Ще имам близнаци! Тема с продължение....15

• 24 762
  • 459
  •   1
Отговори
# 75
verdjiniq , честита бременност!   bouquet Представям си как сте се шашнали с таткото, но пък да знаеш, че и радостта е двойна  Simple Smile Това, че си толкова млада си има и предимства, на моята възраст вече ще имаш две отгледани деца, а няма тепърва да сменяш памперси  Wink Лека бременност!  Hug

Да, разбира се - било рисковано да се чака до термина, защото много често им става тясно и като растат могат да се получат физически увреждания. Освен това плацентите се калцирали (даже вече съвсем леко са започнали моите) и може да се калцират до степен фатална за бебетата. Оплитат се пъпните връви, често се губели и тоновете в последните седмици... все статистики разни. Не че не звучат достатъчно убедително, но на мен като че ли "възможно е да..." не може само по себе си да ме разубеди.
............Последния път док ми каза, че било добре първите два-три месеца да са заедно в легълцето, защото са свикнали на допира едно на друго и не е хуаво да се разделят. Как да стане това - не знам, няма толкова големи легълца. Вие чували ли сте такова нещо?

Това за рисковете е вярно, но никой не казва да чакаш до термин, според мен около 2 седмици преди това е оптимален вариант  Peace Пак повтарям ако няма проблеми.

За спането сигурно е вярно, моите спяха в едно креватче до 6-я месец, след това почна да им отеснява. На тази възраст все още не разбират и разделянето стана без никакви проблеми. Преместих ги в отделна стая и на отделни креватчета, дотогава спяха в нашата на едно. Отначало една до друга, след това с крачетата към таблите, най-накрая с главичките към таблите и малко по диагонал  Crazy Като спяха с главичките една към друга винаги искаха да си ги допират  Heart Eyes Бяха страшно спокойни бебета!

# 76
Фата, страхотна снимка - малки златни сладуранки!  Heart Eyes Да ти кажа, така снимани твоите бамбини много приличат на моите  Grinning. Само дето Сияна и Дария ИЗОБЩО не обичат да са по корем, освен за малко в рамките на играта. Така не мога да ги накарам да се отпуснат, хеле пък да заспят.

И нашите маймунки спяха в едно легло по ширината една до друга, докато навършиха 5 месеца. Тогава ги отделихме - всяка в нейно креватче. Просто Дара реши да обикаля повече от сестра си и се наложи неколкократно да ги размествам посред нощ. Те и сега са си достатъчно мънички и не разбират и все още ми се получават разни експерименти. Вече 2 нощи спят сами в стаята, тази ще им е третата. Грижи до момента никакви - изобщо не са разбрали, че се е случило нещо.

verdjiniq, честито и добре дошла тук! Наистина е малко шокираща възрастта ти, но аз съм сигурна, че ще се справиш и изобщо няма да съжаляваш за избора си да задържиш бебчетата!  Hug Лека и щастлива бременност!

# 77
Яничка 83 ти от къде си че ражда в Плевен и аз там родих мойте сладурки ама бях абонирана за болницата 6 месеца  Mr. Green честити ти бебоци както и на елист
И аз много исках да родя нормално но винаги има едно такова много рано убиха това мое желание бях с плацента превия секциото беше задължително по същата причина беше в първия ден на деветия месец
Верджиния малко момичета на твоята възраст проявяват смелостта да родят детето си камо ли близнаци добре дошла  Hug
На всички бъдещи мами пожелавам леко бременеене  Hug Heart Eyes Hug

# 78
  • София
Verjiniq,добре дошла HugНай-големият ми син се роди,когато бях на 17г.Нито за миг не съм съжалявала,въпреки че бременността ми не беше нито планирана,нито желана.Имам прекрасни отношения с него,а и той е доволен от младите си родители Wink

# 79
Tweeety, благодаря за съветите за главоболието. Пробвах всичко, но явно ще трябва да си търпя.

Даниела197878, как си ти? Как се развиват нещата при теб?

Цецинка
, и аз имам ниско кръвно, но по-скоро ми се струва, че е нещо от промяната в хормоните тази болка, може би по-голямо напрежение в кръвоносните съдове. Исках да те питам, ти на какви изследвания на кръвта си ходила от началото? На мен тук само веднъж ми направиха тест, а аз си мисля че трябва да ме следят по-често.

Пасионата, ти само главоболие ли имаше, защото мен ме боли в тила силно? Дано се махне тази болка, че е доста силна и ме притеснява.

Вержиния, добре дошла и не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и да се радваш на здрави бебчета.

Какво ли става с Челси? Дано да си добре.

На всички ви много  Hug и приятен ден.

# 80
аз съм добре и все така притеснена.с нетърпение чакам дами изпратиат писмо с датата на следващата ехография,да ми кажат че всичко  е наред с бебетата.притесних се много заради кафявото течение,макар че тогава ме прегледаха два пъти и всичко беше наред,но толкова съм наплашена от предишните си бременности  ,че си мисля винаги най-лошото.                                             Renata2002  понякога  и аз имам болки в тила.

# 81
  • София
Аз получих малко кървене и ми казаха, че имам малко отлепване. Бебетата са добре, аз трябва да пия мегадот и но-шпа и да лежа. Притеснявам се да не стане по-лошо.

# 82
  • Свищов
fata morgana много ми хареса снимката  Grinning

bora66 аз получих зацапване в 7 г.с. и тогава слагах утрогестан и пих нош-па,но ти си вече в 14 г.с.. Мегадот сигурно имаш предвид магнерот  Thinking  Лежи и ти  fingerscrossed

Само доносени бебенца да се раждат в тази темичка Grinning.

# 83
  • Пловдив
fata morgana, снимката е уникална, кара ме да мечтая за след няколко месеца Heart Eyes
Рената, всеки месец ме карат от клиниката да изследвам пълна кръвна картина / хемоглобин, левкоцити, еритроцити, хематокрит, тромбоцити и др. кръвни показатели /, коагулация / АРТТ, протромбиново време, фибриноген, INR / кр. захар, общ белтък, албумин, ТСХ и ФТ4, понеже съм с Хашиммото, общо изследване на урината. Общо взето мисля, че това беше.

# 84
Здравейте! Ние отдавна не сме се включвали. Бяхме малко в болница, че малките бандитки искаха да излизат по-рано. Сега сме вкъщи и ще стискам краката поне още 3-4 седмици. С 1 см. разкритие съм , но предпочетох да се прибера вкъщи , а и тук ми е по-спокойно.  Малките са добре, отговарят си на седмицата и са много непослушни.

# 85
Снимката на бебчовците е прекрасна малки ангелчета.Тази нощ почти не съм спала от ритници , не ми бяха правили този номер досега,по едно време взех да се притеснявам , че има някакъв проблем.На сутринта тишина и спокойствие  Party

# 86
Момичета, боря се с един грип вече цяла седмица-свалих t., но кашлицата се задълбочава и от днес минавам на антибиотик. Цялото ми тяло се напряга от тази кашлица и получих болки ниско долу...само сиропче не помогна явно....Страхувам се да не направя преждевременно разкритие, още ни е много рано....Снощи докторът каза, че в началото на ноември ще ме приеме в болница и тогава ще преценим как да протече раждането. Пазете се много, защото в тази темичка наистина трябва да се раждат само доносени, здрави и весели бебчета! Прегръдки за всички! И наистина-къде ли е Челси Thinking
Сега виждам, че има нов отговор в темата-михаела 87, стискам палци, дръж се!!!

# 87
  • Враца
Момичета здравейте.Аз съм от мамите който очакват бебче през март2010 и се извинявам ,че нахлувам така във вашата тема,но имам питане.Знае ли някоя от вас нещо за 4elsy.Тя е и в нашата отчетна тема и не е писала скоро-притеснявам се,все пак ни е едничката с две бебчета при нас.Благодаря предварително.Пожелавам ви леко бременеене и всички да гушнете своята двойна и тройна радост когато му дойде времето

# 88
Аз също родих секцио по спешност при д-р Григорова и д-р Игов в екип.Бях със 6см.разкритие направо девойката си излизаше,а младежа беше седалищно разположен,но никой не ми предложи да пробвам нормално да родя,а не чувствах даже болка.
Моите бебета също ги гледах отначало в едно легълце в спалнята,после ги преместихме в тяхна стая и купихме още едно.В началото е по удобно за обслужването  да са в едно легло.

# 89
Планираха ми секциото в Тина Киркова за 23.11. Д-р Сигридов (за тези от вас с ин-витро при д-р Стаменов е познат) ме насочи към екипа на д-р Григорова и Игов (анестезиолог). Някой да има впечатления или инфо за тях? Още се чудя за болницата - дали да не ходя в Токуда все пак? Споделете вашите намерения - който се е ориентирал вече.

Passionata първото ми секцио е правено от др.Григорова и др.Игов в екип благодарение на тях износих почти до края сега близначките си които се родиха  с кг като за едно дете 3400кг първата и 2950 втората горещо ти ги препоръчвам,сега второто ми секцио го прави др.Косовски и др.Игов пак също съм страшно доволна и понеже направих алергия от тяхните чаршафи и двамата идваха почти всеки ден при мен да ме видят как съм др.григорова също присъстваше на операцията ми,но само наблюдаваше.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 14:20 от baby_one

Общи условия

Активация на акаунт