Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 447
  • 6 055
  •   2
Отговори
# 5 310
Др Минев е страхотен оператор, графикът му е доста натоварен, но си върши работата качествено. Може да направите консултация и с него и с др Патишанов и да прецените на кого ще се доверите, всеки има различно усещане към лекаря, а е важно да ви вдъхва спокойствие и увереност.

# 5 311
Др Минев е страхотен оператор, графикът му е доста натоварен, но си върши работата качествено. Може да направите консултация и с него и с др Патишанов и да прецените на кого ще се доверите, всеки има различно усещане към лекаря, а е важно да ви вдъхва спокойствие и увереност.
Благодаря Ви! За сега съм си запазила час при д-р Патишанов. Преди две години беше много внимателен. Мисля и за второ мнение да посетя и д-р Минев. Но в сайта на болница Селена не виждам, как да запазя час при д-р Минев. Предполагам трябва да звънна в регистратурата в Селена за запазване на час, ако някой знае как стават записванията при д-р Минев и дали се спазват часовете, нека сподели ще съм много благодарна. 💐

# 5 312
Благодаря Ви! За сега съм си запазила час при д-р Патишанов. Преди две години беше много внимателен. Мисля и за второ мнение да посетя и д-р Минев. Но в сайта на болница Селена не виждам, как да запазя час при д-р Минев. Предполагам трябва да звънна в регистратурата в Селена за запазване на час, ако някой знае как стават записванията при д-р Минев и дали се спазват часовете, нека сподели ще съм много благодарна. 💐

0887407419 на този номер се запазват часове за др Минев. Часовете се спазват в замисимост от това как е тръгнал деня и дали е имало някакво забавяне, в повечето случаи ми се е на налагало да чакам 30-60 мин. Поредността на пациентите се спазва, според записания час.

# 5 313

0887407419 на този номер се запазват часове за др Минев. Часовете се спазват в замисимост от това как е тръгнал деня и дали е имало някакво забавяне, в повечето случаи ми се е на налагало да чакам 30-60 мин. Поредността на пациентите се спазва, според записания час.
Много Ви благодаря, че съдействахте за откриването на тел.номер на д-р Минев. Бъдете живи и здрави! 💐🍀

# 5 314
Здравейте! Някой има ли впечатления от АГ в  "Пълмед"? По точно от д-р Патишанов. При профилактичен преглед преди две години ми откриха малки субмукозни миоми, но цикъла ми е тежък със съсиреци. Още тогава д-р Патишанов ми бе казал, че съм за хистероскопия и след това да ми поставят хормонална спирала. Все още се двуомя за д-р Патишанов или друг специалист от АГ "Селена". Бихте ли ми препоръчали добри АГ, не съм от Пловдив, но засега съм си запазила час при д-р Патишанов след месец, но доста положителни отзиви чувам и за д-р Ненев/Минев от АГ"Селена". Вие при , кои специалисти сте били и от кои сте доволни, бихте ли споделили? Желая Ви здраве! 💐
Като много добър АГ специалист и точно за вашия проблем бих ви препоръчала с две ръце д-р Димитър Кичеков от Торакс Пловдив. Часове се записват през супердок и работи със здравната каса. Успех!

# 5 315
  • Пловдив
При Минев, абсурд да върви навреме графикът. Случвало ми се е много рядко, когато ми се налагаше често да го посещавам. Той има изключително натоварена оперативна програма, всичкото забатачен случай е при него. По принцип не връща пациент, графикът е натоварен и смятам, че донякъде пациентките му сами са си виновни. Те искат всичко сега и ведвага и после се карат пред кабинета. На такива куриози съм присъствала.......При Ненев е по-спокойно. Той също е добър оператор.

# 5 316
Кичеков е добър, така ли?

# 5 317
Кичеков е добър, така ли?

Да, добър е и е голям професионалист. Аз толкова много обикалях по гинеколозите в Пловдив и само той ми разреши проблема, затова се спрях на него, откри неща, които другите доктори не виждаха. Това е моя гинеколог и не бих отишла при друг!

# 5 318
  • Пловдив
Добре е да се чете и какъв е проблемът като препоръчвате лекар. Не съм убедена, че в Торакс мога да направят хистероскопска миомектомия, защото едва ли разполагат с оперативен хистероскоп. Аз не съм убедена, че и в Пълмед имат. Там не инвестират много в оборудване за гинекология, защото правят много малък обем операции. А тази техника трябва да се изплаща. В Селена със сигурност разполагат с такава апаратура.

# 5 319
При Минев, абсурд да върви навреме графикът. Случвало ми се е много рядко, когато ми се налагаше често да го посещавам. Той има изключително натоварена оперативна програма, всичкото забатачен случай е при него. По принцип не връща пациент, графикът е натоварен и смятам, че донякъде пациентките му сами са си виновни. Те искат всичко сега и ведвага и после се карат пред кабинета. На такива куриози съм присъствала.......При Ненев е по-спокойно. Той също е добър оператор.
Между другото много се двоумях, когато си запазвах час октомври месец за доктор Патишанов ( в Пълмед имат хистероскоп, преди около три години д-р Патишанов ми предложи хистероскопия за да премахне двете ми три см. субмукозни миоми, но аз не се реших. Сега вече няма накъде, защото имам кръвоизливи по време на цикъла със съсиреци. Иначе ми идва редовно на 28дни и продължава седем дни. В сайта на Селена за октомври месец все още няма начин да си запазя час при д-р Ненев изписва празно поле. Сега след, като съм си запазила час при д-р Патишанов за началото на октомври се чудя дали да не се откажа и да запазя при д-р Ненев, след като малко ме изплашихте с това, че в Пълмед в АГ отделението не се правят много операции...🙄

# 5 320
  • до най-прекрасния мъж
Д-р Ненев има свободни часове за септември, ако са Ви удобни датите. Иначе, за октомври следете графиците, излизат по някое време към средата на месеца. Още не са излезли графици, затова няма опция да изберете дата и час.

# 5 321
А на д-р Бачуров някой знае ли актуална цена за преглед?

# 5 322
  • гр.Пловдив

Няма прегледи под 50-80-100-180лв за фетална и обикновен на частно

# 5 323
50 лв. беше преди 4 месеца

# 5 324
Здравейте! Д-р Радка Видева или д-р Паскалева от Торакс са с добра апаратура. Необходимо ми е да намеря АГ по здравна каса, но целта и образна диагностика – фоликулометрии и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт