Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,ще ходи ли някой утре на лекцийте на 9 месеца?

# 556
  • София
Сашкова, много си нежна и ефирна, недей сЪ хули така, моля те (и сакън, дан'си махнала ни едно фото)! Е, имаш бузи за пощипване, и жалко, че утре няма да мога да те щипна за късмет, ама си много красива булка и не ти личи корема с тази рокля -- много добър избор, браво! Я, кажи как изкарахте, хареса ли ти сватбата?

Ами много весело стана.. чак не повярвах:) Играха хората то все млади бяха, даже напук на мен поръ4аха 4алга и си играха, та и мен накараха  Joy Joy Joy, но беше весело! Аз си играх хора, ръ4еница, после и танцувах.. абе супер  беше, горкото бебе ама му няма нищо, баща му беше зле след сватбата 4е попиина малко разли4ен алкохол и първата бра4на нощ изкара с кърпа на главата и охкане, поне се наспах smile3532 И това в общи линии Simple Smile

Момичета,ще ходи ли някой утре на лекцийте на 9 месеца?

Аз ще ходя и Рали и още няколко забравих кои, да ме прощават  Embarassed

# 557
Сашкова, и аз мисля, че си много сладка!  Hug Къде го скри тоз корем, не знам  Wink Много слабичка изглеждаш!

Виждам, че за помпите и кърменето иде реч. Аз наскоро открих форума за кърмене и казват, че през ноември ще организират някаква сбирка, на която май и нагледно ще показват. Аз съм абсолютно боса и ще следя кога е датата. Май и Шаманката от нашия отбор видях там Wink Много сериозно са момичетата там. Ще ви кажа като излезе дата. А иначе има даже спешен екип - ако имаш проблеми - идват до вкъщи да ти помагат! Май че е и безплатно.  Whistling

# 558
Nonolina! ДОБРЕ ДОШЛА,НАЙ-НАКРАЯ ОЩЕ ЕДНА ЗАРАЛИЙКА  Hug
В АЛБУМА СЕ ВЛИЗА КАТО ОТИДЕШ НА 1 СТРАНИЦА ,ЩЕ ТИ ПРАТЯ ПАРОЛАТА

# 559
Еххххоооооууууууу!
Да се отчета и аз днес.Имах възможността да гледам наживо как се кърми(мойта приятелка е от августовските мамчета) и определено ми беше интересно.От помпите за кърма определено ми допадна комплекта със стерилизатора и другите там работки.
Ел,много сладурски нещица си купила на беб.Браво!
Аз твърдо започвам от края на другата седмица с покупките в къщи и само се надявам поне едното комби да си е в къщи като ми трябва,пък мъже за носене ще си намирам по трасето.
Добре дошли на новите майки!!!!!!!

# 560
САШКОВА ПРЕКРАСНИ МЛАДОЖЕНЦИ СТЕ!
РЪЧНАТА ПОМПА У МЕН Е ОСТАВИЛА НЕПРИЯТНИ СПОМЕНИ ,АМА И ТЯ СИ БЕШЕ ОЩЕ ОТ ПЪРВИТЕ МОДЕЛИ.ЧУВАЛА СЪМ ЧЕ ЕЛЕКТРОННИТЕ БИЛИ ПО-ЕФИКАСНИ,АМА НЕ СА ЕФТИНИЧКИ.

# 561
Роска, ок съм да се чакаме на входа на Цум в 10.15 утре. Вътре обаче, при парфюмите. Ще се видим с теб, знаем се  Hug Аз съм в 8.30 на ЖК първо и оттам се изтрелвам към Цум. Сигурно по-рано ще стигна.
И да ти кажа колко си хубава като булка! И аз съм самокритична и то много. То това е хубаво качество  Wink Но наистина си разкошна!
Добре дошла на новата мама!   bouquet

# 562
  • Бургас
Аз да се похваля ,че резултатите ми от стерилната урина са готови и нямам никакви бактерии и тем подобни !  newsm44

# 563
  • София
Аз да се похваля ,че резултатите ми от стерилната урина са готови и нямам никакви бактерии и тем подобни !  newsm44

А така браво Simple Smile много се радвам! И аз нямах, дано да нямам и за напред! Hug Hug

# 564
Sashkova,много готина булка си Flutter
Аз също качих малко снимки от нашата сватба,тя беше преди месец Wink

# 565
Ника имам едно въпросче към теб-Колко струва във Вита секциото??
Ти някъде беше писала, но до като го открия може би ще родя Laughing

# 566
Илианче, като кукла Барби си! Страхотни сватбени снимки! И каква руса косааа!

# 567
Благодаря на всички за милите пожелания Hug

Аз сега влизам и бързам да ви се похваля с най-хубавите тапети Flutter
Честита прическа на Мимита,надявам се да ти е по-леко и да си неотразима Blush

малко по-късничко ще ви прочета какво сте изписъли днес цял ден,че като гледам е бая . . . .

# 568

А така браво Simple Smile много се радвам! И аз нямах, дано да нямам и за напред! Hug Hug

Хора моля кажете ми как да разгледам снимките в това албумче?  моляяяяяя ви

# 569
Илианче, като кукла Барби си! Страхотни сватбени снимки! И каква руса косааа!
Мерси много Танче Flutterти също си била много хубава булка Hug

Общи условия

Активация на акаунт