Включително болниците се съобразяват и с ценоразписа си, ако искат да ги задържат.Уважавам мнението на всеки, просто искам и аз да споделя моето.И аз ходя на годишни прегледи при споменатия специалист с трицифрена сериозна сума.Честно не помня колко точно ми излезе последния път със сигурност е било над 300...Мой избор си е, но и негов избор е да работи по тези цени.Защото ходя и при друг изключително известен АГ, които работи и с направление, а дори да не съм с направление не ми описва половината от нещата в прегледа, за да не стане сумата около 500 лв по ценоразписа на частната клиника.Така че винаги има начин
Даже сега се сещам и за друг изключително известен АГ от Надежда, на когото съм била пациантка и процедираше по същия начин, че и зъболекарката от врем на време го прави, като пише че ми е лекувала обикновен кариес, за да не ми свалят кожата на касата...А точно в Тодука неонатоложка си е изказвала възмущението пред мен от безумните цени на прегледите и направи на дъщеря ми два вида ехограхии без да ги опомене на касата, защото попринцип и те се таксуват отделно от 130-те лева за стандартен преглед.Исках да кажа, че когато има желание и докторите намират начин.За щастие съм попадала на много хора със сърца сред тях.
. Ако се наложи абразио или хистероскопия, съвсем загрубяват нещата. После жените не ходели на профилактични прегледи като нямали оплаквания, здравната ни система е като всяка друга тук - мащеха.Препоръчани теми