Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Благодаря за отговора, но ръчната ли си ползвала?

# 541
  • София
Да, ръчната. Забравих да спомена, че моята я стерилизирах и се разскърца зловещо. Това скърцане ми влезна в мозъка завинаги.  Mr. Green

# 542
  • Стара Загора
С дъщеря ми купих 3 различни помпи и нито една не можа да ми върши работа пълноценно. А за съжаление и на ръка не можах да се науча да се изцеждам както трябва  Confused

# 543
  • offshore & overseas
Да, ръчната. Забравих да спомена, че моята я стерилизирах и се разскърца зловещо. Това скърцане ми влезна в мозъка завинаги.  Mr. Green
Оу, ужас - да, нечовешко е!  Sick

# 544
  • София
Аз съм се огледала в комплекта на Авент "естествено начало" ,който е с помпа,шишета и стерилизатор.Но незнам колко струва,някой има ли идея?

# 545
Росенце страхотна си!
Нонолина добре дошла! Hug
Това с кърменето ми е много непонятна тема,а много ми се иска бебчо да суче и мисля че е време да започвам да се образовам по въпроса за да не остана само с искането!

# 546
  • София
Аз съм се огледала в комплекта на Авент "естествено начало" ,който е с помпа,шишета и стерилизатор.Но незнам колко струва,някой има ли идея?
160 май.
http://family-bg.com/prX_4157.htm

# 547
  • Стара Загора
Да 160лв е, но пак зависи от къде ще го купиш. Иначе като състав е достатъчен и не само за началото...

# 548
Аз най-после сколасах да драсна някой ред и да се отчета  Mr. Green
Добре дошла на новата мама и леко бременеене  welcome
Честито и на рожденика, да е жив и здрав   newsm67
Sashkova, ще ти издърпам ушите, тъкмо се наточих да гледам някое дебело, изглеждащо същество и то какво...нежно като цвете девойче, на което освен другото, не му личи, че е бременно.
Аз сигурно няма да се видя като булка  Sad Все се надявах да ми махнат брекетите преди да се оженим, първо трябваше да ги нося една година, след това станаха 2, а след няколко месеца ще станат 3. А представяте ли си какъв ужас е булка, изглеждаща като смеещ се Робокоп  Joy
За легълцата сте си говорили, аз смятам да си взема бебешко кошче. Две приятелки ползваха и са много доволни. Поне до 6-тия месец мисля така, а след това дървено легълце.
За кърмата и аз съм чувала, че бебето си я регулира само, въпреки че една приятелка се цедеше и съхраняваше в камера, което се оказа много полезно, защото се разболя миналата зима и беше 10 дни на антибиотик, като през това време хранеше бебето с кърма от фризера.
За лекцията утре, аз ще гледам да тръгна по-рано, защото нямам идея от Княжево, с трамвай, за колко време се пристига. Не ми се слиза с кола до ЦУМ, нямам идея там къде бих могла да паркирам. От тази гледна точка не ми се иска да се разбирам за точен час. Ако пък пристигна много рано и няма никой още, ще се погрижа да запазя места.
Пак се отнесох в писания, ама какво да се прави, който пише рядко, трябва да пише по много  Mr. Green
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 549
  • София
А
Sashkova, ще ти издърпам ушите, тъкмо се наточих да гледам някое дебело, изглеждащо същество и то какво...нежно като цвете девойче, на което освен другото, не му личи, че е бременно.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

Ами аз казах 4е краката са ми слаби, само лицето и ръцете пухкавки, трябва да ка4а снимка където съм слаба без бузи и с тънки ръце Simple Smile Ама нищо все пак не съм център на внимание Simple Smile Шишетата и бебета са  Joy Joy Joy

# 550
  • София
Пухи,Дейзи се казва първото ми дете!  Heart Eyes Аз това се бъзикам,че се отчетох с женско и сега живот и здраве и мъжкото се задава. Joy
Ника,мерси,не се и съмнявах в теб !   bouquet
И ние мислим за дървено креватче,но искам да е с  люлка.Чудя се дали има смисъл да взимаме от тези,които се преобразуват после за по-големи деца... Thinking
Засега не се чувствам като мечка,защото палтото ми става все още,но до кога ли... Laughing Но пък преди малко си пренаредих гардероба и установих,че имам пуловери и блузи,които ще ми свършат работа за зимата . Whistling
Ходихме и до бейби планет ,ми то само Джейн и Джордани колички имаше и то имах чувството,че е един модел във всички цветове...
Засега толкова от мен,отивам да дочета !  Sunglasses

# 551
  • Стара Загора
А къде си качвате снимките тук?

# 552
..... Шишетата и бебета са  Joy Joy Joy

Аз от шишета нищо не разбирам, от бебета също. Там само чета постовете на Ника, Мяуче и др. мами, които имат опит с тези неща. Много полезни съвети дават, за което благоря   bouquet

Межу другото има ли някоя мама, която ще ражда в Токуда? Може да се разберем и да отидем в ден на отоворените врати.

# 553
  • София
..... Шишетата и бебета са  Joy Joy Joy

Аз от шишета нищо не разбирам, от бебета също. Там само чета постовете на Ника, Мяуче и др. мами, които имат опит с тези неща. Много полезни съвети дават, за което благоря   bouquet

И аз нищо не разбирам  Joy Само 4ета и попивам, с добри 4увства го написах  Hug Hug

# 554
  • offshore & overseas
Сашкова, много си нежна и ефирна, недей сЪ хули така, моля те (и сакън, дан'си махнала ни едно фото)! Е, имаш бузи за пощипване, и жалко, че утре няма да мога да те щипна за късмет, ама си много красива булка и не ти личи корема с тази рокля -- много добър избор, браво! Я, кажи как изкарахте, хареса ли ти сватбата?

Общи условия

Активация на акаунт