Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява срещата на Отворени врати в Майчин Дом и как могат да се присъединят желаещите?
Какво е ФМ и какво включва това изследване?
Какво представляват 2D, 3D и 4D ехографията и какви са техните разлики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява срещата на Отворени врати в Майчин Дом и как могат да се присъединят желаещите?
-
Какво е ФМ и какво включва това изследване?
-
Какво представляват 2D, 3D и 4D ехографията и какви са техните разлики?
2D е стандартната черно-бяла ехография, която показва органите и структурите на бебето. 3D ултразвукът предоставя триизмерни изображения на бебето, докато 4D представлява изображения в реално време на 3D изображенията. Тези изследвания се използват за визуализиране на бебето и могат да бъдат полезни за родителите, но не са от съществено значение за оценка на здравето на бебето.
-
Какво представлява разширението на матката и какви са свързаните с него болки?
-
Какво представлява FM записът и какво включва този процес?
Сега да почерпиш феновете в такъв случай, че ще им се прияде и ще търсят по нощите от къде да купуват 

на 100 процента каза докторката , добре се развива 405 гр. На предишния преглед бях в токуда казаха момченце маи, но сега било сигурно за мома
.

. Хайде да го оправят 4Д-то, че да дадеш и ти един подробен отчет и да си видиш малкото съкровище в действие
.
! Виждате ли как расте дамския отбор? Крият се, крият, пък накрая се показват ........ момичета
. При това без да си взема мобилния. Мъжът ми звънял, звънял и се яхнал на колата да ме спасява. Изобщо не му минава през акъла, че съм шматка. Добре че се прибрах и го върнах от пътя. Това ако някой на мен ми го беше спретнал, такава постановка щях да му изиграя, че свят да му се завие, ама той, нали ми е съкровище, се зарадва, че съм добре.

Ама търпя си и туй то, няма как...

,искаме сами да си направим мебелите за бебето, ремонтираме, изолираме е няма край но бързаме, че ще застудява.Това ни е първата рожба, таткото и той е побъркал положението, все ме пита как съм боли ли ме нещо гладнали съм.О не съм казала че не ми харесва ама ще свикна!Ето пример толкова бях гладна сноци кам 3 часа през ноща,помислих си да му кажа да ми направи нещо за ядене но станах и похапнах.Не ваобще не искам някой чак толкова да ме гледа свикнала съм да се оправям сама,но сега съм мъничко зависима-пример той ми връзва обувките,реже ми ноктите на краката,
вдигаме от леглото, готви ми и за капак работи и ремонтира в къщи.Благодарна съм му много.
Леле, ама всичко наред реже - нокти, пръсти, кървища, крясъци... След неговите интервенции поне една седмица ходех с по-големи обувки.