Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 718
  • 676
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Избягвам да нося парфюм на самолет защото не искам да излагам хората на "странните" парфюми, които по някога нося. (В интерес на истината, не съм забелязала силно парфюмирани хора на самолет или са голяма рядкост).  
не си летяла с мен  smile3535 аз мириша на вертеп след като съм избродила всички парфюмерии на терминала  Mr. Green

# 391
Избягвам да нося парфюм на самолет защото не искам да излагам хората на "странните" парфюми, които по някога нося. (В интерес на истината, не съм забелязала силно парфюмирани хора на самолет или са голяма рядкост).  
не си летяла с мен  smile3535 аз мириша на вертеп след като съм избродила всички парфюмерии на терминала  Mr. Green

Точно това мислех да напиша ей сега. Hug  bouquet  dancing
Последният път издуших себе си с Цветната бомба, а със сигурност и спътниците в самолета.

# 392

не си летяла с мен  smile3535 аз мириша на вертеп след като съм избродила всички парфюмерии на терминала  Mr. Green

и аз, и аз  Blush

# 393
Не нося парфюми когато имам проблеми някакви, просто тогава не ме кара. Иначе винаги нося.

# 394
Няма момент, в който да не нося парфюм........ newsm78 Thinking

# 395
Моми4ета здравейте!Извинявам се 4е се вклю4вам ей така изневиделица ,но искам да ви помоля за някакви отзиви за ето тези парфюми:

Извинявам се за огромния пост

# 396
Аноя - по-скоро несъзнателно може да ми се случи да не нося парфюм; преди седмица чак в офиса установих, че ми няма ароматния комфорт  Shocked обаче съзнанието доста претоварено го раздаваше тогава, иначе не пропускам. Ако има повод да съм внимателна, подбирам внимателно, не всичките ми парфюмни любимци са гръмогласни или пък настоятелни. Похвалих се вече как се уцелвам напоследък, а през деня съзнателно избирам дали да подновявам - понякога не слагам отново, за да сменя вечерта според настроението или ако има повод за друг аромат. Вечер ако не излизам също избирам какво да пръсна на китка, докато почета в нета, или пък за сън - макар по-често да не слагам парфюм нощем.
allexa27 - Venezia Pastello не съм ползвала, щото фенка на Venezia, много красив зимен аромат. Ползва се пестеливо, иначе е от шумните, силен и трудно да го усетиш красив, ако си пръснала невъздържано. Отдавна не съм го имала, носи ми усещането за току-що навалял сняг, топъл, класен, на моменти палаво заискрява, после се връща към сериозната поза. Ноти тогава (и сега, де) не познавах, запомнила съм го като първата ми любима канела (въпреки, че не доминира в нито един етап). Много мой парфюм, може би трябва пак да го потърся  Thinking  Pastello, от друга страна, ми беше неприемливо сладникав, доста хаотичен и вместо да се установи красиво, ставаше лепкав и ужасно досаден. Добре, че не беше чак толкова траен - Венецията е много трайна, над 6 часа без подновяване. Така с тези двата, разбира се, за моя нос, при теб може да се получи точно обратното  Peace

# 397
Венеция пастело и на мен не ми допадна,аромат без особено развитие.Сладък, мек и цветен според моя нос.
Днес пробвах Midnight Oud на Juliette has a Gun
  Juliette Has A Gun Midnight Oud
В началото ме порази приликата с Агент провокатор, който откровенно мразя.Преди малко подуших ръката си, нищо общо.Началото е убийствено силно и остро-пак онази химична нотка като на класическия Агент.Честно казано не знам кога утихва, защото подуших ръката си чак след 4-5 часа и не можех да повярвам че това е същия парфюм-мнооого мускус, дървесина и цветя, без грам сладост.В стила на By на Долче и Габана.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 05:32 от teddy_n

# 398
Искам страшно много този на Julliette has a gun!!!!

# 399
Лейдис, (вие си знаете кои), моля не сядайте до мене на самолет, както и в този театър, за който едва успях да намеря билети  Laughing  Laughing

Любопитна съм за Джулиет, но не знам дали ще се задействам да пробвам колекцията. Ще се радвам да видя повече описания.

Tези дни нося By Kilian Back to Black. Отначало не ме впечатли особено, с тези явни ноти на плодове, които изпъкват веднага. Малини! Вкусни, захаросани малини--напомня ми точно за "raspberry truffle"--сладък, плодов, и ярък в сърцевината, но към края плодовите ноти стават по-тъмни. Доста сладък е, наистина, но ми харесва защото аз обичам малини и шоколад. Мисля, че го класифицират като шипър, но за мене си е горманд.  Изненадващо приятен горманд. 

# 400
Добро утро на всички.
Момичета аз съм впечатлена!!!От вас и вашите познания. Обожавам да ви чета /макар и от скоро/. Правите денят ми мнооооооооооооого ароматен и красив Hug
И тъй като според мен вие сте правилните хора, ако позволите ви задавам един въпрос: Дали някоя от вас има вчечатления от това:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_T-am-pid_ … 1W__products.html
По описание ми звучи много приятно, но все пак, ако някой го познава моля да сподели.
Благодаря  Simple Smile

# 401
Добро утро на всички.
Момичета аз съм впечатлена!!!От вас и вашите познания. Обожавам да ви чета /макар и от скоро/. Правите денят ми мнооооооооооооого ароматен и красив Hug
И тъй като според мен вие сте правилните хора, ако позволите ви задавам един въпрос: Дали някоя от вас има вчечатления от това:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_T-am-pid_ … 1W__products.html
По описание ми звучи много приятно, но все пак, ако някой го познава моля да сподели.
Благодаря  Simple Smile
Добре дошла първо! Да изкарваш все повече хубави мигове тук в нашата компания. Hug  bouquet
Парфюма е много хубав. Леко сладък, цветен, омаен и доста траен. Шишето му е красиво и крие добър аромат. Ежедневен, неангажиращ, но забележим женствен парфюм. Всичко в него е премерено добре. Heart Eyes

# 402
....
Днес пробвах Midnight Oud на Juliette has a Gun
  Juliette Has A Gun Midnight Oud
В началото ме порази приликата с Агент провокатор, който откровенно мразя.Преди малко подуших ръката си, нищо общо.Началото е убийствено силно и остро-пак онази химична нотка като на класическия Агент.Честно казано не знам кога утихва, защото подуших ръката си чак след 4-5 часа и не можех да повярвам че това е същия парфюм-мнооого мускус, дървесина и цветя, без грам сладост.В стила на By на Долче и Габана.

Малко да се поправя за мнението си след втори тест  
Невероятен е, въпреки ужасното си начало.След 3 часа не мога да повярвам на носа си...в крайна сметка приликата с други аромати е за съвсем кратко време, може би до час след пръскането.След това преживява огромна метаморфоза, уляга и се впива в кожата, смесва се с нейната миризма и става красота-мускуса, табака, сухите плодове и дървесината/някакви странни дървета са  Mr. Green/ се заглаждат от неуловимо лека сладка нотка, която в никакъв случай не прави парфюма "сладък".Обожавам аромата на хартията на някои списания, а асоцияцията ми на този парфюм е точно с това.Вече чака ред за покупка  !!!
Явно странната съставка  е тази:
http://www.fragrantica.com/notes/Agarwood-Oud--114.html-тропическо дърво растящо в Източна Азия, чието масло се използвало основно в нетрадиционната медицина за лечение на депресии.Присъства в съставките на много арабски парфюмни масла, но поради факта че е най- скъпото масло/тези дървета за рядък вид/ не е толкова масово използвано  в парфюмерийната индустрия.
Надявам се че не ви оттегчих с това, но ,ми стана доста интересно  Wink

П.С. Цената е ужасна, има го само 100 мл ЕДП - $135..без доставката  Sad

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 12:48 от teddy_n

# 403
  • Враца
Да не е арганово масло ?
За него все чудесии чета.

# 404
Благодаря Densi. Това твое описание още повече ме убеди, че този аромат ще ми допадне.
И да, сигурна съм, че във вашата компания ще ми е винаги приятно. Благодаря за топлото посрещане  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт