Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Да обясня защо драпаме за 4Д апарата със Сияна, а и не само Wink. В МД - Варна , Феталната по последна мода се прави на този апарат( липсващия в момента), в какъв режим не знам.

Стеле, що не отидеш на един 2Д апарат, може пък да покаже по-точно. Че нали 4Д е само за шоу? Crazy[/color]

Аз нямам против да ми я направят и на обикновен , този който е в кабинетите им, но не искат, чакат 4Дто, чакаме го и ние  Tired.
С абонамента ме платили за ФМ, така че остава да се надяваме апарата да е готов на време.
Не, че ми пречи да отида на друго място, най - малко още 100лв ще ме спрат, просто лекарката на която вярвам е в МД, искам тя да ми направи ФМ !

Естествено, че на лекарите ще им е по удобно да гледат с новата техника, сигурно се вижда по - добре, просто лошо стечение на обстоятелствата е, че апарата го няма когато на нас ни трябва  Rolling Eyes.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 23:09 от star

# 76
  • София
Стар, на обикновен не може да стане тази галимация с подробния преглед. Трябва си хубав ефхограф /4Д както го наричате/, но и на него оглеждат органите именно на 2Д режим, само така се виждат всички подробности. 3Д и 4Д режима на същия хубав ехограф си е шоу за родителите, това казваме. Peace
Ти имаш още 1-2 седмици всъщност, дано да има такъв апарат дотогава.

# 77
  • offshore & overseas
Е, сега ми става ясно защо всички така се палят, явно едни говорят за апарата, а други за режима. Joy

Според мен най-най-важно си остава все пак предмониторното устройство -- трябва ви опитен ехографист, иначе язък за апарата.

# 78
4Д го наричаме , защото така му викат в болницата  Laughing ! На мен ми е ясно, че е ехограф с хубава резолюция и три режима на работа .
Тези в кабинетите им никак не са кофти също, но е прието, че ФМ се прави на този 4Д  Mr. Green, остава само да го чакаме  Crazy!

Мяуче, за последното си много права  Hug !

# 79
  • София
Само един ли е във Варна? Наистина прегледа е важен, за мен.

# 80
Не, Коте, медитирам за себе си, да прогоня таз черна мисла за сгрешен пол.  Joy
Кафето е от мен, ако се роди каквото трябваLaughing
Е, приготвяй го тогава, пък медитацията...по никакъв начин не вреди, даже е полезна. Grinning

# 81
Само един ли е във Варна? Наистина прегледа е важен, за мен.

Апарати бол, но моята лекарка е само една  Heart Eyes, тя чака апарата, чакам го и аз  Grinning!

# 82
  • York
star, колко време стана одисеята с 4Д апарата на Майчин дом? Добре, че не се записах там на ЖК, както си мислех в началото, че щях да се изнервя доста. И без това се паля за най - малката дреболия.

Да се оплача - много ме избива на сладкоооооооооооооооооо. Добре, че днес мъжа ми донесе 8 кг ябълки. За около седмица ще ми стигнат  Mr. Green

# 83
Ами месец вече  Crossing Arms, много   дразнещо, особено редовното- до два дни ще е готов.
И може ли болница с такъв капацитет да разчита само на един апарат ???

# 84

Искам да ви почерпя за рождения си ден  Hug

# 85
Кристинче ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН  bdbaloni!!! Пожелавам ти безоблачно щастие и пухкаво бебе  smile3525

# 86
Кристинче, пожелавам ти всичко най-най по случай празника!
Много здраве, късмет и любов! newsm59

# 87
Xcat,  Andjy  Благодаря ви Hug

# 88
Хайде среднощен привет от мен  Grinning
 Кристинчето честит рожден ден, хубави празници ти се нареждат този месец, пожелавам ти и живота ти да е един голям празник   bouquet
 Мяу може ли  на лична рецептата за тая манджа "гъби със зеле" Praynig Голяма почитателка съм на гъбите, даже си домъкнах шест кила пресни манатарки в една хладилна чанта от Бг и днес хапнах предпоследната порцийка, ама със зеле не съм яла никога през живота ми Embarassed
 Леле Анджи горкия ти мъж, и аз така изкарвах на два пъти акъла на мъжа ми през първата бременност, но не щото съм шматка (тва си е отделно), а защото спа като пън. Бях забравила да извадя ключа от вратата и той се прибира от работа и не може да влезе, звъни ми на телефона ( да ме събуди уж по нежно), който беше под главата ми ама аз нъцки 15 мин никакъв шум отвътре ooooh! Накрая започнал да звъни на вратата Йори се разлаяла ама аз пак не реагирам и той изпаднал в паника, взели да се показват и съседите да видят какво става, че той звъни и на врата и на телефон, тропа, кучето лае повече от половин час и тамън мислели да разбиват вратата и аз се събудих  Crazy Как не ме наби  не знам.
Тази бременност обаче имахме обратния  ефект, аз му звъня - той не вдига по половин час или забравя да върне обаждането и аз изкрейзвам. Обикновено, вярно че го търся за глупости, като как да сменя звука на ДВД-то или къде е еди коя си тавичка Rolling Eyes , така че вече имаме сигнал за спешни случаи при които да вдига даже и да е с клиент  и се успокоих.

# 89
  • Бургас
Добро утро девойки !!!

Айде закуската и кафето от мен тази сутрин ....
Честит рожден ден на Кристинчето !!! Много здраве ,късмет ,любов и едно прекрасно бебче февруари месец !  Hug
Мен от вчера ме обзе едно криво настроение,сестра ми ме ядоса..омръзна ми да ми взема дрехите ,при това единствените ,които ми стоят добре в момента......другите да ги прави каквото иска,хич не ме разбира тя. Sad
И снощи както си бях сама вкъщи си поплаках едно хубаво ,че и ми олекна след това ,
днес ми е минало Wink
Слънчев ден на всички,въпреки мрачното време  Hug

Общи условия

Активация на акаунт