Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 4 част

• 115 409
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
bon_toni, бих те посъветвала за транспортна. Обаче там прегледите не са по каса. Самата операция е по каса. Може би тези 75 лв са за избор на екип..., както и да е  - потърси второ мнение непременно, поне да си убедена, че наистина отстраняването на сливицата е наложително.

Абсолютно подкрепям  Peace Второ мнение задължително. Също предлагам Транспортна. 75 лв. в ИСУЛ искат за избор на екип.

# 661
  • София
bon_toni нашия случай е сходен. И на нас в ИСУЛ ни казаха,че трябва да махаме третата сливица. Преди 2 дни ходихме в Транспортна за 2-ро мнение - при Ботева и тя каза, че не е за махане и ще я лекуваме. Отношението и беше страхотно. Задължително потърси второ мнение. Вярно, че в транспортна прегледа е платен, но така или иначе няма как да вземеш второ направление за УНГ след като това не е изтекло(ако сте ходили в ИСУЛ с направление).

# 662
  • София
Благодаря Ви момичета  bouquetСтрахотни сте Hug
До сега чета в нета и в понеделник рано се задействам с тел.в транспортна.Тези които са на 1 страничка надявам са актуални?!Кажете колко е прегледа?Надявам се и при нас да се окаже ,че ще я лекуваме,че като знам милото ми момче колко операции е преживяло,не ми се иска да изживея ужаса на упойката и след това Praynig
Благодаря Ви
И непременно ще Ви пиша за развоя
Целувам Ви  bouquet Heart Eyes

# 663
  • София
Благодаря Ви момичета  bouquetСтрахотни сте Hug
До сега чета в нета и в понеделник рано се задействам с тел.в транспортна.Тези които са на 1 страничка надявам са актуални?!Кажете колко е прегледа?Надявам се и при нас да се окаже ,че ще я лекуваме,че като знам милото ми момче колко операции е преживяло,не ми се иска да изживея ужаса на упойката и след това Praynig
Благодаря Ви
И непременно ще Ви пиша за развоя
Целувам Ви  bouquet Heart Eyes

40 лв. е прегледа, 20 лв. е повторния. 15 лв. е тимпанометрията. Успех и сподели след това.

# 664
Аз избягвам да пиша, но каквото сме пробвали от алтернативната медицина, при нас ефект няма, вкл и хомеопатия, така че съм много скептична, но наистина внушението помага много, а и е по- безвредно, няма лошо да се пробва  Tired

Е,понякога и вреди,ако попаднеш на нашият хомеопат,който за вероятна поленова алергия изписа клеева тинктура .....

# 665
зДравейте, на 4г дъщеря ми страдаше много от възпалена трета сливица. Месеци наред кашлица, сменяхме 4-5 вида сиропи за кашлица, после един месец само на антибиотици като накрая Zinnat. Почти не чуваше и прегледите при УНГ бяха не с парабола (камбанка) на графиката, а почти равна линия, за тези които знаят, за какво говоря. Дори я водихме при някакъв лечител в дупница, който дърпа ушите и уж се решава проблема. И това не помогна. Докато я заведох при д-р Улевинов, който освен капките и предписа и рехабилитация за по 10 дни, два пъти го правихме през 4-5 месеца. Бяха някакви нагревки, които си ги правихме в провинцията. Това я излекува абсолютно и повече не се е оплакала. Не стигнахме и до вадене. Сега е на 9 и сме забравили за този проблем. 

# 666
Може ли д акажете колко време след операцията тръгна детенце на градина
Аз съм в дилема, дали сега да го пусна, 2 седмици след нея, при положение че е напълно добре, или още да стои вкъщи (вече над 3 месеца само вкъщи  е милия) newsm78

# 667
Ох ,ние сме от 8 март в къщи и ми писна,на нея да не говоря,искат си деца,но ако можеш само до обяд в началото за да не спи там да диша въздуха:) Rolling Eyes нашата операция се отлага и тази седмица че е с Т и леко разтройство,вчера повръщаше ама след задавяне ,незнам вече,след вчерашните давения исках още снощи някой да и я махне но е с Т,и мин седмица отложихме за отит,сега това,  аман вече ,а после като се махне още най-малко 2 седмици у нас #Crazy

# 668
Няма как да е до обяд, за съжаление
Ще помисля, ще видя и лекарите какво ще кажат, ама те малко...

# 669
  • София
Аз съм в дилема, дали сега да го пусна, 2 седмици след нея, при положение че е напълно добре, или още да стои вкъщи (вече над 3 месеца само вкъщи  е милия) newsm78

Ботева на нас ни каза поне 10 дена вкъщи, но ние решихме един месец,ч е и без това сега е едно вирусно време, в градиа та върлува и морбили в нашата група, не ми се рискуваше хич, въпреки че бяс го е хванал вече.

# 670

На нас след операцията ни казаха 3 седмици да го пазим от разболяване и контакт с болни.

# 671
  • Поморие
Здравейте!
На 18 март правихме операция и на двете ни деца .На малката /3г и 3 м./ премахнаха трите сливици ,а на баткото /9г. и половина/ само третата.Бате се възстанови много бързо още на третият ден.Малката 3 дни беше с висока температура,хъркане ,давене,ужасни болки в ушите .От вчера няма температура ,но ушите я болят ужасно ,вечер също много кашля и съответно не спи спокойно.
Въпросът ми е към родителите ,на чийто  деца са отстранени и трите сливици,колко време продължи възстановяването,много ми е болно да гледам как страда детенцето ми . Cry

# 672
Пролетна фея, ако можеш я задръж до след Великден - през март от опит знам колко вируси има по градините - ние имаме стафилококи и сега седи в къщи и кашля като магаре. Не че през април или друг месец не боледуват, но март е гаден - пролетна умора, рязко затопляне и обикновено всички са хремави и кашлящи. В градината ни има някакви бактерии, а се надявах да ни подмине Sad
Унг ни препоръча 10 дни в къщи, въобще каза да третираме детето като здраво още на втория ден, да го извеждаме, но да внимаваме с кого се събираме, още повече че когато ни вадиха сливицата, тъкмо беше попреминал свинския грип и затова решихме около месец да си стои у дома. Страх лозе пази!

# 673
Здравейте!
На 18 март правихме операция и на двете ни деца .На малката /3г и 3 м./ премахнаха трите сливици ,а на баткото /9г. и половина/ само третата.Бате се възстанови много бързо още на третият ден.Малката 3 дни беше с висока температура,хъркане ,давене,ужасни болки в ушите .От вчера няма температура ,но ушите я болят ужасно ,вечер също много кашля и съответно не спи спокойно.
Въпросът ми е към родителите ,на чийто  деца са отстранени и трите сливици,колко време продължи възстановяването,много ми е болно да гледам как страда детенцето ми . Cry
Защо на малката сте махнали и трите,занм че е хубаво да се опита да се запазят ,сега супички и течни храни,ама то ви е минало началото,сестра ми скоро си вади двете сливици(тя е на 20) и мина добре всичко, дано ви мине бързо,баткото има ли другите две? Мале вие на едни ден и на двамата ooooh!

# 674
Dobbito2, на детето махаха само 3 сливица, така че нямам личен опит, но имам позната на чието дете махнаха и двете небни и имаше доста дълъг период да прави температури, въобще много бавно се възстанови. Аз бих го завела на лекар, непременно. Един въпрос - защо прецениха да махнат и трите сливици на такова малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт