Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 352 691
  • 6 116
  •   1
Отговори
# 2 850
Д-р Видев е отличен оператор, но е от старата школа, и не знам до колко е удачен, ако става въпрос за нераждала жена.
 Трябва да се потърси мнение от няколко лекари, лекари,които не се притесняват да потърсят и второ мнение освен тяхното. Младите лекари може да са в час с новостите и щадящите продцедури.
Разел-дазел, може да даде мнение точно по този въпрос, ако искаш попитай я на лични.
Успех.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 19:40 от Анонимен

# 2 851
Можете ли да ми препоръчате добър гинеколог за установяване на бременност в Кичук Париж.

# 2 852
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате добър гинеколог за установяване на бременност в Кичук Париж.
В ДКЦ 7 на Събота пазара Д-р Екатерина Станева
http://dkc7plovdiv.com/?in=5&nom=1

# 2 853
Аз пък имам въпрос за АГ от Вми,който е добър в секциото,или ако не е от Вми,кой друг бихте препоръчали?

# 2 854
Аз пък имам въпрос за АГ от Вми,който е добър в секциото,или ако не е от Вми,кой друг бихте препоръчали?
Амалиев, баща или син. Изключително добри и свестни.

# 2 855
Bebe dj, на теб секцио ли са ти правили,интересува ме раната бързо ли зараства,боли ли много след секцио,аз имам едно нормално раждане,но сега може би ще трябва секцио и затова се чудя.

# 2 856
  • Пловдив
Bebe dj, на теб секцио ли са ти правили,интересува ме раната бързо ли зараства,боли ли много след секцио,аз имам едно нормално раждане,но сега може би ще трябва секцио и затова се чудя.

Аз съм 2 пъти секцио по спешност във ВМИ.
Първият път беше Паскалева - свърши си перфектно работата - препоръчвам я с 2 ръце.
Вторият път /пак по спешност посред нощите/ не ми се падна толкова добър лекар, но пак зарастна и нямам белег.
Иначе вторият път трябваше Амалиев младши да ме оперира, но щерката беше на друго мнение и не го дочака  Mr. Green Той ми беше препоръчан от няколко места  Peace

# 2 857
Змейковица,доста ме е страх от това секцио,първото дете беше едричко за моите размери и при раждането са й чупнали ключицата ,за да излезе.Сега Аг където се следя каза,че ако второто стане по-едро няма да може д аизлезе и затова препоръчва секцио.Първитя път родих нормално при д-р Амалиев старши,сега пак ходя на консултации при него,според него мога да родя нормално.Много ми е объркано и  незнам кое е правилното решение.И аз съм чувала,че той е добър в оперативната дейсност.Другият който ми препоръчват за секцио е д-р Даскалов.

# 2 858
  • Пловдив
Змейковица,доста ме е страх от това секцио,първото дете беше едричко за моите размери и при раждането са й чупнали ключицата ,за да излезе.Сега Аг където се следя каза,че ако второто стане по-едро няма да може д аизлезе и затова препоръчва секцио.Първитя път родих нормално при д-р Амалиев старши,сега пак ходя на консултации при него,според него мога да родя нормално.Много ми е объркано и  незнам кое е правилното решение.И аз съм чувала,че той е добър в оперативната дейсност.Другият който ми препоръчват за секцио е д-р Даскалов.

При Даскалов не бих отишла /лично мнение, правил ми е ФМ и си имам съображения/
Важното е всичко да е наред с бебчето  Hug пък каквото сабя покаже... И аз исках много нормално, но се оказа, че и в двата случая не е възможно просто  Confused Вторият път причините, вписани в картона за секцио бяха 5 на брой  #Crazy

# 2 859
Забелязала съм че кой каквото иска му се пада точно обратното  Simple Smile
Аз исках секцио, но родих нормално. На фона на бременността дето изкарах раждането си беше направо песен Simple Smile Лесно и сравнително бързо, предизвикаха го тъй като бях 5 дни след термин.
Следеше ме доктор Паскалева, при нея и родих Simple Smile Ще съм и благодарна доживот, тъй като успяхме да докараме една бременност до успешен финал Simple Smile

# 2 860
Аз съм ЗА нормалното раждане,но как мога да знам например дали бебето ,ако е по-голямо ще може да се роди по естествените пътища или да предпочета секцио.АКо има конкретни показания за секцио съм съгласна.Затова мислех да раждам при д-р Амалиев и ако с еналожи спешно секцио поне да съм при добър лекар.

# 2 861
Във ВМИ има и други кадърни лекараи освен д-р Амалиев Simple Smile

# 2 862
Аз знам ,че там повечето са добри и затова съм се насочила там да раждам.Даже мислех по едно време да ходя на случаен принцип,но нещо се отказах.

# 2 863
Позната ражда 2 пъти при Учикова, секцио, като втория път с уговорка, значи е доволна.
За Керезиев - едър също съм чувала хубави неща за секциото.

# 2 864
аз съм доволна от Ямаков прави ми секцио в селената но знам че работи и ВМИ , сега ходя пак при него на женска консултация

Общи условия

Активация на акаунт