Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 336 003
  • 6 098
  •   2
Отговори
# 5 730
  • Пловдив
Аз посетих друг лекар и т.н., идеята ми беше, че според мен си позволява да поставя диагнози, за да има следвящо посещение. Аз лично, след втората нямаше да ходя повече, ако не беше написал за прееклампсията, но след като на третата вече промении коренно диагнозата и изобщо не погледна как се движи кръвното си направих изводите за мен.
Знам за всичките му доволни пациентки и онези, раждали при него. Както споменах от 2020 го следя, пращала съм хора при него.
И искрено се надявам да съм от единичните случаи, защото има жени години чакащи двете чертички и ако се случи при тях няма да са "философски" настроени.

# 5 731
Аз не стигнах до ФМ. Благодарение на "добрата" му подготовка преди забременяване и в последствие проследяване на бременността + избор на терапии стигнах само до 8 г. с. По-назад съм писала за случая да не се повтарям. Тук трябва да отбележим, че поне постъпи почтенно и деликатно ми каза, че с моя случай не му се занимава повече и не ми изгуби повече от времето.

# 5 732
Здравейте, моля някой да ми препоръча лекар, който да може да установи от какво е евентуална продължителна инфекция със засилено неприятно течение. Бях при Лазороски първо ми изписа АБ + глобули, след това, когато се установи, че течението продължава ми изписа друг вид глобули. След които проблемите си продължават. Без да ми пусне каквото и да е изследване. Търся някой по-адекватен, който ще потърси причината за проблема, а не само да изписва лекарства пък каквото стане...

# 5 733
Но как е възможно в днешно време да се изписва лечение на око ?? Точно от него него не съм го очаквала...
Д-р Йорданка Михайлова е едната опция, която препоръчвам. При нея можете да.запазите час по-скоро. Страхотен лекар е.
Д-р Красимира Чалова е другата. Доста натоварен график, но е страхотна.
И двете - в Супердок за запазване на час.

# 5 734
Но как е възможно в днешно време да се изписва лечение на око ?? Точно от него него не съм го очаквала...
Д-р Йорданка Михайлова е едната опция, която препоръчвам. При нея можете да.запазите час по-скоро. Страхотен лекар е.
Д-р Красимира Чалова е другата. Доста натоварен график, но е страхотна.
И двете - в Супердок за запазване на час.

Благодаря много за препоръката, ще заложа на д-р Красимира Чалова (и без това очаквам МЦ тези дни, та чакането не ми е проблем).

Иначе от Лазороски аз лично се разочаровах. Бях се спряла на него последните години, след години разочарования и обикаляне по повечето "светила" в Пловдив, но явно и той на стари лаври лежи вече. На една моя позната в началото на годината ѝ беше объркал поставянето на спирала, от което тя после си имаше страшни проблеми и болки. Тогава си казах случва се на всеки да греши, но сега...

# 5 735
  • Пловдив
mamelitka, забранила си получаването на съобщение.
Директно звъннах на канцеларията на отделението, обясних накратко за какво става дума и помолих за свръзка с д-р Василева, по-късно същия ден тя ми върна обаждане и насрочихме час.

# 5 736
  • Пловдив
Препоръчвам център Амалиеви всички там са страхотни най вече Д-р Г.Амалиев  за следене на бременност така и за други проблеми.Отношението,вниманието както и апаратурата са на високо ниво.За прехвалени лекари от супердок вече изобщо не обръщам внимание.

# 5 737
  • Пловдив
Може ли някоя бременна, която се следи по ЗК при д-р Порязов да обясни как стават нещата?Гледах, че само в КИРМ има кабинет, там ли се случват и по каса прегледите? За Хирургиите ми е ясно.Той ми беше на секциото и затова ми се иска с тази бременност с него да поддържам контакт.
Мерси предварително, за да не спамя после.

# 5 738
  • гр.Пловдив
Може ли някоя бременна, която се следи по ЗК при д-р Порязов да обясни как стават нещата?Гледах, че само в КИРМ има кабинет, там ли се случват и по каса прегледите? За Хирургиите ми е ясно.Той ми беше на секциото и затова ми се иска с тази бременност с него да поддържам контакт.

Те случват ли се изобщо по ЗК при Порязов прегледите?

# 5 739
  • Пловдив
Теди, четох някакви коментари, но тук ли, във фейса ли, не помня.🫢

# 5 740
Здравейте, когато раждах миналата година в Хирургиите, момичето което беше с мен в стая роди при него секцио. Дойде да я види в стаята и бях свидетел на разговора им.Много хубаво впечатление ми направи, изключително човечно отношение имаше, без излишно фамилиарничи. Останах с добро впечатление от него.

# 5 741
  • гр.Пловдив
Здравейте, когато раждах миналата година в Хирургиите, момичето което беше с мен в стая роди при него секцио. Дойде да я види в стаята и бях свидетел на разговора им.Много хубаво впечатление ми направи, изключително човечно отношение имаше, без излишно фамилиарничи. Останах с добро впечатление от него.

Ами да,като си платила как няма да е човечно отношението

# 5 742
  • Пловдив
И аз си платих избор на екип, сега, живот и здраве пак ще платя.Ей така, за мое си спокойствие.Предпочитам там да платя, пред двете в съседство. 🤷🏻‍♀️
Записала съм за утре час при Котева докато се ориентирам, най-много пак при нея да се запиша.

# 5 743
Аз от д-р Котева съм доволна.
И аз си платих избор на екип, сега, живот и здраве пак ще платя.Ей така, за мое си спокойствие.Предпочитам там да платя, пред двете в съседство. 🤷🏻‍♀️
Записала съм за утре час при Котева докато се ориентирам, най-много пак при нея да се запиша.

# 5 744
  • Пловдив
В момента съм в хирургиите. Естествено раждане. Платих си зала и стая, без екип, падна се д-р Котева, нямам оплаквания.
Като платиш за нещо, има разлика. Но предпочитам Хирургиите да се развиват и дърпат напред, отколкото частниците в близост, които чантите с пари за нищо ги нямат.

Общи условия

Активация на акаунт