Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 329 644
  • 6 090
  •   2
Отговори
# 4 665
Tulipani, прегледите ви в Селена, които споменавате за 60-70 лв включват и изследване на ЧХГ, нали така? Само преглед е 50 лв.

Да, но явно само втория път реално са ми пуснали ЧХГ защото и аз го видях лично. Прегледа и ехограф е 50 лева. Доктор Ставрев каза, че лично ще получи изследванията и ще ги погледне.
По цената на втория преглед считам, че
първия път са пуснати може би други изследвания.

Просто бих искала този път да си намеря доктор, който да си познавам и преди това. И да работи със ЗК, видях че др Иванов в Медлайн, работи със ЗК, но приема ли за профилактични изследвания?

# 4 666
Иванов работи определени дни с каса, часовете вървят 2-3 седмици напред. Не пречи да опиташ, но дори и с направление да си, ако прегледа включва и ехограф - се заплаща. Изцяло по каса може да минеш при някой от лекарите от Торакс (разгледай ги в Супердок), но там лабораторията не работи с касата Simple Smile. Като цяло изцяло безплатна услуга и свободни часове е мисия невъзможна. Ако някой се сеща за такъв вариант, да предложи.

# 4 667
Tulipani, прегледите ви в Селена, които споменавате за 60-70 лв включват и изследване на ЧХГ, нали така? Само преглед е 50 лв.

Да, но явно само втория път реално са ми пуснали ЧХГ защото и аз го видях лично. Прегледа и ехограф е 50 лева. Доктор Ставрев каза, че лично ще получи изследванията и ще ги погледне.
По цената на втория преглед считам, че
първия път са пуснати може би други изследвания.

Просто бих искала този път да си намеря доктор, който да си познавам и преди това. И да работи със ЗК, видях че др Иванов в Медлайн, работи със ЗК, но приема ли за профилактични изследвания?

Приема за всякакви прегледи.
Обаче трябва да имате предвид, че дали сте по каса или не, пак си плащате.
Аз се следя при него, живот и здраве ще раждам при него другия месец.
Е, само мога да му благодаря и да го препоръчам. Голям човек 👌

# 4 668
Доктор Добринка Петрова вече не следи бременност, ако си нейна пациентка ще те следи до третия месец и след това те прехвърля или ти си избираш при кого да се следиш.
От Ставрев младши аз също съм недоволна....в месеца , в който забременях ходих 2 пъти при него и категорично ми каза да отпиша този месец, че нямало фоликули, респ.нямало да има овулация, в същото време Добринка Петрова ми видя доминантен фоликул и ми изчисли овулация и сега съм бременна....
П.п. Аз също си търся при кого да се запиша за ЖК и още не мога да реша...

# 4 669
Благодаря за съветите и предложенията. Ще пробвам при Иванов и в Торакс, да си харесам. Без плащане няма да се мине, но все пак бих искала поне по-голямата част от плащанията да минат по здравна каса.. Нали затова сме здравноосигурени "уж".

Поздрави и хубав ден от мен 🙂

# 4 670
Благодаря за съветите и предложенията. Ще пробвам при Иванов и в Торакс, да си харесам. Без плащане няма да се мине, но все пак бих искала поне по-голямата част от плащанията да минат по здравна каса.. Нали затова сме здравноосигурени "уж".

Аз процедирам така - записала съм се по каса при едно местно АГ, а на частно си ходя при Иванов.
По касата го използвам за направления за изследвания и разните му контроли, а Иванов за всичко останало

# 4 671
  • Plovdiv, Bulgaria
Някакви отзиви за Радински в Пълмед някой да има?

# 4 672
С първата си бременност се записах по здравна каса при д-р Гинка Стоянова (бях писала и по-горе). Пускаше ми всички изследвания, даже и допълнително, ако се наложи, следеше тегло, кръвно и обиколка на корем. Болнични ми издаваха от ДКЦ-то и не съм плащала нищо. Недостатък е, че ехографът е доста стар и поради тази причина ходех на частни прегледи, за да следим по точно развитието на бебето. Сега с 2-та бременност, мисля отново да направя така 🙂

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 23:03 от beba89

# 4 673

Пробвайте при някой д-р от Хирургиите. Д-р Котева, д-р Василева. Аз се следя при една много млада докторка, д-р Захариева, ама тя е в Хипоталамус.. та сега не знам как ще са нещата при нея.. Или може и при Мерджанова. Всички те биха ви насочили ако има проблем към Учикова,която е завеждаща на АГ в Хирургиите и искам да ви кажа,че е невероятен специалист и човек.  Аз ходех на частно при д-р Стоилов, но той се премести в Селена миналия месец. Според мен не е нужно да ходите задължително в частна клиника. Сега съм в 38г.с. Наложи ми се да се преместя от Пловдив и да раждам в Стара Загора, но имам едно абразио в Хирургиите (нямаше пулс в сакчето) и после през сегашната ми бременност 3 пъти лежах заради повръщане и за задържане. Исках да пътувам да раждам там,но моето АГ не иска да рискуваме за нормално раждане да пътувам толкова Simple Smile Само да кажа,че първо се следях при д-р Любомира Кръстева, тя също работи в хирургите и в дкц Св.Георги, но я смених, че нещо не беше моята лекарка Simple Smile Успех ви желая !

# 4 674
Добринка Петрова следи бременност по каса, друг е въпросът дали няма твърде много пациентки , чака се поне по час при нея.
Мисля, че не следи, насочва към Минчев отново в Ню лайф. Поне така беше до скоро.

и аз разбрах че не следи бременности вече , а се е занимава със инвиро процедурите . Др. Минчев е много добър специалист, работи по здравна каса. Той също е част от екипа на Ню лайф . Аз мисля че е добър избор:)))

# 4 675
Здравейте, момичета, помагайте....бременна съм в 12-та седмица. Намериха ми и 10см фиброид - не знам дали е миома или не, защото ме прегледаха в Англия, където живея, и ми казаха финроид. Както и да е, сега се прибирам в БГ за 1 седмица и искам да ме прегледа някой добър АГ. Като четох коментарите останах с добри впечатление за д-р Крумов и д-р Минев. Кой ще ми препоръчате? Наистина искам хубав обстоен преглен с адекватен съвет и възможно развитие на бременноста ми (разбирам, че всичко е относитено, но ако знаете тук с какви се занимавам само, ще ме разберете). Най-малкото, казаха ми, че с този фиброид, който е на средата на матката и е избутал бебчо на една страна, съм можела да родя напълно нормално. Моля помагайте и давайте телефони и съвети. Много благодря! 💐

# 4 676
За такива проблеми си се насочила правилно към Крумов и Минев, бих добавила и Амалиеви ( баща и син). За всички обаче се чака доста, поне 10-тина дни по-рано е хубаво да си запишеш час.

# 4 677
За такива проблеми си се насочила правилно към Крумов и Минев, бих добавила и Амалиеви ( баща и син). За всички обаче се чака доста, поне 10-тина дни по-рано е хубаво да си запишеш час.
Още сега ще звънна, дано да имат час 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Много благодаря 💐💐💐

# 4 678
  • до най-прекрасния мъж
Моя позна роди с миома и бременността й беше напълно спокойна и нормална. Но тя е в Германия. Идваше и тук да я гледат, но проблеми не е имала, само повече следене.

# 4 679
Моя позна роди с миома и бременността й беше напълно спокойна и нормална. Но тя е в Германия. Идваше и тук да я гледат, но проблеми не е имала, само повече следене.
Мисля, че може да имаш нормална бременност, но проблема ми е, че на мен никой не ми обръща внимание. Излезна, че имам анемия или таласимия ( никой не си направи труда да провери, кое от двете) и 1 месец по-късно още никой не ми е изписал желязо. Днес вече им се развиках яката на личния и той взе, че ме прие, ама изобщо не им дреме. И всеки път различни хора те гледат, да не говорим, че и различни неща ти казват. Викам на личния, че ще летя в събота някакви съвети, предпазни мерки, а той вика, мен застраховката не ми покрива съвети за бременни, които ще летят 👀👀👀 търси някой друг, на който го покрива. Какво да кажеш на това????

Общи условия

Активация на акаунт