Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 018
  • 6 098
  •   3
Отговори
# 2 205
Благодаря Razel_dazel за изчерпателния отговор! Аз също мисля,че трябва да се търси причината,а не следствието. Нека ако има и други с моя проблем,да пишат,моля ви !!!   bouquet

# 2 206
Излезна ми микробиологията :1.  На директната микроскопия се наблюдават епителни клетки, оскъдно сегментоядрени левкоцити, умерено лактобактерии и ДРОЖДЕПОДОБНИ ГЪБИ с хифи.  2. Изолира се в умерено количество Candida albicans.   3. Не се изолираха патогенни бактерии.                      Какво означават епителните клетки и ДРОЖДЕПОДОБНИТЕ ГЪБИ с хифи?

# 2 207
Ваня, извинявай, но мисля, че трябва да намериш специализирана тема за твоя проблем. Има сумати във форума, разрови се. Тук все пак обсъждаме АКУШЕР-ГИНЕКОЛОЗИ, а не конкретните ни проблеми.  Wink

# 2 208
Да,така е, извинявам се... Намерих подходящата тема...Много се притеснявах и за това избързах с писането в тази тема. А относно лекарите д-р Минев и д-р Карагьозов са много добри.

# 2 209
Привет на всички! Преди няколко седмици питах за мнения за няколко лекари.Единият сред които беше Светослав  Илиев- това  е лекарят при когото бях миналата седмица по препоръка на две приятелки.Искам да споделя мнението си за него- останах много доволна от прегледа  и вниманието което ми отдели д-р Илиев - 40 минути подробно бях разпитвана и ми беше обяснявано всичко също подробно. Ако някой се интересува той работи в МБАЛ Тримонциум.Дано  да съм била полезна.Хубав ден!

# 2 210
Здравейте момичета , знаете ли в коя държавна болница или частна клиника практикува д-р Георги Крумов в Пловдив?
Благодаря предварително!

# 2 211
  • Пловдив
Здравейте момичета , знаете ли в коя държавна болница или частна клиника практикува д-р Георги Крумов в Пловдив?
Благодаря предварително!

Др. Крумов работи в Клиника Медлайн. Доколкото ми е известно там прави основно операции. Не знам дал може да се обадиш и да си запишеш час. Иначе преглежда понеделник и четвъртък в частния си кабинет. В държавна болница вече не работи.

# 2 212
Бъдеща мама съм и не знам на кой доктор да се спра:( Имам много положителни отзиви кум д-р Георги Крумов от Пловдив,но ми се иска да родя в държавна болница.Може ли някой да ми препоръча добър гинеколог който да изражда в държавна болница!
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 2 213
Бъдеща мама съм и не знам на кой доктор да се спра:( Имам много положителни отзиви кум д-р Георги Крумов от Пловдив,но ми се иска да родя в държавна болница.Може ли някой да ми препоръча добър гинеколог който да изражда в държавна болница!
Насочи се към лекарите от Окръжна. Там всички са добри. Има отделна тема за раждането в ОБ.

# 2 214
  Здравей! Аз съм раждала там преди 7 години при Паскалева и Иванчева- те ми правиха секциото и останах много доволна. За нормално раждане незнам как са. Леко раждане ти пожелавам и дано намерих подходящият лекар.

# 2 215
Някой може ли да ми каже нещо за д-р Станимир Бончев и за д-р Сюлейман  тя работи сега в Тракия ДКЦ

# 2 216
  • Пловдив
Ходя при д-р Сюлейман от години. В момента ми следи и бременността за 2 път. Чудесен лекар. Просто работи предимно в ДКЦ "Изток", където контингента  пред кабинета трудно се издържа.

# 2 217
  Здравей! Аз съм раждала там преди 7 години при Паскалева и Иванчева- те ми правиха секциото и останах много доволна. За нормално раждане незнам как са. Леко раждане ти пожелавам и дано намерих подходящият лекар.

Благодаря:)

# 2 218
Здравейте момичета!  В начална бременност съм/ втора поред/ и ми предстои да си избера лекар който да ми води ЖК. Лекарката която ми водеше първата почина / Мир на праха и ! / и сега ми трябва някой, който да ми дава безпроблемно болничен. Ще съм благодарна на Вашите отзиви!

# 2 219
Отзиви за Арман Христамян може ли ? Долкото разбрах е гинеколог-онколог. Майка ми има някакви проблеми и искаше сериозен специалист, та няколко човека ме насочиха към този. Запазих час чак за след месец и половина !  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт