Мамолози - гр. София

• 1 753 126
  • 6 290
  •   1
Отговори
# 915
Здравейте ,някой може ли да ме насочи към добър мамолог от една година ходя на прегледи имам вече 2 операций от киста стана на остър хроничен мастит не съм раждала и вече тотално откачих не знам диагнозата ли ми сбъркаха и изобщо какво става ,ако някоя е имала подобен проблем нека ми пише

# 916
За Стоименов сме писали доста, виж предните страници, има и телефон и адрес. Много пт момичетата тук го посещаваме и сме изключително доволни. Успех  Hug

# 917
Nyakoi moje li da mi dade koordinati na doc. Gavrilov ot Onkologiyata? Imam seriozen problem.

# 918
Доц. д-р Иван Гаврилов
Телефонът в кабинета за свободен прием е 870 22 16. Ще се свържеш най-вече в сряда и четвъртък, в останалото време ако ти дава само свободно, да не се учудваш.
Кабинетът се намира в кв. Гео Милев, ул. Манастирска №8.

Иначе предполагам, че би могла да го откриеш и в болницата всеки ден до към 14 ч., отделение по гръдна хирургия. Но не знам как стои въпросът с приема там.

# 919
cafe con leche,
blagodarya ti mnogo!
Iskam da se izvinya che pisha na latinica,no pisha ot gsma,ot legloto, ana gsma nyamam kirilitca

# 920
d-r Stoimenov raboti li s napravleniya?

# 921
  • София
Отиди в Онкологията в Дървеница и  дебни Гаврилов пред кабинета му. Най- много да те овика, ама той и без това си е груб. Чакай го от 12 до 14 часа, всеки ден, стига да не е отпуск.

# 922
Уважаеми  пациенти, и в частност kasiopeya:
 мисля ,че човек със следните дипломи не се нарича санитар, но ви желая успех с намирането на по квалифициан такъв:
-специалност : медицина – цитолог ( от 04.02.1985г.)
-по трудова характеристика (след СДО- мамология)
1)Ултразвуково изследване на млечната жлеза
2)Пункционни биопсии под ултразвуков контол за ранна диагностика при карцином на млечната жлеза ,дуктографии пневмоцистографии (две публикации – проф.Р. Райчев, Н.Марков, В. Тодоров, В. Обретенов)
3) Цитологична диагностика при карцином на млечната жлеза;
4) Цитологична диагностика при карцином на маточната шийка;
5) Трансфузионна хематология (началник кръвопреливни станции);
6) Правоспособност за работа с максимална мощност медицинска рентгенова апаратура;
7) Самостоятелна работа с рентгенова апаратура в мамологичен кабинет
 Съосновател съм на мамологичните центрове в „ДКЦ-25-ООД“,“ДКЦ-23-ООД“ – гр. София през 1985г. Квалификации и специализации от 1988г. в НИО , НОЦ, СБАЛО – гр. София, където като цитолог съм участвувал в Централна консултативна комисия.Като диагностик със съответната степен на квалификация всеки ден консултирам в СБАЛО пациенти със съответните специалисти (без заплащане и договор с Болницата).
НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИ се опитват да очернят моето име и това на проф. Любка Николова –акушер-гинеколог в ВВМА,на които в екип с други медицински специалисти сме помогнали.Надявам се ,че нашите пациенти не вярват в това и ако случайно попаднат на този форум  биха написали по нещо за нас. Крайно обидно е в продължение на толкова години да помагаш на хора ,да си спасил толкова животи благодарение на ранно диагностициране и адекватна оперативна намеса и да се намират хора злоупотребяващи с добротата на хората.

# 923
Определено д-р Стоименов! И аз и майка ми сме много доволни. Явно не сме само ние де Simple Smile

Иначе, касиопея, моя братовчедка попадна на подобен "лекар", който едва не я уби! А уж бил не знам какъв си. Много добре разбирам как се чувстваш:( То вярно че има дипломирани некадърници но пък и така грубо да се злоупотребява със здраве за пари  #Cussing out.... Сега всичко наред ли е при вас?? Пиши ми на лични, ако искаш! Hug

# 924
От мненията в тази тема реших да ида на преглед при д-р Перчева и определено я препоръчвам! Много приятна и ведра жена, предразполага, много добре обяснява. Дано да има повече такива лекари като нея.

# 925
От мненията в тази тема реших да ида на преглед при д-р Перчева и определено я препоръчвам! Много приятна и ведра жена, предразполага, много добре обяснява. Дано да има повече такива лекари като нея.
По този повод аз продължавам да си твърдя, че това е един прекрасен и лекар, и човек. Аз ходя вече няколко пъти  при нея и тя си ме помни и какво сме говорили, и споделяли и прочие. Рядко ми се случва да не съм притеснена на преглед, но при нея това усещане го няма. Последният път дори ми даде изкуствена гърда върху която ме обучи чрез напипване да откривам/напипвам образования на различни места.
Да не говорим, че когато се чувствам притеснена винаги се е отзовавала на телефонните обаждания. А нейният сайт е закачен във фаворитите ми на лаптопа.

# 926
И за мене д-р Стоименов и д-р Перчева са най! Peace И компетентни и човечни и загрижени за всеки един пациент. Hug Дано и занапред останат такива! Praynig

# 927
Последният път дори ми даде изкуствена гърда върху която ме обучи чрез напипване да откривам/напипвам образования на различни места.
 А нейният сайт е закачен във фаворитите ми на лаптопа.
Сайтът й наистина е с много полезно инфо. Това с изкуствената гърда е малко стряскащо, но пък е полезно. В началото не напипвах нищо на нея, но после открих всичките гадни образувания.

# 928
Здравейте, записах си час при д-р александрова (от онкологията) но в шейново. Някой може ли да каже мнението си за нея като лекар. Ехографиста, при който ходих се съмнява че имам фиброаденом и каза да отида пак след 3месеца, но аз дотогава ще се побъркам. Ако се окаже фиброаденом да го оперирам ли или да го следя. Благодаря ви предварително.

# 929
Един опитен мамолог би трябвало да може с достатъчна степен на сигурност от ехографията да каже дали става въпрос за фиброаденом или за нещо по-сериозно. И също той е човекът, който трябва да направи препоръка дали да се махне или да се следи. Доколкото знам, се махат, когато са големи или когато има съмнения, че може да не е фиброаденом.

Общи условия

Активация на акаунт