавна  Peace

# 248
На един 9 март/сутринта/ получих повяхнал букет лалета, забравени от вечерта в колата.
На сватбата ни пък едно бабе ми подари крепнайлонови дълги чорапи в омачкано целуфанено пликче  с мирис на нафталин .
След няколко месечни скандали и драми, за именния ми ден- розова торта във форма на сърце.
Пак на 8 март, за мен и дъщеря ни  по една Rxona, на него и сина ни по един Denim.
Сега ме пита какво искам и аз винаги казвам: "ваучер за М-Тел" - не искам изненади!

# 249
Абе, през 1985 имаше един държалив старец, коцкар, фабрикант от преди девети, сваляше бабета с такива чорапи. Подаряваше им ги. Беше се преквалифицирал на декоративни свещи, внучката му ни подари една дебела, дълга половин метър, с панделка. Ма изгоря в режима на тока.

# 250

А също неговата леля подари на малката за раждането ботуши за 2 годишно дете, на кутията им пишеше цена 36 лв. - тройката с химикал дописана. Не ме е интересувала никога цената на подарък, но това е долно - по-добре да я беше скрила  Crossing Arms

Хаха. Лелята мисли в перспектива, че ще ви трябват ботуши след 2години и че инфлацията до тогава ще ги е оскъпила от 6 на 36 лв.

# 251
Големият ми син /10г./ - преди 2 години от лагера ми донесе подарък - стъклено прасенце с навито опашле. Следващата година, пак от лагера - миниатюрна къдрава овчица....е, как да го разбирам?!

# 252
Големият ми син /10г./ - преди 2 години от лагера ми донесе подарък - стъклено прасенце с навито опашле. Следващата година, пак от лагера - миниатюрна къдрава овчица....е, как да го разбирам?!
Това е много сладко  Joy

# 253
Абе, през 1985 имаше един държалив старец, коцкар, фабрикант от преди девети, сваляше бабета с такива чорапи. Подаряваше им ги.
Моите чорапи не ще да са били от тази свалка, защото ми ги подариха 8 години преди това. Май си бяха от чеиза и в раклата.
На мен, от летен лагер на морето, дъщеря ми ми подари брошка-делфинче. Бяло, пластмасово и с "диамантено" оченце. Още си я пазя в една кутия за бижута. Пазя и едни лъскави обеци с клипси, които влюбения ми син първокласник, мислеше да подарява на любимата, но след известно колебание ги подари на мен. За компенсация купих пееща картичка, та момиченцето да не остане без подарък за новогодишното тържество.

# 254
  • София/Горна Оряховица
Аз пък на скромната възраст от 8 годинки получих специален подарък от възлюбения - собственоръчно направен гирлянд от гланцови блокчета, в двата края на който гирлянд - закачени обици  Heart Eyes .
Е, после, как да не се оженя за него  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт