Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 328 813
  • 6 090
  •   4
Отговори
# 5 880
Аз тази година плащах по 120лв за преглед в Селена.

Някой знае ли какви са цените за преглед при Васил Велевски и чака ли се много за час?

# 5 881
Може ли също да попитам дали някоя знае какво се случва с доктор Карагьозова, която съвсем до скоро практикуваше в МЦ Кирм, Пловдив? Преди няма и и месец влязох в сайта им и пишеше, че практикува там, а днес като влязох не я намирам, даже изобщп не я намирам при търсене в Гугъл.

# 5 882
Моите любими АГ работят със ЗК - д-р Краевска и д-р Лазороски.

# 5 883
  • гр.Пловдив
Моите любими АГ работят със ЗК - д-р Краевска и д-р Лазороски.

И като работят със ЗК какво? Да не би всичко да е безплатно?
Трябва да се спре с това успокоение което цари със ЗК ,защото за мен няма такова нещо,аз поне не съм усетила,от ок всяко ходене на ЖК при все по ЗК съм плащала като поп допълнителни ехографи,болнични и изследвания... По ЗК са крайно недостатъчно и несериозни пакета проследявания...

# 5 884
  • Пловдив
За нормално протичаща бременност са абсолютно достатъчне прегледите. Като се сложат и трите морфологии, които повечето правят реално всеки месец се гледа плода. Сега и с тези генетични тестове, които са "хит", не виждам какви други изследвания още да се пускат.
Казвам хит, защото преди 4 години с първата бременност по не се правеха, сега с тази бременност масово жените си правят и тях.

# 5 885
На същото мнение съм като Деси.

Ако е читав АГ по каса ще насочи коректно кое колко често да се изследва.
Никога не са ме мерили на кг, нито по каса, нито платено.

За болничните е коментирано много пъти, пита се и разучава къде е безплатна комисията или цените са по-приемливи.

Аз не съм някакъв пример, защото изчаквах и се записах късно на ЖК - към 16 та седмица, до преди това просто търпеливо изчаквах, минах някои тестове, вземах терапията с клексан - касата не я поема и се следи от други специалисти
Прегледите по ЗК ми насрочваха на 3 седмици, минах 6 ехографии - не съм ги плащала. Като този ехограф е общо насочващ - мери се шийка и кръвоток, тегло на плода

Имах 4 прегледа при фетален, където се прави и описва подробно замерване

Доктор на частно избрах след 21 седмица, с оглед мястото на раждане, имам 6 прегледа до датата на раждане

И накрая да вметна, че за замразен трансфер в Истанбул  реших да ме подготви АГ, който ми беше и ЖК после срещу 30лв ехограф за мерене дебелината на шийката, изпращах резултати онлайн, отидох два дни преди трансфер този път и всичко съвпадаше.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 08:40 от Щефи

# 5 886
  • София
За нормално протичаща бременност са абсолютно достатъчне прегледите. Като се сложат и трите морфологии, които повечето правят реално всеки месец се гледа плода. Сега и с тези генетични тестове, които са "хит", не виждам какви други изследвания още да се пускат.
Казвам хит, защото преди 4 години с първата бременност по не се правеха, сега с тази бременност масово жените си правят и тях.

Не те не са "ХИТ". Просто некомпетентни лекари докарват пациентите си до там, че да ги правят...

# 5 887
  • Пловдив
Много жени ги правят на собствена воля.
Стоилов не е некомпетентен в средата си, но явно е станал меркантилен, защото заради две /с различни диагнози/ от морфологиите му ходих при друг специалист за второ мнение в Хирургиите.

# 5 888
  • София
Само да кажа, че това важи и за прехвалената БХС. Мен лично ми изкараха акъла за живо и здраво дете, че има голям шанс да е със синдром на Даун. Та по-добре да се застраховаш. Ама това си е мое мнение, защото аз съм патила.

# 5 889
  • Пловдив
БХС е и голям процент стакмистика. Само  възрастта дава по-голям шанс /сверявайки двете си БХС за 4г разлика/.
Друг проблем за мен е, че не се поднася достатъчно информация от специалистите.
По НЗОК се поема БХС и първата морфология от няколко години, но такъв специалист работещ със здравна каса няма...възникват два въпроса в мен къде отиват тези отпуснати средства и защо не се изплащат на бременни, които така или иначе си правят този преглед.

# 5 890
  • София
БХС знам, че е безплатна, но не за всички градове (или поне така беше). Първата фетална от кога е безплатна?

# 5 891
  • Пловдив
Моя грешка, само за БХС става въпрос.

# 5 892
Д-р Карагьозов от частна клиника Торакс, на четвъртък пазара.
Винаги спокоен и компетентен. Благодарение на него имам здраво детенце. За тел. 032 621620.
Здравейте!
Дали д-р Карагьозов работи някъде, защото не мога да му намеря координати? Преди години беше в Селена, но не го откривам там?

# 5 893
  • Пловдив
Практиката на Карагьозов никога не е била в Селена.
Кабинетът му от години е на бул. Копривщица №36А.

# 5 894
  • Пловдив
Някой питаше скоро за д-р Карагьозова. В "Ню Лайф" се е позиционирала.

Общи условия

Активация на акаунт