Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 735
  • 676
  •   1
Отговори
# 375
  • някъде под слънцето...
densi
благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 376
За нищо мила, пак заповядай!  love001 newsm51

# 377
Тъй като след свършването на пробичката Elixir des Merveilles ме налегна невероятна тъга, побързах да се снабдя с нов. Благодаря на феята, която ми го донесе днес.  bouquet Hug  bouquet
Сега съм предоволна и препила с любими парфюми, като стар алкохолик. Чувствам се като наркоман след стабилна доза. И след поредното пръсване в някаква своя част еликсирът на Ермес започна да ми прилича на Делисес ЕДП. Вкусен и ликьорен ми стана. А това е добра новина за моя джоб. Crazy

Тази вечер се чувствам парфюмно задоволена. baby_neutral  animal085 newsm18

АлиенТа, защо не вземеш на майка си Коко Шанел. Аз все го препоръчвам за подарък за майки, защото те много го харесват принципно. Има си тежест и класа.

# 378
Здравейте, парфюмни феи, вещици и други чаровници! Hug Докладвам, че в последните дни много си 'уцелвам' ароматите - вчера Gucci edp, отдавнашен любимец, останали малко милилитри, установих с изненада добър повод да подновя тормоза върху кредитните карти[/size], мнооого ми беше хубав цял ден; днес ме наваля най-студеният дъжд за тази година, но пък 24, Faubourg ме усмихва от сутринта, много на място пак.
Миналата седмица се бях уловила, че нямам търпение покрай застудяването да наизвадя и наизпръскам всички есенни любимци, ако може - накуп, ама отделно да си ги усещам и вдъхвам Crazy ; в резултат на което, каквото и да сложех в началото на деня, след няколко часа вече се бях сетила за друг, който по-добре е щял да съответства на настроения или усещания, или тоалети... Радвам се, че мина тази лудост, върнах се към тихата съзерцателност, с която есента ми пълни душата.

# 379
  • при морето
Много ми хареса това:..."тиха съзерцателност,с която есента ми пълни душата."Чудесно си го казала,Аиманте!
Между другото кажете няколко думи за Тео Фенел,напоследък нещо много се спряга,а не ми се иска да моля за пробичка.
Аз пък хич не си уцелвам ароматите,все се оказва,че или е много тежък,а времето е спекло,или е за горещо време,а навън вали и е навъсено.Шантава му работа! ooooh!

# 380
Венуш Кокото не е ли по-задължаваш, аз искам да си го ползва всеки ден.

# 381
Ами от моя гледна точка не. Аз нося всичко навсякъде. Съобразявам се само със сезони, с поводи - не.

# 382
Ами от моя гледна точка не. Аз нося всичко навсякъде. Съобразявам се само със сезони, с поводи - не.

АлиенТа, според мен Алюр Сеншуъл и Коко не са аромати за всеки ден, особено ако дамата, която ги разхожда работи в офис с повечко народ  Confused И двата да прекрасни, но са парфюми с характер и предполагат специален момент, настроение, повод, понеже привличат внимание и съответно мнение сред околните, което може да варира от много положително и въодушевено до "ох, отрови ми душата с тоя натрапващ се парфюм, нека проветрим, че ни издуши..."  Rolling Eyes
Бих ти предложила Алюр ЕДТ, О Премиер, дори Шанел 5 Еликсир Сеншуъл в по-пестеливо количество  Blush
В този ред на мисли наскоро носих Орхидеята в офиса и след като разбуних духовете май ще се въздържам от бъдещи изяви с нея на работното място, което не ми пречи да я обожавам, разбира се   Heart Eyes

# 383
В този ред на мисли наскоро носих Орхидеята в офиса и след като разбуних духовете май ще се въздържам от бъдещи изяви с нея на работното място, което не ми пречи да я обожавам, разбира се   Heart Eyes

в тази връзка, кои са моментите, в които излизате и съзнателно не слагате парфюм? никакъв парфюм? /нямам предвид излизане, за да хвърлим боклука  Laughing/ и какво целите, като не слагате парфюм? някакви философски парфюмни мисли са ме нападнали  Blush

# 384
в тази връзка, кои са моментите, в които излизате и съзнателно не слагате парфюм? никакъв парфюм?
Само и единствено когато отивам да пробвам други парфюми. Иначе мисля слагам винаги. А то и трябва, иначе кога ще свършат!? Laughing
Това ме подсети та и сега върху пижамата сложих In control Crazy

# 385
Бижу, би ли споделила как усещаш In Control?
Наистина ли е с аромат на сладкишчета? Напомня ли Магнетизъм на Ескада? Любопитна съм  Praynig А понеже не се спогодих с Curious му се чудя много на този... Confused

Винаги ползвам парфюм, единствено изключение правят случаите, когато съм болна или ми предстои нещо, свързано с неприятна емоция, тогава се въздържам умишлено, за да не намразя някой иначе обичан от мен парфюм, който впоследствие да свързвам с въпросния случай.

# 386
Съзнателно не слагам парфюм, когато съм болна. Тогава не усещам нищо и дори ми става гадно от парфюми.
Не слагам и когато съм много притеснена за нещо наистина сериозно - болест в семейството например (не дай си боже). В такива моменти изобщо не се сещам за парфюми, незначителни са ми и мога всички да ги подаря на първия срещнат.
В останалите случаи - винаги съм с парфюм. Дори и като тръгна към БЗ или на среща с някоя ароматна фея, пак не се сдържам и фъсвам по нещо - човещинка.

# 387
Бижу, би ли споделила как усещаш In Control?
Наистина ли е с аромат на сладкишчета? Напомня ли Магнетизъм на Ескада?
Няма нищо общо с Curious. Да, сладкишче е, ама не е отровно сладък, а някак на млечно-плодови бонбони ми напомня. Като топло плодово мляко ми е. Аз лично го намирам млечен, нищо, че няма мляко в пирамидата. Не е рязък и плодовете не са натрапчиви като в Live Luxe на Jennifer Lopez, може би защото са фрукти, а не малини и ягоди. Много приятна сладост, а аз не обичам твърде сладки аромати (като Hypnose или Casmir на Chopard например).
Magnetism ми е много силен и някак претрупан от аромати, които не се подреждат правилно в носа ми.

# 388
Бижу, звучи изкусително, ще се тества значи.
Много ти благодаря  Hug

# 389
Аноя, интересен въпрос!  Не нося парфюм в докторски офиси или при зъболекар. Нямам желание да нося парфюм ако си имам някакъв проблем, който ме тревожи. Избягвам да нося парфюм на самолет защото не искам да излагам хората на "странните" парфюми, които по някога нося. (В интерес на истината, не съм забелязала силно парфюмирани хора на самолет или са голяма рядкост).  Съобразявам се какво нося и в какво количество ако отивам на театър или кино.  Има и други ситуации, когато предпочитам хората да не ме забелязват заради парфюма ми Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт