Мамолози - гр. София

• 1 763 511
  • 6 334
  •   2
Отговори
# 5 640
elf575 Бих Ви препоръчала проф. Гаврилов също от онкологията.
Миналата седмица минах в болницата на преглед при него(платен -120лева) и съм много доволна.Успех!
Как става прегледа при него в болницата, с час ли?

# 5 641
Да споделя и моят опит с Младенов.  "Видя" образование, което следих 3 месеца.  После и аз направих контролен преглед на друго място и мамография и лекаря се чудеше какво е видял Младенов.  Освен таксата. Засега след 5 години продължава да е чиста гърдата. Правени са и ЯМР и мамографии.
Така, че не бих отписала мнението на другите 3 лекари с лека ръка

# 5 642
Не зная какво да мисля.

Младенов вижда образувание 1см., а трима лекари след това не го виждат.

На някой случвало ли му се е такова нещо?

При ехографа вчера при д-р Младенов на втората минута ми откри образувание 1см.и даже укорително ме попита не съм ли си го напипала сама в банята.
Иска да го наблюдаваме три месеца и ако расте, да го оперираме.

И аз защото ми се виждат много 3м., отидох днес в Токуда при д-р Лавчев за второ мнение, гледа, пули се и нищо не открива.Изпрати ме при неговия колега д-р Карагочев, гледа, пипа и нищо.И накрая извика д-р Добрев и пак нищо не откриха.

Не знаят какво да мислят, но след като авторитет като Младенов го е видял, искат да го търсим.

След цикъла на първи чисто дни да отида и да направим ехограф и мамография .

На Младенов вярвам.Но имало ли е случай да греши досега.И как трима лекари не виждат образувание и не го напипват.

Как се скрива?

Платено ходих два пъти.
Има ли вариант някъде да отида по ЗК при добър мамолог.А мамография и ярм правят ли се по ЗК?

Имам фонд Групама, но биха ли покрили мамография и ярм , ако са назначени от лекар?

# 5 643
Здравейте,

Предполагам повтарям вече зададен въпрос, но някой дали може да сподели впечатления и опит от д-р Галина Николова и д-р Росен Панов?

Д-р Николова ме насочи, след преглед, към д-р Панов за консултация във връзка с отстраняване на фиброаденом преди стартирането на инвитро процедури, тъй като счита, че хормоналната терапия ще окаже негативно влияние и е най-добре да се премахне преди стартиране на лечението.

Благодаря предварително Simple Smile

# 5 644
Този д-р Марков е Николай Марков ли?

В МЦ д-р Домусчиеви?

# 5 645
  • София
Здравейте, да попитам някой дали е ходил при д-р Красимир Паликов в 15 ДКЦ и дали има добра апаратура там ? Ехография прави ли се там ? Благодаря !

# 5 646
Трябва да звъните след 14 ч ,за да вдигне някой.

Звъня дори от 13:30 часа, цял следобед, директно ми се включва гласова поща да оставя съобщение ..
Използвайте Супердок https://superdoc.bg/lekari?specialty_id=50®ion_id=23&name=
Пише, че Василев няма никакви свободни часове, сигурно е заминал на някъде, почивка или командировка или емиграция ...
Да допълня - не се лъжете да си давате парите за термографска  диагностика - пълна глупост и измислица е. Лъжа и измама.
Т.н. апарат  https://superdoc.bg/lekar/aparat-braster-pro-7373 шокирана съм каква брутална реклама има навсякъде!
Четох изявление на FDA https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/breast-cancer-scr … stitute-mammogram и им вярвам. Аз самата бях при един "термографист" и ме е срам, че похарчих 80 лева за такава глупост. Не се лъжете по рекламите!

Искам да помоля всички жени тук във форума, да вземат предвид думите ми насериозно, не разчитайте на Брастер, само ще ви загуби време, което в моя случай може би ще ми коства живота. Не се доверявайте на Брастер Про, както и да ви го представят. Не е изследване, на което можете да се доверите. Пиша с надежда да достигне до най-много жени тази информация.

# 5 647
Здравейте! Може ли отзиви за доктор Виктор Йорданов и телефон за записване? Искам да отида на профилактичен преглед, ходех всяка година при доктор Полихронов, но сега той не преглежда. Той ме гледаше само на ехограф. Преди 12 години ми махна фиброаденом.

# 5 648
Искам да помоля потребителите да почетат малко назад в темата, да се опитат да ползват търсачката на форума и гугъл сърч. Много от информацията, която търсите, ще намерите там.
В последните дни съм отделила време  добросъвестно да отговоря на две лични запитвания за контакти/информация за лекари (по-отдавнашните не ги броя), едно "благодаря" не чух и от двете. В гората ли са расли?

В никакъв случай не казвам, че точно горната потребителка е от този вид, но някои наистина чакат всичко наготово. Аман.

# 5 649
Здравейте! Може ли отзиви за доктор Виктор Йорданов и телефон за записване? Искам да отида на профилактичен преглед, ходех всяка година при доктор Полихронов, но сега той не преглежда. Той ме гледаше само на ехограф. Преди 12 години ми махна фиброаденом.
К
Ходила ли сте друг път при др Йорданов и защо точно към него се насочихте? И аз ходех само при др Полихронов и тъй като не се знае кога ще преглежда си търся вариант?

# 5 650
  • София
Защо при необходимост да се търси из интернет. Нали този форум е за И взаимопомощ!
Толкова много думи, вместо само един номер, в случая....

# 5 651
И аз ходех при Полихронов и сега се чудя при кого.
Щях да питам Лиорена при Гергов ли ходи, понеже е споменала добър специалист образна диагностика?
Аз съм била и при него, но той пък не прави мануален преглед. Марков вече доста остаря, та не знам при кого от Онкологията да отида.
Остава Гаврилов и който се падне горе на ехографа.
Мен не са ми правили никога досега мамография и се чудя дали да не искам направление от лл за такава. Вече съм на 44.

# 5 652
Защо при необходимост да се търси из интернет. Нали този форум е за И взаимопомощ!
Защото номер съм давала стотици пъти, че и не само номер, а и информация, за която се пита и се "изисква". Явно се е натрупала някаква критична маса, за да го има този пост от "толкова много думи", предвид че съм във форума от 16+ години.
Но иначе да се напише една дума в отговор е много трудно. Взаимопомощ, взаимопомощ, ама към хора, а не към индивиди, които смятат, че целият свят им е длъжен.

# 5 653
Защото номер съм давала стотици пъти, че и не само номер, а и информация, за която се пита и се "изисква". Явно се е натрупала някаква критична маса, за да го има този пост от "толкова много думи", предвид че съм във форума от 16+ години.
Но иначе да се напише една дума в отговор е много трудно. Взаимопомощ, взаимопомощ, ама към хора, а не към индивиди, които смятат, че целият свят им е длъжен.
Разбирам те. Имала съм случай да отговарям по три или четири пъти на въпроси за даден лекар или за даден хотел, особено за хотели, то са уточняващи въпроси, то са обяснения. И накрая може ли снимки на стаята....Ми не може, това са лични снимки, не искам да ги развявам в нета. Като не вярват на това, което пиша, да не ходят там.

# 5 654
Два пъти съм задавала въпрос в тази тема, след доста четене, понеже не всичко и за всяка ситуация е ясно как да се постъпи. И двата пъти ми отговориха две съфорумки на лични. За дискретните и безусловни помощ и съвети, благодаря. Все пак става въпрос за здравословни проблеми и не е ясно с каква настройка и колко време за преглед на изписаното през годините имат питащите.

Общи условия

Активация на акаунт