Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е писмото от ХЕИ, което се споменава в публикациите?
Какви са препоръките за лечение на кашлица и алергични реакции според участниците в дискусията?
Какви изследвания трябва да се правят на децата след всеки рожден ден?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е писмото от ХЕИ, което се споменава в публикациите?
-
Какви са препоръките за лечение на кашлица и алергични реакции според участниците в дискусията?
Участниците предлагат различни лечения за кашлица и алергични реакции. Те включват прием на сиропи като АСС, Ериус, Флудимундад и чай от дюля. Някои споменават използването на средната част на дюлята със семките и осцилоккокцинум. Хомеопатичните методи също се препоръчват, като хомеопатичен сироп Биодроксил и хомеопатичен препарат Биопарокс. Важно е да се консултирате с лекар за подходящото лечение, особено при деца.
-
Какви изследвания трябва да се правят на децата след всеки рожден ден?
Препоръчителните изследвания за деца след всеки рожден ден варират и е най-добре да се консултирате с лекар или частна лаборатория за съвет. Някои родители избират да правят изследвания на 3 и 5 години, но това може да не е изчерпателно. Важно е да имате предвид индивидуалните нужди и здравна история на детето, когато определяте подходящия график за тестване.
-
Какви са методите за понижаване на температурата, споменати в дискусията?
-
Как да се подготвим за появата на свински грип в града?

, и страшно ме е страх да не му лепна нещо отново. Мисля да го пратя малко при родителите ми на чист въздух, тъкмо ще се постабилизира преди да го пусна на градина отново, че вече съм затрупана с работа