The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 246
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Реакцията на Елена беше много тъпа , в началото ми хареса когато го попита и после започна да бяга , но от там нататът беше много зле . Прибира си се в къщи ляга си , сутринта става , мие си зъбките , къпе се .... все едно нищо не е станало .

Е,стига де.Да не си мие зъбите,защото Стефан е вампир ли? Напротив,дори трябва да е по-старателна с хигиената,че той е с по-развито обоняние  Laughing

# 31
Реакцията на Елена беше много тъпа , в началото ми хареса когато го попита и после започна да бяга , но от там нататът беше много зле . Прибира си се в къщи ляга си , сутринта става , мие си зъбките , къпе се .... все едно нищо не е станало .

Е,стига де.Да не си мие зъбите,защото Стефан е вампир ли? Напротив,дори трябва да е по-старателна с хигиената,че той е с по-развито обоняние  Laughing

Не съм казала да не си ги мие  Laughing  ама едва ли при такава новина първото нещо което ще направиш е да си измиеш зъбите !   Laughing

Аз за друго се сещам :
Ако някой ще те убива ще съм аз  Joy Joy Joy
Това е от 2-ра или 3-та книга , вече не си спомням , там му казва същото !   Peace

# 32
Реакцията на Елена беше много тъпа , в началото ми хареса когато го попита и после започна да бяга , но от там нататът беше много зле . Прибира си се в къщи ляга си , сутринта става , мие си зъбките , къпе се .... все едно нищо не е станало . Аз ако бях на нейно място нямаше да мога първо да заспя и нямаше да знам къде се намирам след казаното . Любимия й е вампир , а тя се държи все едно е нещо обикновенно и съвсем нормално !   Crossing Arms

В книгата \пак правя сравнение , но не мога да се сдържа\ Стефан и разказва всичко подробно с всеки детайл и тя разбира защо е толкова измъчен винаги , съчуства му , иска да е с него без значение какъв е и какво е станало ....

А за репортера много се изкефих , къде се бърка където не му е работата , ще ми стреля той по Стефан  , а нека да му е сега ....   #2gunfire

Катрин напълно съм съгласна с мнението ти както за реакцията на Елена, така и за репортера   bouquet Mr. Green

# 33
Тринити         bouquet  Поне някой е на моето мнение   Laughing

Ето новото промо тук с по-добро качество от това , което пуснах вчера !   Hug

# 34
Сега вече съм сигурна,че Вики са я взели направо от пилона Joy

# 35
Не ми пука, гледам предимно мъжете!  Sunglasses

Шегувам се. Допадат ми почти всички, верно че повечето са големички за гимназистки, а Вики има безумно чене (но пък това може й де е предимство, знам ли Simple Smile), ама това все пак е сериал, така че...

Реакцията не Елена - хереса ми, да. Създава предпоставка тепърва да се влюбва в Стефан, знаейки какъв е и какво е. Като постановка, това лично на мен повече ми допада, отколкото вампир си, ама нали вече се влюбох...

# 36
Привет  Simple Smile
Да се разпиша и аз тук , дано да приемате мъжки попълнения  Grinning

За сега само сериала следя , книгите не съм ги чел . Много ми харесват актьорите , а Нина е страшна мацка , личи й че е българка   Grinning  Heart Eyes 
Виждам , че и моята сестричка пише тук  Hug  Ще се върна да прочета и предната тема и ще коментирам повече , защото сигурно доста съм назад с материала !   Simple Smile

# 37
Привет  Simple Smile
Да се разпиша и аз тук , дано да приемате мъжки попълнения  Grinning

За сега само сериала следя , книгите не съм ги чел . Много ми харесват актьорите , а Нина е страшна мацка , личи й че е българка   Grinning  Heart Eyes 
Виждам , че и моята сестричка пише тук  Hug  Ще се върна да прочета и предната тема и ще коментирам повече , защото сигурно доста съм назад с материала !   Simple Smile

welcome Естествено,че приемаме и мъже  Mr. Green Надявам се да се включваш по-често  Hug

# 38
малко мие странно ... Стефан с една ризка ли ще изкара целия сериал ?  Rolling Eyes
не че имам нещо против ..добре му стои ... но хайде де ... все има още някоя ....  Wink

# 39
Според мен Елена реагира много логично,чисто човешко ,с типичния ни инсттинкт за самосъхранение и отхвърляне  Wink То е ясно,че в последствие ще омекне,когато го опознае и разбере точно как мисли и чувства Wink
Те съвсем поеха в друга посока от книгите,но така сякаш е по-добре.И Вики стана вампир,това пък защо го включиха,явно ще създават бъдещи интриги.Жал ми стана за Джеръми.
vpam ще има и други ризки,не се притеснявай Wink
Ilet0_99 добре дошъл HugНе разбрах коя е сестричката ти Laughing
Kameliya ти пъл,много симпатична беше сцената как се забавляваха и танцуваха с Деймън,чак и завидях Laughing
●๋: KatRin ●๋:  За репортера съм съгласна,получи си го Peace

# 40
  • София
Трайкова-благодаря за новата темичка  bouquet!
Сложи името на Иън под снимката на заглавната страница,моля те,че ще се поболея Wink!
На мен всички актьори ми харесват-най-много Нинчето Simple Smile.
Отивам да гледам 6-та серия!

# 41
И аз съм на мнение, че Елена реагира напълно нормално. Ако погледнем фактите, тя е тийнеджърка, на която малко преждевременно и се налага да порасне, уязвима е и колкото и да се прави на силна, тя все пак е само едно младо момиче. А Стефан не го познава много добре, може и да е влюбена в него, но той никога не я допусна наистина близо до себе си, все пазеше тайните си, което много я дразнеше. Освен това в първия момент тя не знаеше, че Деймън е убил всичките жертви, мислеше си, че и Стефан е замесен. При всичко това, как да реагира?  Rolling Eyes

Иначе серията много ми хареса!  Laughing Радвам се, че позабързаха действието, вече нямам търпение да видим по- нататък какво ще се случи  Mr. Green

# 42
Не разбрах коя е сестричката ти Laughing

Аз съм   Laughing
Иле, добре дошъл   Hug  От кога те чакам и тук !  Grinning

Коралче , добре дошла\ъл  и на теб !             bouquet

# 43
Коралче , добре дошла\ъл  и на теб !             bouquet
Mr. Green Как пък ме усетихте!  hahaha Аз се надявах тихомълком да се вмъкна и да се наместя, ама ядец!
То, какво ли се учудвам, тук ризките на Стефан се забелязва от кога не си ги е сменял, че мен няма да ме забележат. Wink
  bouquet  Hug Добре заварила!

# 44
mery-и на мен ми хареса танца много,но прсто Вик много професионално го направи,а Деймън горе катосе качи направо ме раЗби Mr. Green
Аз си мисля,че може Елена да се чувства предадена и наранена и защото Стефан не и е споделил още в началото.Представете си,че се влюбите много в някой и чак след месеци разбрете голямата му тайна/че е вампир примерно/, през цялото време се правите на глупачка и той ви дава мними обяснения да ви замаже очите..Все пак в любовта хората би трябвало да си имат някакво доверие,а излиза,че тя нищо ен знае.

Общи условия

Активация на акаунт