Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • offshore & overseas
Ето за лека ви нощ още няколко коментара за кърменето:

...Аз наскоро открих форума за кърмене...
Ахам, баш тъй: и кака ви Мяуска е от там, но се крие, защото не си е написала домашното. С Шамана се знаем първо от дългокърмещите, а после и от Ла Лече Лига – и двете ще ставаме лидери, но Шамана определено върви поне 100-ина крачки пред мен в четенето. Е, колко му е, ще ги наваксам някой ден. То основните работи всеки ги знае и често ги дъвчем, но има и подробности и деликатни моменти, които трябва да се изчетат.

По принцип идеята е всеки месец да има срещи, организирани от Ла Лече, а също и лекции за бременни, но тази година в София е имало само две лекции и май една среща (Шамане, обори ме ако греша) – ми как иначе, при тоя дефицит на лидери. Инак, ако наистина има среща през ноември, най-вероВатно ще се видим и там с желаещите да кърмят успешно. Абсолютно си права Плами, помощта за мераклийки кърмачки е напълно безплатна, като идеята е най-вече да се провеждат консултации по телефона, но има и момичета, които могат да ви се притекат на помощ и вкъщи, разбира се.

...една приятелка се цедеше и съхраняваше в камера, което се оказа много полезно, защото се разболя миналата зима и беше 10 дни...
По повод на лекарствата, има доста антибиотици, които са безвредни по време на кърмене (за бебето и майката). Винаги може да се направи справка в кърмаческия -- лидерите/консултантите са обучени да ги проверяват и да докладват за съвместимост/несъвместимост.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 22:54 от Мяуче

# 601
  • Бургас
Добро утро !

Ralmin , Мимита и другите девойки от Бургас,така като гледам май днеска няма да се видим....  buria
Star и AMORE стискам ви палци за днес и после да се отчетете  fingerscrossed
Anik79 мина ли прегледа при д-р Хубчев?
Хубав ден на всички и весело изкарване на софийските мами на срещата !

# 602
Добро утро мамчета,
хайде по една закуска и да се опътваме към ЦУМ Grinning

малко вали и е неприятно ,но това да не ви плаши  . . . .
Усмивки на тези от вас с които нияма да се видим днес  bouquet

# 603
и по едно кафенце за тези от нас които сме на кафе

# 604
Добро и от мен![/i] Whistling Sunny Sky, наистина ако продължава така да вали не става за разходка, но пък температурите са по-високи още от сутринта! Дъждеца ни донесе по-топъл въздух. То вчера какво беше....ззззззззззз....с ръкавици бях! #Shocked И понеже от предната консултация не се бях качвала на кантар реших да се претегля в близката аптека, защото там е изпитано точен и познайте...........Аптекарката ми каза, че някой си го припознал и си го откраднал!!! doh Какъв народ сме.....! Все си мисля че няма какво да ме учуди, ама явно няма да се свърши дотук!!!!
Усмихвайте се повечеи прекарайте един спокоен и емоционален ден!!! smile3503

# 605
  • Плевен
Добро утро и от мен. Добре дошли на новите мамчета. И в Плевен вали и е студено. Като ми звънне часовника и като видя каква тъмница е навън и какъв студ, направо ми се стъжва. Чудесни покупки сте направили. Сашкова, много си хубава и миловидна, недей откача такава и да викаш, че си дебела. Другите булки също са страхотни. Оф, аре, аз отивам да изкарвам пари... Sad. Лек ден. Поспете в това дъждовно време, аз много обичам в такова време да се завия с дебелото одеало и да проспя някой хубав филм. Bye.
P.S. Star, чакаме те на отчет.

# 606
  • Бургас
Merijaan как си ти?
Надявам се да си се оправила,по едно време имаше проблем и щеше да правиш изследвания ? Hug

# 607
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря за посрещането момичета - лека и безпроблемна бременност на всички, поносимо раждане и нека имаме най-прекрасните бебета на света Grinning Grinning Grinning Grinning

Вчера бях при Томова на ФМ, по-точно трябваше да видим сърчицето, - всичко е наред, юнака в мен развива хармонично тяло Grinning, видя се и лицето,от което Томова реши ,че прилича на мен Grinning

Относно помпите за цедене,моля ви не бързайте -  в предишната ми отчетна,една от мамите си купи рано-рано, даде много пари,а накрая се оказа,че няма кърма и никак не и е нужна Rolling Eyes Rolling Eyes Та,моят съвет е - всичко с времето си - изчакайте да дойде бебо, да дойде и кърмата - помпата е най-лесната работа Peace

Сега виждам,че днес има среща в ЦУМ..Аз ще оставя кучето на фризьор в 10.30 и към 11 мога да се пробвам за малко, само не разбрах,след като се срещнете на парфюмите,после накъде отпрашвате Thinking

Мяуче, ние с теб ще се виждаме и в двете отчетни - супер Grinning Grinning

Хубав дъждовен ден да ни е на всички, ползотворен и много положителен Peace

# 608
Здравейте, банда!
el_P , Star и AMORE,  стискаме палци и ви чакаме на отчет после.
Тези дни тотално се омързеливих, то и в това лошо време какво друго да прави човек... Обаче днес е  smile3558
Говорите за къменето и помпичките - аз нищо не разбирам и сега започвам да се образовам, ще помагате като му дойде времето със съвети  Wink

welcome на новите момичета!

# 609
ДОБРО УТРО!
Daniela Kolarova МЕРСИ ЗА КАФЕТО,АЗ СИ УДРЯМ ПО ЕДНО НА ДЕН И ЗАКУСКА НЕ ОТКАЗВАМ-НЕЯ ПО ДВА ПЪТИ  Embarassed
ВЕСЕЛИ ЕМОЦИИ НА СРЕЩАТА И ПОСЛЕ ДА РАЗКАЗВАТЕ.
МАМЧЕТАТА ОТ ПЛОВДИВ ДА СПОДЕЛЯТ ЗА ДЕТСКАТА СТОКОВА БОРСА ВИС ВИТАЛИС,КАТО ГЛЕДАМ САЙТА ИМА ОТ А ДО Я ЗА БЕБЕТАТА И ДЕЦАТА И НЕ САМО ЗА ТЯХ,ПОНЕЖЕ ОТ ТАМ МИСЛЯ ДА СИ ВЗЕМА ВСИЧКО НЕОБХОДИМО-ДЕТСКО ЛЕГЛО,КОЛИЧКА,ДРЕШКИ,КОЗМЕТИКА И ДР.
ХАЙДЕ ДА НИ ВЪРВИ ПО ВОДА ДНЕС С ТОЯ ОБИЛЕН ДЪЖДЕЦ ДЕТО СЕ ИЗЛЯ.

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 09:37 от mimeto-to

# 610
Добро утро и от мен  newsm51
Наистина неприятно време.

Аз пък имам проблеми с един впит нокът и сега ще ходя да го лекувам. Дали е противопаказно да ми сложат малко лидокаин? Че не знам иначе как ще издържа...

Момичета, вие къде си правихте фетална ехокардиография? Моят наблюдаващ лекар само ме юрка за това изследване, макар че аз не смятам, че е необходимо, освен ако няма някакви съмнения, а при нас засега всичко си е ОК. Ама лекарската мафия е на друго мнение  Mr. Green

# 611
  • До Балкана
Добро утро, дами!
Успех на преглеждащите се днес, ще чакаме отчета. Весела среща ви пожелавам днес и да разкажете после! Hug

# 612
  • Burgas
Добро утро,може да е мрачно и да вали,но моето настроение е на шест,днес съм на работа до обяд,после взимаме детето и ще пътуваме,ще ходим на гости при мама и тати за събота и неделя.
Прегледа при Д-р Хубчев е за 24.10.

# 613
  • offshore & overseas
Аз се чудя що е толкоз празно, а пък те са потеглили за среща. Ха дано тоз път да се пощракнат, та да им се порадваме и ние! Party Аз следващия петък може и да взема фотото, пък ако съм на кеф, даже и да снимам.  Mr. Green

Днес заведохме киселата Халюша на градина, а тя рекла на баща си: "Тати, искам ти да ме вземеш на обяд!" Той таман се възгордял, поради словореда, че му се оказва висшата чест, обаче тя добавила "Не искам учителките да ме приспиват!", с което му разбила всичката надеждица, че акцентът пада на "ти". Joy

# 614
Добрютро!!!!
Аз си започнах деня с ядосване и усещам как мъжО до края на деня или ще остане на гости на майка си и баща си или ще бъде разстрелян!!!А на всичкото отгоре имам работа навън,а той ми е взел чадъра,да не би да се намокри от колата до входа.Цялата му работа е такава!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilСЕди вкъщи-грей се!
Хей,преглеждащите се ,да се отчетете бързо!
Приятно прекарване на лекцията на 9 месеца на записалите се!
Аз отивам да чистя хладилника ,белким ми ппоразмине малко,че в момента съм тапа  на шампнско!!!
Целувам ви и ви прегръщам!!!

Общи условия

Активация на акаунт