ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 33

• 28 122
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И  аз  така  правех  почне  да  киха  у  дома.Изкашля се  у  дома.Сега  съм  решила  да не го  спирам.Както  другите  ги  водят  така и  аз.Много  съм против  но  това  е  положението.Каква ми е  ползата  да  го  държа  2  седмици  във нас и  за   два  дена  да  ми  донесе  пак хрема.За  зимата  съм решила че  ще го  спра.Но  докато  не  е  толкова  студено  ще  ходи.Сега  само  скучае  в нас  сам  и  е  все  на  компютъра  а  е  много  малък да  свиква  от сега.

# 91
  • София
И аз си го пуснах тази седмица с течащ нос и кашлица след като стане. Педито ни каза, че не е заразен вече, заразни са само в началото, а и видях доста деца от групата му на същото дередже.
Коледните подаръци обсъдихме на род.среща. Имаше предложения да се еднакви подаръците за всички, но учителките, както и повечето родители се оказаха против. Според опита на първите - децата оставали леко разочаровани - не може всички да са с еднакъв вкус. В крайна сметка май се реши да се поставят някакви ограничения за цената на подаръка.  Crazy
И аз не обичам това време именно заради прането - съхне с дни  Close

# 92
Кики, бях ги спряла миналата година и моите, пуснах ги през април, на третия ден пак се започна Confused Тази зима мисля да си ходят, освен ако не се докараме пак до антибиотици. Praynig

Аз рядко ги пускам моите на компютъра, но нямам и мишка, така че не им е особено удобно с лаптопа Laughing Умишлено не съм сложила мишка още, нека играят с други неща, има време за компютри  Grinning

# 93
Добро утро и от мен.Сега оставих Дари на градина.След малко ще ходя на работа.Дано няма болнички дечица, че в това шантаво време.... ooooh!
Ето го таралежчето Laughing http://media.snimka.bg/4623/015501978.jpg

# 94
Добро утро ! Новата седмица да е без болести! Praynig

Замина доволна тази сутрин ,не чух никакви кашлици наоколо,дано са здрави децата.

Няма лаптоп,няма обикновен компютър- не пускам детски или игри.Единствено ,но много рядко и пускам да разглежда снимки- това е.Има време за всичко и не мисля,че я лишавам от нещо,за сметка на това обича много книжки, непрекъснато си ги разглежа и преразказва ,знае всички букви и дори се опитва да чете по срички.

# 95
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Ние засега сме здрави (пу-пу). Парно имаме още откакто се захладни. Градината е на газ и затова е самостоятелна - пускат когато е необходимо. От днес започва английския език. Ще видим дали ще й хареса.

# 96
Нас  ни  върнаха  тази  сутрин.Има  дете  в  тяхната  група  със  салмонела.Той  във  петък не  е  ходил  а  тогава  са  правили  изследвания  на  всички.Ще го  вода  следобед  до  личната  да му  вземе  проба  и  да  пусне  изследвания.Тази  седмица  ще  си го  гледам  а  може и  другата.Не ми се  иска  да   да  има  контакт   със  другите.

# 97
  • Разпиляна във въображението
Добре, че от градината са реагирали веднага и са направили изследвания Peace

# 98
Добре, че от градината са реагирали веднага и са направили изследвания Peace
Да  но  можеше да  звъннат  на  тези  който  не  са  били  да  вземем  навреме  мерки  и  ние.Някой  знае ли  кога  се  появяват признаците.Медицинската  сестра ми  каза  че  протичали  със  разтройство  и  повръщане.

# 99
Трябвало е да ви информират веднага.Салмонелозата е много опасна и заразна болест, но инк. период е кратък- от няколко часа до 2,3 дни.Щом досега не е показал симптоми,едва ли е заразен,но има и носителство ,трябва обезателно да му направите изследвания Peace

# 100
Мерси  Натали  за  успокоението.Обезателно  ще  го  вода .Личната  е  следобед   днес  и  само да  стане  1   и  заминаваме.

# 101
  • Бургас

Привет! Grinning

kiki06, дано не се е заразило детенцето. Praynig Да пишеш като излязат резултатите.

velmar таралежчето е супер, браво. Grinning

За коледните подаръци все още не знам как ще се процедира.Миналата година в яслата подаръците (за всяко дете различен, каквото му купят родителите) си ги взимаха в къщи.

Иначе след 3-седмично отсъствие от днес Велизар пак е на градина.Надявам се за по-дълго този път. Rolling Eyes

Всички болни да оздравяват и никакво разболяване скоро време.

МерСедес как сте?

# 102
 Hug
kiki06 дано не сте се заразили.Мин.година в нашата група имаше такъв случай изследваха всички групи.
Мойте диванета засега са здрави.Тази година им давам Респивакс давидим как ще подейства особено на малкия ,че той много боледува.
Лек ден.

# 103
Здравейте Hug Hug Hug и приятна седмца на всички пожелавам, оздравявайте.
Ще водя Дани днес на контролен преглед, вече не поддържа температура и положението е значително по-добре, само дето няма апетит и е свалил 1кг. Лошата новина е, че аз ссе разболях Tired, и страшно ме е страх да не му лепна нещо отново. Мисля да го пратя малко при родителите ми на чист въздух, тъкмо ще се постабилизира преди да го пусна на градина отново, че вече съм затрупана с работа ooooh!. Снощи му обтрих гърлото със сода, все още имаше налепи Shocked, днес ще видим как е, ако пожелае да се събуди де, че още спи #Crazy

За подаръците-купихме за всяко дете индивидуално.

# 104
Дано  момичета  място  не  мога да  си  намеря  у  дома.Едно  ме  успокоява  ,че  досега  от  миналата  седмица  не  е  проявявал никакви  признаци.Весел е  играе  ,хапва си  нормално.Звъннах на  личната  и  ми каза  че  ще  се  обади в Хей да  провери  как  стоят  нещата  и  ни  чака  на  обяд.Стискай те  палци.Докторката  в градината  ми  каза  да и  занеса  резултатите  като  излезнат  и  да  го  приемат  но  не  мисля  да го вода.Замислям се  да го  спра  вече  за  зимата.Искаше ми се  да му  направа  рождения  ден  там  със децата  но  ще му се размине.Ще  ги  кана  в къщи  и  тука  ще  го  празнуваме.

Общи условия

Активация на акаунт