Само за посредствени и леекинко простички

• 30 126
  • 367
  •   1
Отговори
# 270
Брат ми е надхвърлил трийсетака,но преживявава втора младост-за рождения ден на жена си й подари плейстейшън,че отгоре на всичко заради него се появи на празненството чак накрая за да изпрати гостите и да им обясни,че устройството е сложно и не бива да се пипа от деца и жени Grinning

# 271
                  Аз май си падам да подарявам идиотски подаръци .
              За рожден ден на колежка ,която все си мечтаеше за луканка,
            подарихме луксозна торбичка /за подаръци/ с красива картичка.
           Изумлението й беше голямо,когато видя какво има в торбичката -
            Пет различни вида луканки.  
                Между другото голям смях падна и в Билата,докато комплектовахме
            подаръка - събрахме очите на всички.

# 272
  • някъде другаде
На миналият 8 март , на моята колежка снаха и /на брат и жена/ и се обади и и каза" Здравке , ако искаш иди си избери един букет , а аз довечера ще ти го платя" ooooh!

# 273
Това с букета е толкова обидно.Аз ,ако бях нямаше да отида.Какво направи твойта колежка?

# 274
  • София
Темата е супер, спуках се да се смея Joy Joy Joy

И аз да допринеса с нещо - втората жена на вуйчо ми веднъж ми подари гащи втора-употреба (работеше в такъв магазин и явно ги беше взела безплатно) увити във вестник Shocked

Иначе за 16 си рожден ден получих прахосмукачка, но толкова много и се радвах, защото аз чистех вкъщи Laughing. А и сега си мечтая за една прахосмукака за 3000лв., но не се намира кой да ми я подари Wink

# 275
Сълзи ми потека от смях.Сещам се за някои абсурдни подаръци, но няма да ги спомена, защото ме следят познати какво пиша и не искам да обидя някого. Laughing

# 276
Мадам Харизанова, моля ви, споделете!  Mr. Green   bouquet

Може и на лични  Mr. Green

# 277
Темата е супер, спуках се да се смея Joy Joy Joy

И аз да допринеса с нещо - втората жена на вуйчо ми веднъж ми подари гащи втора-употреба (работеше в такъв магазин и явно ги беше взела безплатно) увити във вестник Shocked
Joy Joy Joy
Опаковката също си заслужава hahaha

# 278
Страшна тема Joy

# 279
Преди много, много време... бедни студентски години.... Аз , току що се уредила с готино гадже.. всички припадат по него, който даже има и кола ...  #Crazy една красива жигула  Rolling Eyes
Та така моя милост има рожден ден, заделила съм някой лев, и цял ден нагоре- надолу, на ресторант, кафенца и тортички... Чакам си аз подарък, ама нъц... денят минава..подарък няма !!! Sick
Прибираме се вече  с жигулката към студенски град.. , я спри тук да си купя цигари и запалка , че ми свършиха, и милото като скочи !!! - Чакай , аз ще ти ги купя, нали днес имаш рожден ден  Shocked !!!!! Та така, това получих аз за рожденния си ден- една кутия цигари и една запалка!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 280

Честит празник, милички!  bouquet
По-добре да не ви подаря нищо, нежели нещо, увито във вестник.
Тая тема тръшна в земята ония за муньовците и муните. Дано няма попълнения от днес.

# 281
  • София
Благодаря Вълчо.Живи и здрави всички,това да ни е проблема,,нестандартните подаръци,,.Тях ги помним,че са различни.
И да ви кажа един по-здрав от един зевзек.Да ти пОдарим дрея-че я скинеш,да ти пОдарим пАрАфюм -че го изабиш,дай че ти теглим една п...а да я запомниш.
Здраве,любов и късмет мили дами  bouquet

# 282
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, това е тема... Върнахте ме години назад. Така де в моята сватба. Кумовете ни подариха едни такива и аз не знам как да ги нарека... абе в тях се пъхат чаши за чай... ама без чашите. Е, минаха толкова години и аз такива чаши така и не намерих. Тези дни смятам вече да ги метна в контейнера... Joy Joy Joy

# 283
Е, това е тема... Върнахте ме години назад. Така де в моята сватба. Кумовете ни подариха едни такива и аз не знам как да ги нарека... абе в тях се пъхат чаши за чай... ама без чашите. Е, минаха толкова години и аз такива чаши така и не намерих. Тези дни смятам вече да ги метна в контейнера... Joy Joy Joy

недей! в момента, в които изхвърлиш поставките, ще намериш подходящи чаши  Joy

# 284
  • Талант на 2012,2013 г.
Мааааааани вече не знам къде да ги местя... Накапаха ми на душата. Не ги искам никакви. То ако не аз, след годинка-две ще дойде снаха и тя милата няма да издържи. Та по-добре аз... Joy

Общи условия

Активация на акаунт