Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 335 403
  • 6 098
  •   1
Отговори
# 2 265
Д-р Карагьозов е страхотен специалист и много човечен. Преглежда само платено в частния си кабинет,а иначе изражда и оперира в Селена. Ако се спреш на него ще бъдеш повече от доводов, как о съм аз.

Много ви благодаря момичета за отзивите за д-р Карагьозов. А може ли да ми дадете някакви координати на частния му кабинет, както и ако имате информация каква е цената на прегледа при него. Благодаря ви искрено....

# 2 266
  • Пловдив
Много ви благодаря момичета за отзивите за д-р Карагьозов. А може ли да ми дадете някакви координати на частния му кабинет, както и ако имате информация каква е цената на прегледа при него. Благодаря ви искрено....

032/ 30 63 03 Това е телефона на кабинета му.
Сестрата ще ти даде информация за цените.

# 2 267
Единствения добър гинеколог за мен е д-р.В.Коларов-ВМИ гр.Пловдив.Изключително мил,внимателен,с истинско човешко отношение към пациентките си и отличен специалист...... Heart Eyes  newsm74 Two Heartstxtloves

И аз останах очарована от него при посещението на болницата, може ли някой да ми даде координати на негов кабинет, прави ли изобщо прегледи извън болницата?

# 2 268
Моля препоръчайте ми добър гинеколог за хистероскопия в Пловдив. Ако сте си правили такава ще ми е от полза да споделите опита си. Вече изчетох много и съм още по-объркана. Не знам към кого да се насоча.

# 2 269
Моля препоръчайте ми добър гинеколог за хистероскопия в Пловдив. Ако сте си правили такава ще ми е от полза да споделите опита си. Вече изчетох много и съм още по-объркана. Не знам към кого да се насоча.

С две ръце за д-р Пелев от Окръжна  Peace

# 2 270
  • Пловдив
Ако е диагностична хистероскопия, няма кой знае какво значение. Но ако е свързана с проблеми със забременяването, гласувам за д-р Минев. Но там задължително е платена.

# 2 271
Ако е диагностична хистероскопия, няма кой знае какво значение. Но ако е свързана с проблеми със забременяването, гласувам за д-р Минев. Но там задължително е платена.

Предстои да ми отстранят два полипа в матката.

# 2 272
  • Пловдив
Полипите, ако ги има, е добре да се махнат. Не само, че пречат на забременяването и износването на бременността, но и могат да предизвикат и други проблеми. Имай предвид, че манипулацията се прави в първите чисти дни след менструацията и преди овулацията. Самата процедура трае 15-20 минути и мисля, че всеки лекар би се справил. Не е голяма сложност, но ако ще даваш пари на ръка на лекар, поинтересувай се колко струва в "Селена" и прецени къде ще ти е финансово по-изгодно.

# 2 273
Момичета,имате ли впечатления от д-р Котева?Работи в ДКЦ 2 и Селена.

# 2 274
щом работи в селената значи е добра Simple Smile казват че там всички са добри  newsm78 аз родих в селената преди 15 дни и съм доволна макар че всеки случай е различен и има и недоволни хора раждали там ,в крайна сметка всеки сам си преценява къде и как  да ражда ,лека бременност на всички на които им предстои това хубаво събитие  bouquet които се интересува от подробности мога да разкажа съвсем пресни впечатления от болница селена   Simple Smile

# 2 275
  • Пловдив
Д-р Котева присъстваше на моето раждане през 2008 година. Беше дежурен лекар. Не съм раждала при нея, но нямам неприятно впечатление. До колкото ми е известно тя вече не работи там. Може да има раждания или операции, но не прави прегледи в Селена.

# 2 276
  • Пловдив
Д-р Котева работи и във 2-ро ДКЦ срещу р-т Стадиона.Една жена от тук ми я беше препоръчала,нямам лични впечатления  Peace

# 2 277
И аз да дам мнение. Д-р Котева ме е преглеждала, спаси ме от пиенето на ненужни антибиотици, които щяха да ми доведат гъби... ooooh! Имам страхотни впечатления от нея, много е внимателна, мила и обяснява любезно всичко, което я попиташ. Мен ми я препоръча позната, която работи с нея и наистина съм мега доволна от нея.. Котева, ако четеш, шапка ти свалям!   bouquet Hug

# 2 278
Благодаря ви,момичета  bouquet
Трябва ми добър гинеколог на преглед,притеснявам се за кисти,а аз обичам да проучвам предварително.Несъмнено ще я посетя Wink

# 2 279
Здравейте,момичета! Искам да Ви попитам кой доктор е добър за лекуване на бяло течение?

Общи условия

Активация на акаунт