Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за живот за семейство от трима души в Кипър?
Какви са разликите в отглеждането на бебета между Кипър и България?
Какви са възможностите за работа в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за живот за семейство от трима души в Кипър?
Разходите за живот в Кипър включват наем на жилище, който може да варира от 400 до 550 евро за двустаен апартамент. Освен това цените на стоките и услугите са сред най-високите в Европа. Съветът е да се подготвите за по-високи разходи, особено ако имате деца, които посещават детска градина. Важно е да се отбележи, че без кола в Кипър е почти невъзможно. Освен това работата в строителството не се препоръчва, тъй като не са добре платени и лятото е много горещо. За работа, която изисква английски език, като например фризьорство, може да бъде по-добра възможност. Важно е да се има предвид, че английският език е широко разпространен в страната.
-
Какви са разликите в отглеждането на бебета между Кипър и България?
В дискусиите във форумите се споменават няколко разлики в отглеждането на бебета между Кипър и България. Някои от тях включват въпроси относно даването на витамини и антибиотици, консултации с педиатър, даването на вода на новородени, въпроси за храненето и дори въпроси за гражданството и паспортите на децата.
-
Какви са възможностите за работа в Кипър?
Форумът споменава различни възможности за работа в Кипър, включително връзки към агенции по заетостта и съвети за намиране на работа. Също така се споменава пример за човек, който е намерил работа в офис на известна фирма без да говори гръцки, което подчертава възможностите за намиране на работа за чужденци.
-
Как мога по-бързо да науча нов език?
-
Какво е кърменето и как може да помогне?

Шъ ттребе се разписвам по-честичко,че ще ми се отнемат правата.
Госпожата естественно е доволна....и къде ще иде 
И няма място за сърдене!
... - в крайна сметка споделянето на лична информация /а снимките в най-голяма степен са такава лична информация/, е решение и избор на всеки..., а ние тук сме решили да споделяме фотосите си в тесен близък кръг
мацки, на които сме давали паролата да не могат да намерят пълен достъп до всички под-албуми.. 
и е време да пускам анкетата...
, пу-пу-пу да не ви е уроки. Направих и опит да кача три снимки, да ни видите с мойто мъж, дано не съм направила някоя поразия.
Малко ми е сложно навигирането из тая кукундела, ама ще се оправя.
пуснах анкетата за заглавие с двете предложения - на моя милост и на
само вечери
цък,цък и готово
съм казвала ,че не ми е на ниво
,,,и мъж ми вика,че съм луда 
последният ти уточнителен пост направо като защита на десертация или по скоро като прокарване на нов закон в парламентарното пространство звучи 

....его на сега сядам и аз.минавах от време на време и даже успях да гласувам
..гледам ви снимчиците,много мило дете(не че другите деца не са
,колкото повече расте ето на не ми оставя време...но поне да прехвърчам
намирам
То милото днеска направо му се взе акъла - такава течаща хрема и все пак геройски се държи - рисува, кикотехме се двете по едно време на някакви комидийни сериали, ама сега привечер взе пак да качва Т
че да видим... Според как ще изкараме тая нощ и утре сутринта в какво състояние ще е, може и да се наложи да я замъкна в поликлиниката, колкото и да не ми се ще да я завирам в развъдника на бацили
....а за мамито не е лошо малко разнообразие

когато се почувстваш готова да говориш за това - аз съм насреща