Акушер-гинеколози - гр. Пловдив

• 1 317 490
  • 6 055
  •   2
Отговори
# 5 910
Cafe del Mar, точно, това написах, че не е хубаво да се разчита сляпо само на един доктор.

Не е до плюене, всеки в неговите си обувки. Обиколила съм не малко доктори като небременна и си имам в класацията, за които не бих се бутала са плащам колосални суми, мое си усещане.

Тая мода не е от вчера с актуален тренд при АГ-та, като споменахме д-р Даскалов той започна да прилага едно време този начин, назначаване един куп изследвания, стига се до някаква констатация, но репродуктивната медицина е комплексна - интервенции, екип от различни специалисти....
И накрая куп пари на вятъра, папка с изследвания с изтичаща давност.

Сега се продължава от следващи поколения специалисти, нищо ново, един с проблемни бременности, други с бизнеса с добавки

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 22:27 от Щефи

# 5 911
  • Пловдив
Аз имам две бременности, следих се при д-р Матеева и д-р Стоилов, доволна съм от двамата, д-р Матеева работи със здравна каса, изключително внимателна и натоварена за съжаление, за допълнителни неща извън включени по ЗК много често не иска пари. Но е трудно да запазиш час, според мен и тя вече има повече проблемни бременности или ин-витро процедури. Много критики съм чувала за чакането, но аз самата я разбирам, има пациенти с часове, но има такива при които е важно прегледът да е конкретния ден или спешни такива, за които час предварително няма как да се вземе. И за това поради нейното желание да обърне внимание на всички се чака. Но аз предпочитам така, отколкото да е при някого на когото доверие нямам. Д-р Стоилов е противоречив тук, но аз съм изключително доволна и от него, отношение, прегледи, раждане. Нещата за които бива критикуван ги нямаше, с второто бебче установихме проблем с единия бъбрек, който проследяваме, но бяхме подготвени и ни насочи към добри специалисти още преди раждането. Но при всеки е било различно, няма как аз да напиша например негативен коментар след като съм видяла професионализъм и не е имало проблеми. За информация първата бременност ми беше на 35 г, родих на 36 г., втората на 38 г., двата пъти със секцио, сравнително леко протекоха нещата, като имам инсулинова резистентност и Хашимото, които проследявах при ендокринолог и втората бременност развих гестационен диабет без да кача килограми и без да се отрази върху теглото на бебчето слава богу. Горното пиша за да добиете представа за това какви са били бременностите ми, защото има разлика едно момиче на 25 г без проблеми да пише отзив, друго е все пак факторът възраст и т.н. (с уговорката, че и 35 и 38 не са много, но статистически вече се водят по-рискови).

# 5 912
Здравейте момичета, може ли мение за д-р Елена Иванова-Тошева?

# 5 913
Д-р Котева вече не следи по ЗК, не знам временно ли е или за постоянно.Следях се при нея, януари ми каза да взема ново направление за избор на ЖК, че нямало да я има.Два пъти ходих при заместничката й.Ако нещо се е променило от края на февруари до сега, не го знам, термина ми беше март.
Доктор Котева не следи по каса в ДКЦ 2. Вече има частен кабинет, където работи с касата и следи бременност.
Часове през Супердок, ул. Рашко Петров 3, ет. 2.

# 5 914
Здравейте. Включвам се и в тази тема.
След преждевременно раждане и починало бебе в 31 г с си търся адекватен лекар.
Намерих причината , която беше микоплазма. Благодарение на Д р Чалова се излекува всичко. Но, проблема не спира до тук.
Имам постоянни имфекций, гарднерела, коки, гъби.  Задушаване , сърцебиене , студени крайници и кръвно 72/42. Открих че имам висок пролактин и TSH
Дефицит на прогестерон и тромбифилия.
Бях се насочила към д-р Чалова, но тя е много заета , ако пиша или питам нещо се отговаря след 2 дни. Аз съм от д-р град не мога постоянно да пътувам до там.
Така се бяхме разбрали уж да пращам резултати от изследвания……
Но, винаги чакам с дни ……. То явно и при другите лекари е така.
Но, не ми хареса факта , че никога не ми назначи хормони или дадени изследвания. Нищо не ми назначава. А аз проблем си имам.  Чета и ровя интересувам се и си пуснах изследвания , които си показват  проблем пролкатина ми е 1029. Когато кажа тя ми отговаря остави природата да си свърши работата. Да но лигавицата съшо ми е тънка, нисък подтиснат естроген.
Искам лекар да се заеме с мен. Не постоянно самолечения и аз да бутам нещата……….
Мислех и са Мария Василева. Някой казват лоши неща някой добри.
Търся в гр Пловдив
Моля за съвет. Или да си остана при Чалова.
Дайте ми съвет и вие
Благодаря

# 5 915
Здравейте. Включвам се и в тази тема.
След преждевременно раждане и починало бебе в 31 г с си търся адекватен лекар.
Намерих причината , която беше микоплазма. Благодарение на Д р Чалова се излекува всичко. Но, проблема не спира до тук.
Имам постоянни имфекций, гарднерела, коки, гъби.  Задушаване , сърцебиене , студени крайници и кръвно 72/42. Открих че имам висок пролактин и TSH
Дефицит на прогестерон и тромбифилия.
Бях се насочила към д-р Чалова, но тя е много заета , ако пиша или питам нещо се отговаря след 2 дни. Аз съм от д-р град не мога постоянно да пътувам до там.
Така се бяхме разбрали уж да пращам резултати от изследвания……
Но, винаги чакам с дни ……. То явно и при другите лекари е така.
Но, не ми хареса факта , че никога не ми назначи хормони или дадени изследвания. Нищо не ми назначава. А аз проблем си имам.  Чета и ровя интересувам се и си пуснах изследвания , които си показват  проблем пролкатина ми е 1029. Когато кажа тя ми отговаря остави природата да си свърши работата. Да но лигавицата съшо ми е тънка, нисък подтиснат естроген.
Искам лекар да се заеме с мен. Не постоянно самолечения и аз да бутам нещата……….
Мислех и са Мария Василева. Някой казват лоши неща някой добри.
Търся в гр Пловдив
Моля за съвет. Или да си остана при Чалова.
Дайте ми съвет и вие
Благодаря
Първо прегръдки ❤️и аз имам загуба на бебе в тази седмица и знам колко е тежко, отделно още 4 загуби.
Не препоръчвам никой в Пловдив за съжаление. След години ходене по мъките единствения адекватен и ЧОВЕЧЕН лекар открих в София. Ако искате пишете ми на лично ще ви дам повече информация.

# 5 916
Зависи къде в София, ако вземе се набута при Сигридов с 380лв преглед + добавки от неговия сайт за хиляди левове, главоболията с часове и пътуване няма да са по-малко

# 5 917
  • Пловдив
Е, точно за там е. За Сигридов. Микоплазмата е вътреклетъчен микроорганизъм, нелекувана инфекция, по време на бременност, може да предизвика преждевременно спукване на околоплодния мехур. Но в 31 г.с. плодът има всички шансове да оцелее, ако няма малформации, несъвместими с живота. Микоплазмата не убива плода. Гарднерелата. Никога не водите ректален коитус, последват от вагинален, не и без презерватив. Ако не се лекува партньорът заедно с вас, няма да се отървете от инфекции. Тромбофилията, ако наистина я имате, профилактиката е с аспирин. Ако плодът изостава след 22 г.с. може да се включи и фраксипарин.  Дебелината на лигавицата няма нищо общо с нисък потиснат естроген, каквото и да означава това. Трудно ще ти бъде. Пълна каша-маша ти е в главата и ако това, което пишеш тук го кажеш на някой лекар, ще ти е още по-трудно да си намериш лекар.
Р.Р Ние не знаем кога и как пишеш. Не е препоръчително да шофираш и да пишеш.

# 5 918
Е, точно за там е. За Сигридов. Микоплазмата е вътреклетъчен микроорганизъм, нелекувана инфекция, по време на бременност, може да предизвика преждевременно спукване на околоплодния мехур. Но в 31 г.с. плодът има всички шансове да оцелее, ако няма малформации, несъвместими с живота. Микоплазмата не убива плода. Гарднерелата. Никога не водите ректален коитус, последват от вагинален, не и без презерватив. Ако не се лекува партньорът заедно с вас, няма да се отървете от инфекции. Тромбофилията, ако наистина я имате, профилактиката е с аспирин. Ако плодът изостава след 22 г.с. може да се включи и фраксипарин.  Дебелината на лигавицата няма нищо общо с нисък потиснат естроген, каквото и да означава това. Трудно ще ти бъде. Пълна каша-маша ти е в главата и ако това, което пишеш тук го кажеш на някой лекар, ще ти е още по-трудно да си намериш лекар.
Р.Р Ние не знаем кога и как пишеш. Не е препоръчително да шофираш и да пишеш.
Дори да не е препоръчително, такова ми е ежедневното. Забързано защото работя цял ден с пациенти и пренасям проби.
Колкото до Сигридов , работя с него и не го харесвам.
Не е моя лекар
Микопалзмата не е убила бебето. Просто спука мехура. Ранното му раждане и фетален дистрес синдром и некадърните лекари , които не знаеха как да го раздишат обърка всичко.  Затов стърся умен адекватен лекар.

# 5 919
  • София
Зависи къде в София, ако вземе се набута при Сигридов с 380лв преглед + добавки от неговия сайт за хиляди левове, главоболията с часове и пътуване няма да са по-малко
А той, защото Стаменов е малкият дявол и той с тия добавки дето само той си знае какво има в тях и си ги бута на пациентките Simple Smile
В Пловдив си има специалисти не знам какво все се мрънка и се бяга в София

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 23:26 от I.R.

# 5 920
А той, защото Стаменов е малкият дявол и той с тия добавки дето само той си знае какво има в тях и си ги бута на пациентките Simple Smile
В Пловдив си има специалисти не знам ккво все се мрънка и се бяга в София
А не желая да ходя там. Обиколила съм ги освен да ми бутат добавки в здравис друго не правят. Моля да препоръчате адекватен в Пловдив.

# 5 921
  • София
За Ставрев съм чувала добри отзиви. Аз си имах гинекологични проблеми и бях при Стратев, но той си има само частен кабинет. До колкото знам Стратев се занимава и с бременни.

# 5 922
На твое място бих си избрала лекар от практикуващите в Св. Георги. В Геника отново бих пуснала разширен пакет изследвания и за двама ви, защото тези рецидивиращи инфекции говорят само за едно, ти или партньора ти не сте излекувани до край. От нищото не са. Частните болници отдавна не искам да коментирам.

# 5 923
За Ставрев съм чувала добри отзиви. Аз си имах гинекологични проблеми и бях при Стратев, но той си има само частен кабинет. До колкото знам Стратев се занимава и с бременни.
Ставрев работи и практикува в Селена, просто има само платен прием. Извършва и неща по ЗК,но се доплаща за всичко.Извършва всякакви геникологични манипулации, прегледи, операция, следене на бременост и прочие.

# 5 924
I.R.,  модата с биопсиите, където резултата се тълкува лично от Стаменов е негово въведение също

bella dona  може и тук с помощ от групите в подфорумите да и помогнат да отметне някои изследвания.
Хламидия, микоплазма, уреаплазми са част от пакета репродуктивна превенция, спомням си, че да е сигурно отметнато изследване накарах да вземат проба и на мъжа от уретера, освен мен

Общи условия

Активация на акаунт