Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 318 277
  • 6 067
  •   2
Отговори
# 5 790
Това е за дата 19 септември, т.е минало време....

Ако желаете мога да ви пратя на лични телефона и, където на вайбър да попитате. Не ми се вярва да има проблем с направление, можете да си запазите час между другото докато ви отговори, лесно се отменя час в платформата
На мен ми стана странно какво значи допълнително здравно осигуряване, но явно не се отнася за пациенти с НЗОК, и аз не мисля че трябва да има проблем ако имам направление. А и в информацията пише че работи с каса. Искам да намеря добър гинеколог, защото смених няколко и все не мога да попадна...

# 5 791
Това е за дата 19 септември, т.е минало време....

Ако желаете мога да ви пратя на лични телефона и, където на вайбър да попитате. Не ми се вярва да има проблем с направление, можете да си запазите час между другото докато ви отговори, лесно се отменя час в платформата
На мен ми стана странно какво значи допълнително здравно осигуряване, но явно не се отнася за пациенти с НЗОК, и аз не мисля че трябва да има проблем ако имам направление. А и в информацията пише че работи с каса. Искам да намеря добър гинеколог, защото смених няколко и все не мога да попадна...

Допълнително здравно осигуряване предлагат някой фирми например. Когато имаш допълнително здравно осигуряване от фирма не е нужно да звъниш на личен лекар за направление, защото фирмата ти плаща прегледа. Съответно отиваш при нея, плащаш си тя ти издава бележка, ти я предаваш на фирмата, а тя ти възстановява сумата.
Аз ходя при нея доволна съм, дори сега си следя бременността там и винаги съм била с направление.

# 5 792
Благодаря ви много за информацията!

# 5 793
  • Пловдив
Може да е минала бройката си направления и сега да е само с платени прегледи. Така е например ортопедът, при когото водих сина си.

# 5 794
Здравейте,можете ли да ми препоръчате добър гинеколог за инфекции,от години се боря с Klebsiella pneumoniae,изпих цялата антибиограма и пак я има,заради това немога и да пробвам да забременея,казват че докато я има е рисково,защото вече имам една извън маточна бременност и ме е страх

# 5 795
Какво е мнението ви за Георги Амалиев ,ще ходя тази седмица при него да ми води консултации ,може ли да издава болничен лист ?

# 5 796
Добър лекар е, но не работи с Касата.

Нати - трябва ти дермато-венеролог, има няколко в Пловдив.

# 5 797
Здравейте,  може ли да ми препоръчате лекар за ФМ в Пловдив?

# 5 798
Здравейте,
Аз съм доволна от д-р Троянчев в Капана.

# 5 799
Здравейте,
Аз съм доволна от д-р Троянчев в Капана.

Аз ходих при него на фетална съвсем скоро, дори сега ми предстои последното ходене и също съм доволна.

# 5 800
  • Пловдив
Д-р Апостолова в Селена.И не я препоръчвам защото е в тази болница, а защото е специалист.На мен даже защото е там не ми се ходеше.Миналата седмица бях при нея за втора ФМ, при първата бях при Троянчев.
Апостолова 4 пъти ме кара да се разхождам за да се обърне бебето и да го огледа отвсякъде.С нейно бутане не стана, не стана и с почти цял шоколад 😅 Накрая се завъртя, та си тръгнахме след няколкочасов престой там.И отношение готино, предразполагащо и това е учила в крайна сметка, и не претупва по никакъв начин..
Бях чела лоши коментари за нея и не ми се ходеше особено, но тя излезна много човечна.Препоръчвам с две ръце.

# 5 801
Не препоръчвам Апостолова. Крайно разочарована съм от нея. Такива неща ми наговори за едни 500 лева, че... се убедих, че човешкото в нея го няма. Машина за пари. Подигравка с бременна жена, д ане кажа жестокост - наплаши ме и ме накара от днес за утре да взема решение за амниоцинеза - вече след като е минал срокът, в който се прави процедурата. Само и само да вземе едни пари....Препоръчвам д-р Христо Йорданов. Страхотен специалист със страхотна апаратура.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:46 от Kanine

# 5 802
Аз пък изобщо не препоръчвам Христо Йорданов и недоумявам как всички твърдят колко страхотен човек е след като през цялото време на прегледа мълчи и дума не обелва и освен "това е еди какво си,добре" друго не се чува отвреме-навреме.
Накрая трябва с ченгел да му се вадят думите.
Препоръчвам Стратиева
Не препоръчвам Апостолова. Крайно разочарована съм от нея. Такива неща ми наговори за едни 500 лева, че... се убедих, че човешкото в нея го няма. Машина за пари. Подигравка с бременна жена, д ане кажа жестокост - наплаши ме и ме накара от днес за утре да взема решение за амниоцинеза - вече след като е минал срокът, в който се прави процедурата. Само и само да вземе едни пари....Препоръчвам д-р Христо Йорданов. Страхотен специалист с страхотна апаратура.

# 5 803
  • до най-прекрасния мъж
+1 за Стратиева. Много човечно отношение, обяснява подробно и е много позитивна.

# 5 804
И аз много я харесвам д-р Стратиева - съсредоточена в работата си, педантична
Работи това, което и е квалификацията, не да трака като повечето по клавишите без усет за гледане и тълкуване

Общи условия

Активация на акаунт