Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Аз да се похваля ,че резултатите ми от стерилната урина са готови и нямам никакви бактерии и тем подобни !  newsm44

А така браво Simple Smile много се радвам! И аз нямах, дано да нямам и за напред! Hug Hug

Хора моля кажете ми как да разгледам снимките в това албумче?  моляяяяяя ви

Отговорих ти на лични.

# 571
  • София
Леле какви страхотни булки!Невероятни сте, направо ми се прииска и на мен. Сашкова, теб не те ли е срам така да лъчжеш бе момиче,дебела била,приличала на незнам какво........добре че се ожени и качи снимки да те видя ,че иначе утре сигурно щях да те ступам като те видя на живо.Я дай малко повече самочувствие,погледни се каква си кукла.
Та последни колко ще сме утре,да знаем за места да пазим ,който отида по-рано?

# 572
Дани, изпразни си пощата, защото се опитах да ти пратя името и паролата на албума на лични, но нямаш място.

# 573
 мамчета,чакайте ме и мен утре  Praynig и аз не съм влизала отдавна в ЦУМ та нз как ще се оправя,но...все трябва да се намерим.Ще трърся каде са тези парфюми  newsm78

# 574
Значи, да обобщя до тук Simple Smile
Роси
Рали
Мария
silvery
и аз Simple Smile

До тук сме 5 Simple Smile

# 575
silvery, като влезеш през входа откъм Мария Луиза ще ги видиш точно пред теб  Wink Рафтове с парфюми във фоайето.

# 576
Може ли и мен да ме включите към групичката Embarassed

# 577
оки Рали,благодаря  Hug

# 578
  • София
С Илианчето -6

# 579
Момичета олееееее - разгледах албумчето и видях всички ви колко сте прекрасни и Далчето какви прекрасни пъпита си има и съм мн радостна Hug Party

качих и мои снимки за да се  запознаем виртуално Mr. Green ,пък и да се познаем по-лесно утре на лекцията в ЦУМ newsm78

bouquet

# 580
Роси
Рали
Мария
silvery
и аз Simple Smile

До тук сме 5 Simple Smile

пу и за мен

# 581
БЛАГОДАРИЯ ти РАЛИПО Hug за паролата

# 582
Роси
Рали
Мария
silvery
и аз Simple Smile
Дани
Илианчето

До тук сме 7 Simple Smile

пу и за мен

# 583
  • София
Кристинче, ако си здравноосигурена секциото е 1700лв. ако не си 2100.

# 584
това са последните ми  снимки на пупата,но има малко изменения ,една идея е по-голяма вече,но скоро не съм я снимала

прочетох че коментирате помпи за цедене- аз ползвах ручната на Авент и съм мн доволна от нея - доста добра е,за електрическите не съм компетентна ,но казват че вършат чудесна работа

Общи условия

Активация на акаунт