Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 553
  • 6 090
  •   4
Отговори
# 5 490
Здравейте.Имате ли някакво мнение за д-р Илия Амалиев - гинеколог?
И като цяло за добри гинеколози в град Пловдив?

# 5 491
Здравейте! Какво ви е мнението за д-р Екатерина Станева и Елена Леви? Не става въпрос за бременност, имам проблеми с цикъла.

# 5 492
Не ходете при Екатерина Станева - махленски манталитет, стара техника... следях си първата бременност при нея и горчиво съжалих към финала... и на преглед рутинен не бих отишла при нея.

# 5 493
  • Пловдив
Не ходете при Екатерина Станева - махленски манталитет, стара техника... следях си първата бременност при нея и горчиво съжалих към финала... и на преглед рутинен не бих отишла при нея.
И аз съм на това мнение.

# 5 494
И аз съм на това мнение.
О много ви благодаря! По-скоро май се насочих към Виолета Паскалева.

# 5 495
Голяма част от лекарите в Селена са много добри, но все пак зависи за какво Ви е нужен гинеколог. Аз съм много доволна от д-р Матев.

# 5 496
Добър гинеколог в Пловдив - Димитър Кичеков от Торакс. Часовете се записват през супердок!

# 5 497
Не знам на договор ли сте при него, но всеки втори пост в темите за гинеколог в Пловдив са вашите препоръки за гореспоменатия лекар.

# 5 498
Да, не прави добро впечатление и се съмнявам доктора да има участие... но знае ли човек...

Иначе аз познавам д-р Кичеков като специалист и наистина е страхотен. Предразполагащ, обясняващ подробно и много способен.

# 5 499
Не знам на договор ли сте при него, но всеки втори пост в темите за гинеколог в Пловдив са вашите препоръки за гореспоменатия лекар.
Искат мнение за добър гинеколог и аз посочвам такъв, все пак темата е такава. Защото доктора наистина е много добър, откри ми проблема, който преди това много негови колеги не можаха, а вие ако имате сключен договор с някой лекар, не действайте на принципа "крадеца вика дръж крадеца"!
Доктора си има достатъчно много пациентки, защото е голям професионалист, за да кара някой да му прави реклама!
Обвиненията ви са много безпочвени, изтъркани и елементарни!
Израза " доволен пациент" не ви е познат!
И като споделям, че даден лекар е добър, насила не карам никой да ходи при него!

# 5 500
Моля за препоръки за болница за раждане (вагинално раждане, ако няма някакви индикации за секцио), какза АГ, което следи бременността ми. Ще съм благодарна, на майките, родили вагинално за съвети.

# 5 501
Моля за препоръки за болница за раждане (вагинално раждане, ако няма някакви индикации за секцио), какза АГ, което следи бременността ми. Ще съм благодарна, на майките, родили вагинално за съвети.
Аз родих първото си дете вагинално в “Св. Георги”. По мои наблюдения там правят секцио само когато наистина има основателна причина (както стана с второто ми раждане, за жалост)

# 5 502
Благодаря!

# 5 503

Преди 10 дни родих в Пълмед при д-р Радински (рядко човек попада на такъв специалист). За съжаление след часове опити, така и не получих пълно разкритие и се наложи секцио.
Във възторг съм от екипа, който участва в раждането, както и от целия персонал, който полагаше грижи за мен. Отношението беше на ниво - дружилюбни, загрижени, компетентни, невероятни професионалисти и хора.
Базата в Пълмед също е чудесна - чувствах се по-скоро като в хотел, отколкото в болница.
При евентуално следващо раждане, категорично бих им се доверила отново! Препоръчвам с две ръце!!!!!

# 5 504
Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт