Само за посредствени и леекинко простички

• 30 127
  • 367
  •   1
Отговори
# 300
Божее, как ме разсмяхте с вашите подаръци  Joy А ние като новодомци ,на моя рожден ден съпруга ми се връща от работа супер щастлив с един кашон .Аз мия чинии и го чувам ,че влиза и си мисля как ще дойде ,ще ме целуне и ще ми подари цвете и подарък .А нашия застава до мен и вади от кашона  ПРАХОСМУКАЧКА ...онемях ...той започва да ми изтъква колко била мощна и какъв хубав цвят и как само дърпалаа............накрая спря и ми казва: Ама на теб май не ти хареса?...що за тъп въпрос. Просто му казах ,че това е подарък за след 20-30г. брак , а не за 2годишен брак и то на Рожден ден на съпругата .По -добре само с цвете да беше дошъл ! Но в интерес на истината прахосмукачката е страшна  Laughingкато фурия е....и сега с две малки дечица я използвам по няколко пъти на ден...какво ли щях да правя без нея  hahaha Joy newsm78

# 301
Кумовете ни подариха едни такива и аз не знам как да ги нарека... абе в тях се пъхат чаши за чай... ама без чашите.
Руски подстаканници?  newsm78
Да, и аз затова се сетих, ама тия са подарили чашките на други.
Mr. Green
Пък може и сами да са си ги използвали- тия чаши са страхотни, можеш и крем-карамел да печеш в тях. А подстаканниците са им били излишни, т.е. подходящи за подарък.  Twisted Evil

# 302
Най-идейните ни подаръци са от кумата ни - аз много им се радвам, макар да съм сигурна, че на много от вас ще се сторят странни.
Та, като новодомци получихме комплект гумени ръкавици за чистене - едни зелени, плътни... прекрасни с една дума и изключително полезни!
Пък за сватбата имаме палатка bowuu - сега и да реша да се изнасям, ще имам покрив над главата си! Simple Smile

# 303
Баскетболна топка за 8-ми март преди мноооого години.
Редовните букети от магданоз в Метро, за да си паса докато чакам на опашката на касите.  Simple Smile

# 304
За осми март получих половинка джин и половин кило маслини Mr. Green- е, не е романтично,но влезе в употреба.

# 305
  • София
За 30- годишнината ми от вече бившия ми мъж- златен пръстен увит в касовата бележка  Laughing Той не беше и увит даже ами смачкан на топка  Laughing
Пак от него за осми март. Седим до колата, отваря багажника, вътре около 10 букета и той казва- Избери си , един е за теб  newsm78
Романтика ви казвам- бол  Joy

# 306
Миналата пролет свекито ми подари зимен кожух,на това отгоре ми беше и малък! Laughing Laughing

# 307
Миналата пролет свекито ми подари зимен кожух,на това отгоре ми беше и малък! Laughing Laughing

Ти просто не си разбрала смисълът... Mr. Green
Посланието е 2в1 - хващай пътя към зимните страни и мини на диета  hahaha 

# 308
Радвам  ви се искренно ,много е забавно при вас...  bouquet

Ти просто не си разбрала смисълът... Mr. Green
Посланието е 2в1 - хващай пътя към зимните страни и мини на диета  hahaha 

Или....пази си кожата, че виж какво мога да правя... Laughing Mr. Green

# 309
За 8-ми март собствената ми майка ми подари дантелено боди, тип прашка, което беше S- размер (аз макар да нямам гърди, имам широк гръден кош и под M не падам). Не знам какво е било посланието, защото бельо от този род не нося, но все пак и обещах за Цветница да й купя розови прашки  Mr. Green

# 310
До сега четох и много се забавлявах! Как съм я пропуснала тая тема?!

За сватбата получихме 4 броя ъглови гипсови орнаменти за таван + бял купидон на кубче с размера на 3 годишно дете (тогава живеехме в гарсониера с първото ни дете и майка ми). 3 броя тостери (в момента вече ползвам втория - много държеливи се оказаха, третия седи в резерв). Пакет от 10 торбички за прахосмукачка (не обаче от вида на нашата) #Crazy

И ... един подарък за който много ме е яд от сравнително скоро - На...една роднина (няма да споменавам от чия страна) и подаряват картина на Лика Янку (всъщност самата художничка и я подарява). Ама наистина беше прекрасна! И понеже въпросната роднина, много не се впечатлява от такива неща и ми я подарява на мен. Обаче докато чакам сина и  Wink да се накуми и да пробие дупка съм я подпряла на бюрото, щото много, ама наистина много ми харесваше. Та прибирам се един ден и ....НЯМА Я! Питам къде ми е картината и ... госпожата Embarassed ми ... хък-мък  ... изпратих я подарък за Америка. Ама как така бе - питам??? Нали ми я подари?! Ами... толкова време (да са минали примерно 2 седмици) не благоволи да и намериш място, та реших (?!?!?!), че да не се въргаля така из къщата ooooh!....

# 311
Дива ирландска пешеходка (LSD) ужас.Мога ли да позная каква ти се пада тази роднина  Laughing

# 312
 Joy Забавно е при вас Simple Smile Аз за 8 март получих картичка, много хубава при това Simple Smile а иначе съм си малко простичка и уча виШу и реших да се Цопна и аз тук  Joy Joy Joy

# 313

За сватбата получихме 4 броя ъглови гипсови орнаменти за таван + бял купидон на кубче с размера на 3 годишно дете

А-хи-хи-хи-хи, не мога въздух да си взема!!!
О, на моята сватба получих не по-малко изненадващи подаръци. Един от тях, който и досега не знам къде е складиран, беше светеща картина, с кабелче и копче, масивна, в типичния за кича колорит. Баща ми пък толкова я хареса, че доскоро все питаше или предлагаше да я закачим

# 314
И светеща, пееща часовник с календар картина водопад имам от признателен бивш клас на Вълчицата, и тостер на почти 27години от сватбата.

Ирландке, това с картината е уникално и тъжно. Да преподариш нещо, което са ти подарили - идид дойди,
но да преподариш нещо, което си приподарил на друг, е  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт