Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 170
  • 6 098
  •   2
Отговори
# 2 235
Здравейте от скоро съм в Пловдив бременна към в 7 седмица засега съм се спряла на д-р Бачуров може ли да ми кажете къде точно преглежда и със записване ли е?

# 2 236
  • Fort Worth, TX
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685554.0

Обаждаш му се и се договаряте за ден и час.

# 2 237
Благодаря за отговора  Simple Smile
А може ли малко пояснение току що му се обадих и той ме викна в кабинета си на ул. Баткум №4 питах дали работи с направление и той ми каза не а аз си имам направление. От прочетеното тук разбрах , че работи със ЗК аз ли съм с грешка и ако да моля кажете ми друг

# 2 238
За раничката препоръчвам д-р Ангел Ангелов, работи във FiHealth, има специализация по онкология.

Работи ли със ЗК?

# 2 239
  • Точно където трябва
Здравейте, чета доста из форумите и се обърквам много. Бременна съм  в 11 седмица, но не съм доволна от доктора който ми следи бременността, моля Ви препоръчайте ми добър акушер-гинеколог в гр. Пловдив който ще ми обръща нужното внимание и да работи със ЗК. Благодаря предварително!
От тези от Окръжна - Белчев, стриктен е, но само по ЗК не мисля, че е достатъчно.

# 2 240
А може ли малко пояснение току що му се обадих и той ме викна в кабинета си на ул. Баткум №4 питах дали работи с направление и той ми каза не а аз си имам направление. От прочетеното тук разбрах , че работи със ЗК аз ли съм с грешка и ако да моля кажете ми друг

Това е частен кабинет, как се заблуди, че работи със ЗК?

# 2 241

Мислех си , че щом е д-р в МБАЛ "Пловдив" работи със ЗК а и мисля , че някъде го бях чела
но явно съм с грешка

# 2 242
За раничката препоръчвам д-р Ангел Ангелов, работи във FiHealth, има специализация по онкология.

Работи ли със ЗК?

Да, при него ходя на ЖК.

# 2 243

Работи ли със ЗК?
Да.Само ако се наложи оперативна намеса/а той в момента оперира само в "Селена"/,се заплаща на  клиниката някаква такса за манипулацията,според техния ценоразпис.
И само да кажа,че напоследък няма часове доста напред във времето-имайте го предвид,ако планирате преглед.

# 2 244
Някой може ли да ми даде актуални координати на д-р Румен Симеонов от Окръжна Болница?

Благодаря предварително  Peace

# 2 245
Lapen, *Люба*, благодаря ви за отговорите  Hug Hug

# 2 246

Мислех си , че щом е д-р в МБАЛ "Пловдив" работи със ЗК а и мисля , че някъде го бях чела
но явно съм с грешка
Изражда по ЗК да Simple Smile Но прегледи само платено.

# 2 247
  • Точно където трябва
Някой може ли да ми даде актуални координати на д-р Румен Симеонов от Окръжна Болница?

Благодаря предварително  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685554.0

# 2 248
Здравейте момичета. Днес имам час за преглед при д-р Бабаков. Ходила съм няколко пъти при него, но този път ще говорим за неуспешните опити за зачеване. Нямам направление, затова бих искала да попитам някоя от вас знае ли ценоразписа му. Може би ще ме гледа с ехограф и ще изследва секрет.

# 2 249
Zdraveite, mili mami!!! Iskam malko pomo6t, molq vi, tai kato poprincip ne sam ot Plovdiv i neznam nikoi lekari osven d-r Eli Ilieva, no vidqh 4e e v 4erniq spisak, MOLQ VI da mi prepora4ate Акушер-гинеколози v Plovdiv , ako moje da sa jeni i  kordinati nqkakvi ako imate, 6te sam vi blagodarna i ako rabotqt s napravleniq. BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт