Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 548
  • 6 055
  •   1
Отговори
# 5 865
Може би вече е късно за съвета ми, но ако сега бях разбрала, че ще раждам щях да откажа ЖК. Ако личния ти лекар е готин, по добре той да ти дава направления за АГ и за изследвания.
Както казах трудно забременях. Казваха ми , че едва ли не ще е невъзможно и да си подготвям документи за инвитро. Аз бях решила да пробваме до края на тази година и след това ако не стане да ходим на ин витро в Турция. Както и да е.въобще не очаквах да стане бебето.  Знам какво трябва да се прави… ендокринолог, фетална морфология, БХС, евентуално пренатален и пр. , но проблемът ми е с болничните в момента .
Въпросът е какъв е вашият опит с [болничните и имали ли сте проблеми да ви ги дават?
Ясно ,че не мога да обикалям гинеколози и не смятам цялата бременност да си я изкарам така , затова питах за препоръки….

# 5 866
  • гр.Пловдив
Д-р Котева вече не следи по ЗК, не знам временно ли е или за постоянно.Следях се при нея, януари ми каза да взема ново направление за избор на ЖК, че нямало да я има.Два пъти ходих при заместничката й.Ако нещо се е променило от края на февруари до сега, не го знам, термина ми беше март.

В Пловдив като гледам доста АГ са се отказали от ЗК,понеже падат яко парички от посещения,прегледи,болнични и ЖК ,касата предлага под минимума ,а всяка интелигентна дама ще се следи изкъсо ,подробно и без жалене на средства ....Затова си гответе по 100лв мин. на преглед

# 5 867
  • София
Какво се случи с цените в Пловдив?….

# 5 868
Кои са тези АГ отказали се напоследък от касата?

Къде е минимум 100лв прегледа?

# 5 869
Аз втора бременност следя при д-р Георги Тотев и съм много доволна от него. Следи по ЗК, отделно платения преглед + ехограф е 70лв, което си е приемлива цена.

# 5 870
д-р Ставрев и  д-р Котева, вече не са по каса. Д-р Чалова и тя е добра, но не е по каса. Последно миналата година прегледа беше 70-80 лв(не съм сигурна точно)+ цитонамазката и мина 100 лв., а ФМ е 150 лв.  При д-р Борислав Иванов прегледа е 130 лв.

# 5 871
д-р Ставрев отдавна не е по каса. Така е редно, да се съсредоточи там където усеща го влече - репродукция и инвитро.

д-р Чалова не помня да е била по каса. Цената за частен преглед е нормална за момента, за доктор на платено

д-р Борислав Иванов е някакъв тренд, обикновен АГ с апаратура и високи цени.

# 5 872
Не съм съгласна, че Б. Иванов е обикновен АГ. Много добър специалист е

# 5 873
Да, аз подкрепям мнението, че преглед под 100 лв при добър АГ няма. Ти също подкрепяш мнението, но беше задала въпроса къде е минимум 100 лв??? И при д-р Минев и Стоилов цените са над 100, така, че добри под тази цена няма. И Ставрев ако не се лъжа е от миналата година без прегледи по ЗК. И д-р Ставрев го влече и оперативната гинекология, не само репродуктивната. А, че д-р Иванов е тренд, ще оставя без коментар. Тренд беше Стоилов, но след отношението и задължителното заплащане дори на отменен час, има лек отлив. И за Главчев се изписа какво ли не, но пак си има доста пациенти.

# 5 874
  • Пловдив
Две бременности следя при д-р Семра Халил, нито е увеличила цените за тези 4 години, нито нищо. Отказват се от каса според мен онези, които им идват в повече пациентите. Макар и тя да има много работа, винаги е работила поне на две места.
От болнични падат пари, когато е по желание, а не по медицинска причини. Масово жени започват да искат болнични
 от 3-4 месец, съответно те правят нишата лекарите да имат такса за това удоволствие.

За Стоилов от втората бременност съм с 200 наум и трета при него бих ходила.

# 5 875
Не е нещо за обиждане, всеки си има мнение.

Даже са малко парите за модерните доктори, поне 200лв, като Сигридов за кеф  и тежест на последователите.

д-р Ставрев е в частна болница, има интересни към оперативна медицина - да. Плаща касата, плаща пациента при операция, такъв е реда в Селена.

Има си достатъчно доктори по ЗК, всички в момента обсъждани не са такива, нито са били дългосрочно по каса

# 5 876
Вероятно д-р Котева е в чужбина. В момента в поликлиниката излизат като АГ само Михова, Янакиева и Янева.

# 5 877
  • Пловдив
Откога Даниел Ставрев не работи по ЗК. От тук научавам тази новост. Работи си, но прегледите при него винаги са платени, назависимо по ЗК или не. Минев никога не е работил и няма да работи със ЗК. Има си други лекари за това в неговия център, но той основно следи пациентките. Стоилов работи различен модел. Няма как да заемеш час, да не го посетиш, защото така ти е кеф-нало, и той да стои да те чака. Ще си платиш за това, разбираемо е, така оценява труда си. Негово право е. Борислав Иванов не искам да го коментирам. За него не бих платила. ЗК има регламентирани, и ограничени, прегледи и изследвания, съобразени с НРД. Всичко извън това се заплаша. Моят съвет е, ако се следите и при друг лекар, за да не плащате УЗД по каса, извън регламентираните 4 прегледа за нормална и 5 прегледа за рискова бременност, просто ги пропускайте. Мерят ви, следят кръвно и килограми, пускат ви изследвания когато трябва и всичко хубаво. Само за мерене, теглене и кръвно, нямат право да ви искат допълнително пари. Няма защо да плащате по два пъти за едно и също. ЛЛ също има право да следи бременност, да пуска изследвания, да издава болнични и направления. От платен преглед също става, стига лекарят да не е в сивия сектор и да си изпраща прегледите в НЗИС.

# 5 878
Д-р Ставрев пуска всички изследвания, които се полагат по каса, но прегледите се заплащат. Последната ми информация е за 80лв на преглед. Моя приятелка се следи миналата година при него.

# 5 879
  • София
Е, той ако не работи по ЗК няма как да пуска изследвания минаващи през нея.
Например моят ендокринолог в Пловдив до преди година работеше със ЗК, но казваше, че ехографа така или иначе ще си го платя…

Общи условия

Активация на акаунт