Asi / Гордата Аси - 8-ма тема

• 45 013
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Информативно погледнах колко човека са гласвали в анкетата - 141 души. От тях не пишат естествено всички, но всеки един от тях ако напише по едно изречение в темата, която Тера 101 е направила във форума на Великата и Неповторима  newsm28  Нова телевизия може и да ни чуят   ruporuu. Все пак нали надеждата умира последна newsm60

# 676
Не им коства много да драснат по едно изречение от типа " Не го спирайте", но...  #Crazy newsm78

# 677
  • София
Не им коства много да драснат по едно изречение от типа " Не го спирайте", но...  #Crazy newsm78

и да драснат, дреме им на папура от Нова, да не мислиш че ще се съобразят с нас - простолюдието........

ама аз казах каквото имам да казвам по-въпроса, дори малко казах, но нали реших да съм интелигентна, като спрат сериала мисля да се изкажа пак, този път без да съм интелигентна hahaha hahaha hahaha

# 678
Не им коства много да драснат по едно изречение от типа " Не го спирайте", но...  #Crazy newsm78

и да драснат, дреме им на папура от Нова, да не мислиш че ще се съобразят с нас - простолюдието........

ама аз казах каквото имам да казвам по-въпроса, дори малко казах, но нали реших да съм интелигентна, като спрат сериала мисля да се изкажа пак, този път без да съм интелигентна hahaha hahaha hahaha
Е то е ясно, че няма да ни вземат на сериозно,но ми стига да видят какво им е мнението на хората за тях.. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 679
# 680
Дафи благодаря за красивата снимка Hug

Момичета след малко започва новият епизод. Да се наслаждаваме докато още го дават. Пожелавам приятно гледане на всички. Hug Hug

# 681
  • между морето и небето
Приятно гледане !
Аз ще разчитам  на вас да пустене серията по късно, предварително ви благодаря!

И в протестната нота към Нова ще се включа, ако ще да е с едно изречение, но сега трябва да бягам.

# 682
Че къде без мен? newsm78И аз ще се изкажа във форума на нова,но по-късно,че сега ми предстои най-голямото удоволствие за деня! HugПриятно гледане на всички,който имат възможност! Heart Eyes

# 683
Единствено мога да се моля, днес по- рано да излезе серията в нета, че снощи доста чахаме Praynig

# 684
  • В тъмната гора.
Аси си счупи огледалото - 7 години нещастна любов...и тя наистина си я преживя...точно около 7 години.

# 685
  • В тъмната гора.
Ох милия Демир, сърцето ми плаче с него.

Много ми е мъчно.

# 686
  • София
Демир пък намери кого да прати за й съобщи за срещата Sick Sick
малкия не успя Sick Sick Sick
егати къръщината, много ме е яд #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 687
Милия Демир сърцето ми се скъса толкова беше тъжен и самотен  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518. Аси и тя се натъжи , че няма да дойде . Много кофти. Колко мило , че и е взел ново огледало. А гадният Али как се натресе голям селянин #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 688
# 689
Ама и той - не била тя центъра на света. Пък смята себе си за центъра явно, щом си мисли че може на рожденния й ден при това голямо семейство да ги остави и да тръгне с него по чукарите, след като вече толкова време се прави на бучка лед.  наместо да дотърчи немедлено при нея с таз кошница маргарити и да я намери където и да е, той ще се прави на много оригинален... Sunglasses
после пък мина оттам и не се спря, пфуууу че ме е яд на тоз Демир. И на Асито ме е яд повече даже че свали колието...

Общи условия

Активация на акаунт