Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро дами   love001
пожелавам ви много приятен дъждовен ден с много усмивки Laughing
Честит рожден ден на христинчето да е много здрава ,да се радва на всеки миг от своята бременност и накрая едно прекрасно малко същество да изпълни с огромна радост нейния свят newsm51

Целувки девойки

ето още едно кафенце и от мен

# 91
# 92
тази сутрин сум в изключително добро настроение и ще ви нааготвя макар и виртуално всякакви вкуснотии,сега нещо походящо и за тези които налитат на соленко  chef

# 93
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
kristinchetto Бъди мноооооого здрава и през февруари - най-щастливата майка на света Simple Smile

Да ви почерпя: Моето голямо момиче става днес на 11 години  Wink
- ами това е манията сега ... Simple Smile

П.П. Къде ми се изгуби от погледа Райчето  newsm78

# 94
Честит празник на рожденничките! Да са винаги усмихнати и Бог да ги пази!!!В Бургас времето е страхотно, едно топличко и слънчево още от сутринта! Нищо че после ще се разваля! Аз днес отивам на свиждане на приятелка, която роди на 11.09! Tada Дано да ни позволят да видим и бебчето! newsm32 Ох, нямам търпение вече!!!
Хубав ден на всички! А, и да не забравя - прочетох за събирането утре на Булаир за лекцията в Дилайт! Там съм! До скоро......

# 95

добро утро!!!! как ме изпреварихте със закуската, аз исках тая сутрин да почерпя. вчера бяхме на ФМ и вече видяхме РОЗОВИТЕ ГАЩИ на нашето бебе.  stork-girl аз съм доволна, че всичките ми пречувствия се оказаха верни, а таткото, който имаше мераци за момченце, вчера всъщност не свали усмивката от лицето си   newsm03. тежим 600 гр., всичко си е нормално-сърце, бъбреци, мозъче, нослето и брадичката и вссичко, с изключение на стомахчето, което е доста мъничко. Док каза, че може в момента просто да не е глътнала достатъчно амниотична течност и затова да изглежда толкова малко, но трябва да се следи, за да не се окаже, че има някакви проблеми с хранопровода. попитах какво правим, ако се окаже, че такива има и той каза, че това се отстранявало с някаква лека операция след раждането. след 2 седмици трябва да отида пак, за да види само стомахчето, без час за ФМ, само да го погледне, за да сме сигурни, че просто е било празничко. аз не съм много притеснена, вътрешния ми глас подсказва, че всичко ще е ок. отгоре на всичко това беше 3-тия лекар, който каза, че детето ни е много срамежливо, т.к. нашата мома буквално си беше покрила лицето с ръце и половин час не ги махна от там. в резултат на всичките ни опити да я размърдаме, за да я видим все пак в анфас, тя паркира и краката си точно отпред и така успя за пореден път да се скрие. инат като татко си и това е...
много съм щастлива, целувам ви и ви желая хубав ден! (....главните букви ги пропускам по начало  newsm47)

Кристинчето,  newsm59!!!

# 96
  • Варна
Честито на рожденниците  newsm59. Да живи и здарави и всичко най най. nbirthday

Аз пак за ехографите да кажа, не знам колко се вижда и не се вижда на 2Д, гледат ме и по 2 пъти в месеца, защото съм на интензивно наблюдние. Но самата ми гинеколожка ми каза да отида в София за всеки случай. Знам че пак оглежда всичко, но знам че мозъка не може да се огледа както трябва на 2Д, а за мен това е много важно. Защото не мога, а и не искам да преживявам същия ужас като миналата година, а и на никой не го пожелавам.

И че утре ще пътувам за София и съм много изнервена и притеснена. Дано всичко да е наред.

# 97
  • Плевен
Добро утро. Честито на рождениците. la vida, на цели 11 години става каката??!?! Изобщо не мога да повярвам, че имаш толкова голяма дъщеря. Да ти е жива и здрава. Да вземе някой да ме оцвети в синьо! Аз съм толкова горда от моя момък. Вчера поръчах количката. Най-накрая...Че даже и люлчица за вкъщи му взех  Laughing. Айде лек ви ден. Отивам да се трудя.

# 98
  Добро утро!
Ако пък днес някой се оплаче,че не може да си хареса закуска  Laughing само за Мяу няма баничка
Кристинчето честит рожден ден!Честото и на детенцето на la vida loca
siqna.muk стискам палци всичко да е наред и чакаме отчет после

# 99
  • Бургас
Добро утро!

ЧРД на Кристинчето! Здраве, усмивки и едно пуФкаво бебче през февруари!  baloni

ЧРД и на дъщеричката на la vida loca! bdbaloni

Видях, че ralmin е писала, че ще дойде на нашата среща-лекция утре. Момичета, моля да кажете кой ще дойде, за да знаем колко човека да чакаме!  Simple Smile
Срещата е утре (14.10.), в 9.30 часа до Химическото на спирката на 12 и 211 на Булаир. Лекцията на сп. 9 месеца е от 10 часа в "Дилайт".

Аз днес съм в смотано настроение. Преди малко се претеглих и се уплаших, пфууу. Вече няма да ям сладко и тестено! Тържествено обещавам!  Crossing Arms

Сега да ви разправям какъв сън сънувах тази нощ. Бях в просъница, така да се каже. Сънувах, че момченцето ни се казва Виктор.  Shocked Само това си спомням.  Rolling Eyes
Сутринта казах на мъжа ми, той много се учуди защо точно Виктор, но хич не му хареса идеята... И на мен ми е чудно, аз не познавам никой Виктор, дори, честно казано, това име не ми е сред любимите и никога не съм се сещала за него.

# 100
  • Бургас
Ralmin радвам се че ще дойдеш  Peace
silvery още не съм направила рецептата ,която ми прави ,ама направя ли я ще се похваля .
Merijaan Браво за покупките за синчето,после да ги сложиш в албумчето да ги разгледаме....Аз още нищо не съм купувала,ама все си казвам ,че има време .
siqna.muk стискаме палци  Flowers Four Leaf Clover
mushmulka браво за хубавите новини   bouquet
la vida loca честита ти рожденничка !!!  newsm59
Мимита айде до утре  Sunglasses

# 101
ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА ДОБРО НАЧАЛО НА ДЕНЯ  Hug - ОБИЛНА ЗАКУСКА  smile3521 РОЖДЕННИЦИ ,МИНАЛИ ПРЕГЛЕДА С ДОБРИ НОВИНИ...
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ-ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!  newsm59  newsm67
mushmulka ДОБРЕ ДОШЛА В ОТБОРА НА БАРЕЛИНИТЕ   ylinfant
ЗДРАСТИ И НА НОВИТЕ МАМИ  welcome

# 102
 Ауу какво стана навън-бррррр. Някаква буря се разяри тук и какъв дъжд плющи ,ужас.А преди час, като идвах на работа беше даже приятно времето...

# 103
Добро утро и от мен.
Честито на рожденничките и на мамите видяли бебоците си.newsm51
Сиана, много силно ти стискам палци всичко да е наред и поне малко да се успокоиш. fingerscrossed
Усмихнат ден на всички въпреки лошото време.

# 104
Доброооо утро на всички Hug Ама какви закуски слагате само - сега се чдуя дали днес кекс със сладко от смокини ли да правя или да врътна една баничка Blush
la vida loca,,
Честит празник и да ти е жива и здрава рожденичката! И много щастлива  bouquet
Кристинче, Честит тожден ден ! Пожелавам ти и на теб здраве, щастие и мноого любов! newsm59
mushmulka, Честита принцеса Heart Eyes
И на мен така ми каза Марков, аз така или иначе ще си ходя при него на 3та ФМ, но ме посъветва на следващата  ЖК просто
да напомня на докторката ни да погледне стомахчето дали е пълно:)
SuNnY SkY,
Ама моля ти се - недей да се натъжаваш за такива неща Hug! И моята редовно ми го прави този номер, аз, обаче, акто искам да й го върна й обувам обувките - с различни номера сме и тя мирясва Joy А иначе и да й разправям - няма как да разбере - разликата ни е 13 години:))))
Хубав ден на всички, днес пак ще съм си от вкъщи и ще си ви чета! Таралили! newsm76

Общи условия

Активация на акаунт