Само за посредствени и леекинко простички

• 30 750
  • 367
  •   1
Отговори
# 15
За сватбата наша позната ми подари....сито. Mr. Green

Е, сито е добре, а близко наше семейство ни подари свещичка  hahaha

# 16
За сватбата наша позната ми подари....сито. Mr. Green
Па на мен долен бЕл чаршав.

# 17
  • Варна.....
За една Нова година получих подарък Ел. четка за зъби.
Всъщност си я харесвам.

# 18
за Рожденията си ден (дето бе миналата седмица) получих ....обещание за телевизор.

вие какво се оплаквате - поне нещо материално имате..а аз..едно голо обещание.  Crossing Arms

# 19
На мен преди 2 год. за рожденният ми ден
ми подариха акумулатор. Grinning
За това искам подаръците в пари - няма
значение валутата. Mr. Green

# 20
Моят - не, но от сссвекървата получих за 30така ютия и гофретник.

# 21
Буркан джигерник (кисело зеле със свински дреболии) от предното прасе, това ми е най-екзотичният подарък, от баба с много любов. Не, наистина, за нея това беше хубав подарък.
Иначе чехли и сапуни от "свекърите" съм получавала.

# 22
Иначе чехли и сапуни от "свекърите" съм получавала.

И на мен свеки редовно ми подаряваше чехлички (с повод и без повод), но никога не съм ги намирала за безполезен подарък...

# 23
След като жена ми неведнъж намекваше, че имало бурени из черитата, отидох до Практикер и и купих за подарък една много сладка и секси мотичка (а.к.а. "чапичка").  Peace

# 24
  • Кюстендил
Моят на един осми март преди няколко години се прибра с чисто ново колело bowuu Щели сме и двамата да го караме. Да, ама не! Аз съм метър и половина и за да се кача на него трябва да има бордюр поне, инак краченцата ми не опират земята ooooh! Излишно е да казвам, че като го попитах дали поне едно цвете не ми е купил, рече, че е забравил, че било празник днес Crossing Arms

# 25
  • някъде ... тук ...
за един 8ми март получих миксер с пасатор, защото бебето щяло да се роди след 2 месеца и трябва за пюрета.

едно време сме се майтапили с подарък - богато опакована и украсена тухла-четворка. кандидат-строители, какво да ни прави човек Laughing

# 26
  • София
За него си беше купил парфюм от безмитния на границата, а за мен от същият магазин - лампа против комари и др. насекоми Laughing

# 27
едно време сме се майтапили с подарък - богато опакована и украсена тухла-четворка. кандидат-строители, какво да ни прави човек Laughing

Такава и на мен са ми подарявали. После стана идеално пособие за прибиране на разни писала с екстра-функция на пепелник Rolling Eyes.

# 28
За него си беше купил парфюм от безмитния на границата, а за мен от същият магазин - лампа против комари и др. насекоми Laughing
Не съжалявай,на "безмитните"и без това
няма нови модели парфюми. Peace

За един такъвподарък се сещам.
Не е от мъжът ми,все още се чудя дали
не е за последният ми дом.

# 29
За това искам подаръците в пари - няма
значение валутата. Mr. Green

Друго ще приказваш, ако ти подарят 5 лв в плик за сватбата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт