Само за посредствени и леекинко простички

• 30 125
  • 367
  •   1
Отговори
# 285
в стила на темата - освен да ги преподариш  Joy
шегувам се

# 286
Малко след като се запознахме моят безкрайно романтичен мъж ми подари цели 2 опаковки фетбърнър,не ми се коментира колко се зарадвах.

# 287
Малко след като се запознахме моят безкрайно романтичен мъж ми подари цели 2 опаковки фетбърнър,не ми се коментира колко се зарадвах.

Това ония фитнес шашканиите ли бяха? Направо го признавам, ако е това   Joy

# 288
Страхотна тема!  Hug
И аз да "похваля" мойто мило. На първи  март ми се появи с два балона с хелий - жълт и оранжев  Mr. Green Продавачката го питала - бял и червен ли да бъдат? Но той казал, че аз не ги обичам тези цветове  Laughing  Та поне мартеничката, която ми подари беше в бяло и червено  Grinning Не че, не се зарадвах на балоните... но като за първи март, можеше да не са жълт и оранжев  Mr. Green

# 289
Буквално това изгаря мазнини, да с фитнес като цяло трябва да се комплектова. Е,никога не съм се чъвствала толкова дебела Joy

# 290
  • на 4-ия етаж до асансьора
Преди години, едно бивше гадже тъкмо се беше върнало от Германия и за Нова година /точа си аз зъбките ама ... нъцки/ вместо нещо читаво....ЕГЕРГОСПЕСТЯВАЩА КРУШКА!  hahaha Ужас! Че и не само за мен, а и за останалите от компанията беше взел....да не страдат примерно!  Wink

# 291
Кумовете ни подариха едни такива и аз не знам как да ги нарека... абе в тях се пъхат чаши за чай... ама без чашите.
Руски подстаканници?  newsm78

# 292
Кумовете ни подариха едни такива и аз не знам как да ги нарека... абе в тях се пъхат чаши за чай... ама без чашите.
Руски подстаканници?  newsm78
Да, и аз затова се сетих, ама тия са подарили чашките на други.

# 293
Аз получих карта за фитнес от мъжа за един  рожден ден. 

# 294
  • София
Аз получих карта за фитнес от мъжа за един  рожден ден. 
Искам и аз ! Confused

# 295
То сама за себе си не е лоша картата, стига после да не разправя на приятелите си с насмешка и гордост какво ми е подарил. Кофти беше.

# 296
Вие пък, неблагодарнички  Mr. Green Аз получих за осми март 20 минути на обяд мъжа ми с детето, за да вляза спокойно да се изкъпя, без да бързам и да се притеснявам  hahaha

# 297
Еее, мама гали, ти си добре  bouquet Аз за 14-ти февруари и 8 март даже и цвете не получих. Получих сващане на багажчето  и отиване на ски, без мен, разбира се.

# 298
  • София
Heltah ,да те питам само-още ли си с този мъж?  Shocked

# 299
Почти не Laughing
Иначе сега се сетих, че аз съм подарявала на много близък човек колаж, сама си го направих, със всички най-прекрасни моменти на снимки, с панделка, много добре се получи и много го харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт