Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен  bouquet

# 106
  • offshore & overseas
Честити рождени дни на двете сладки везнички!! Хихи, забавно, едната става на 11, а другата на 22. Laughing Желая им мнооого късмет и обич! Tada

Баничка съм си подсигурила аз, съмнявате ли се? И днес ми се услажда много повече, вероятно защото се сдобих с нея на връщане от детската градина, докато буквално се намирах в окото на тайфуна -- голям екшън е при нас -- дано приключи без жертви! Praynig

Мушмулке, чудесни новини, но пола ще ти честитя по-късно, някъде около февруари. Mr. Green Дано всичко е наред със стомахчето на госпожицата!

Сиянче, мозъкът се изследва най-добре в 2Д режим, апаратът разбира се може да разполага и с 4Д режим, който ти дава образ, но структурата на органите се следи на 2Д, ти сама ще се убедиш. Задължително мини този преглед, след като имаш възможност, най-вече защото съм сигурна, че всичко с бебето ти е наред!!

Едва се сдържам обаче, като някой сатана newsm36, да вметна, че понякога тези прегледи ти изкарват акъла, при това без да има как да действаш до сами раждането, освен разбира се, ако не искаш да погубиш бебето, а не вярвам от това да ти олекне, пък знам ли всъщност... Не ми обръщайте внимание, разсъждавам си...

По повод упойките, на мен ми ръгнаха и спинална, и пълна -- чувствах се отлично след това, е, доколкото човек може да се чувства отлично след операция. hahaha

Като логичен завършек на сутрешната ми проповед, ни в клин, ни в ръкам (но все пак на място), ще ви цитирам любимата си мисъл на св. Августин, "Faith is to believe what you do not see; the reward of this faith is to see what you believe." Нека си пожелаем вяра!

# 107
  • Бургас
Velv  Hug
нашата разлика е 7 години ....
То и преди си се караме,нещо нормално,ама сега чувствам че съм много по-чувствителна и от една дума казана на криво и почвам да плача .... и аз незнам хормони ли са,какво ли са .... newsm78
аз ако и обуя обувките става скандал ,защото моите крака са с 1 номер по-големи и съм и ги разширявала...
а бе чудо сме голямо  newsm06

# 108
Добро ви утро.......нещо тези дни ми се изгуби настроението, сигурно съм в дупка, че наближава и моето р.д. Crazy

На Кристинчето, ЧРД!!! Пожелавам ти здраве, щастие и любов, а най-сладкия подарък ще го получиш февруари Heart Eyes

Честит рожден ден и на порасналото момиче на Ла Вида!!! Да расте любознателно и отворено към света!!!

На всички, които са разбрали пола честито!!!

Мери, може ли да пуснеш снимка или линк към люлката Praynig И аз съм навитак за люлка, но нещо не ме влекат тези пластмасовите Naughty

# 109
Добро утро, момичета!
Роро, ти що щеш в 3 часа по нощите в нета? Спинкай бе, миличка  Hug! Явно преди си имала здрав сън  Mr. Green ....... ако съдя по историйката, която разказа.
Съни, благодаря за закусчицата   bouquet. Аз я свърших вече тази работа Simple Smile
Мяуче, цъкни ми и на мен тази манджичка, че ми стана интересно. Ти успя ли да наваксаш с работата тези дни?
Даниела, благодаря! Аз от твоята закусчица ще си хапна на обяд, че бая обилно ми се вижда  Heart Eyes
Ла Вида Лока, да ти е жива и здрава щерката! Много да ви радва и да изкара един по-лек тийнейджърски период  bdbaloni! Райчето и аз не съм я мяркала в последно време  Thinking
ralmin, защо да не ви позволят, нали е минал цял месец от тогава?
Мушмулка, панделки ще връзваш, а? Честито  smile3522. Стискам палци всичко да е ок. На мен доктора ми каза, че когато прониква лъча на видеозона, бебетата се плашели малко и се криели. Нашето си беше допряло личицето в плацентата и също вдигаше ръчички.
Сияна, опитай се да се успокоиш. Ние всички ще стискаме палци ..... ама много  Hug. Сигурно всичко му е наред на бебето, ти само не се тревожи прекалено. И помни: Черните облаци винаги ги разпръсква слънцето  Heart Eyes

Надявам се днес да ми е по-спокойно откъм издънки. След малко се приготвям и ще ходя да си взимам резултата от микробиологията. А вкъщи ни спряха водата  Whistling
Усмихнат ден, момичета   bouquet
........ Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.
Ще дочитам после, то се видяло

# 110
  • offshore & overseas
Мяуче, цъкни ми и на мен тази манджичка, че ми стана интересно. Ти успя ли да наваксаш с работата тези дни?
Ще ви я пусна на лични по някое време след обяд. Не е нещо кой знае какво, но аз я харесвам, защото освен рязането, други "тънкости" и хамалогии общо взето няма.

Тц, упорито не успявам да наваксам, най-вече защото ми липсва концентрация, но има и други спънки, с които няма да ви занимавам.

Съни, при нас беше обратното, въпреки че аз съм по-голямата, ама -- на, въздух срещу вода. Взимах й на Катюша без позволение най-любимите дрешки, защото тя се беше погрижила да има, а аз естествено не. Тя е по-нисичка, обаче ми ставаха дрешлетата, не помня как така... Сега вече сме всеки в свойта посока.

Ама вие заедно ли живеете? Хм, това е неприятно на тия години, пък и със собствено семейство.

# 111
Добро утро! Stop
Въпреки хладното време,аз ви подарявам днес моето добро настроение  bouquet
Стар наистина е срамота за тази болница да няма апарат,моя мъж работи в телевизия и са правили репортаж точно за този ехограф(4д),и ми каза че като го донесат ще ги повикат пак да снимат,тъй че ако разбера по рано ще те известя!
Кристинче честит Рожденден,пожелавам ти най-ценното Здравето,и най-благородното Детето! newsm59

# 112
добро утро и от мен!видях,че някои от вас са ходили на ФМ -тя от задължителните прегледи и иследвания ли е пожелание ?На ЖК не са ми споневали за ФМ,пак и аз искам да видя наред ли са всички органи на бебчето ми.

# 113
  • Бургас
Мяуче вярно не е много приятно....
Ами засега да,включили сме се в строеж и чакаме да ни построят апартамент и плащаме вноски всеки месец,та че дотогава сме заедно ....
Иначе поне за всеки има стая,апартамента е много голям  Peace

# 114
Добро утро и от мен!!!
Четит рожден ден на всички празнуващи днес,а на преглеждащите се - успех!!!

# 115
  • До Балкана
Леле, изпуснах ви края, не мога да наваксам цяла сутрин! #Crazy
На Кристинчето и на дъщеричката на la vida loca да честитя рожденните дни! Много здраве и късмет!
И да ви почерпя и за моята везничка-рожденничка, скъпата ми майчица, която днес става на цели 25(ментална възраст)+ 20 (биологична)  smile3532. Да ми е жива и здрава, а вие консумирайте на воля... Hug

Пожелавам ви много спокоен и лежерен ден - отива му да е такъв! smile3525

# 116
Честити момиченца на Пипиту,на Мушмулка,и ако пропускам някого-честито и ме извинете!

Честит рожден ден на Кристинчето ,на порасналото момиченце на Ла вида лока и на твоята майчица,Далче!
Сияна,не се притеснявай!Стискам силно палци за утре!Ще видиш,че всичко ще е наред!

Момичета,тази сутрин пак се оляхте с тия вкуснотии...Седя и преглъщам пред екрана и ...си хрупам ябълки...

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 10:38 от AMORE

# 117
  • София
Добро утро и от мен,

На всички рожденици днес желая от все сърце много здраве, любов и късмет!  newsm59

Да почерпя и аз за моя дядо, които става на 87 год. Да ми е все така жив и здрав и както сега си гледа наи-малкия внук, до година да гледа и първата си правнучка!

# 118
Добър ден Simple Smile
Честит рожден ден на всички рожденици, да са живи и здрави  smile3525
Поздрав и на мамите, разбрали пола на бебчовците си.
Днес явно има състезание, кой ще публикува по-изкушаваща вкусотийка. Започнах да се чудя кое искам най-много, но за да съм вярна на себе си ... искам всичкооо  Laughing

Много усмивки за всички в този мрачен и студен ден  Hug

# 119
  • София
Добро утро!!!
Това на готварски форум взе да прилича Stop
Аз тази сутрин имах разни неприятни изживявания в тон с лошото време Sad... Няма да споделям.
Сега съм си вкъщи, ще си направя чайче за успокоение и сядам да си чета. Ще ви мятам по едно око де Laughing
Честит рожден ден на Кристинчето.

Общи условия

Активация на акаунт