The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 293
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Ама защо няма серия???  newsm78
Толкоз време я чаках и се бях настроила за доза братя вампири...  Crossing Arms

# 181
ТИЙМ Тайлър , много е КУУЛ, ама не колкото Едуард, де  hahaha hahaha hahaha

Иначе, той доста добре би паснал на ролята на Стефан  ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (Мечтиии)

# 182
 Confused Ох, да ви споделя голямата си болка... Снощи (по- точно тази сутрин) чаках до 5 да пуснат серията, пък то нямало!  CrazyНаправо ми идва да се  #2gunfire Ама така ще е, като съм любопитна... Да си се бях наспала и да гледам като стана, а аз не, та не! На ми сега! Цял ден ще съм недоспала, крива и незадоволена откъм седмична доза вампири... Mr. Green

# 183
В интернет гледам, че дата е 29 октомври.

# 184
Значи в крайна сметка се разминахаме със серията тая седмица, така ли да го разбирам? Тюх да му се невиди....
 Мен пък от снощи ме мъчи един фундаментален въпрос: Ако в реалния живот актьорите които играят Стефан и Вики вземат че се съберат и си направят някое дете - колко ли ръбесто би било то? С убийствената челюст на майка си и острия нос на баща си...... Thinking
 Айде, отивам да убивам времето (глупав израз) с True blood......колкото и да не го разбирам тоя филм!

# 185
Ако в реалния живот актьорите които играят Стефан и Вики вземат че се съберат и си направят някое дете - колко ли ръбесто би било то? С убийствената челюст на майка си и острия нос на баща си...... Thinking
Ееее айде сега не с такива остри обиди де   Crossing Arms Laughing  Тук има феное и на Пол и ще те нападнем веднага .... ( на шега го казвам да не вземеш да се обидиш )   Hug

# 186
Я виж под аватара ми какво пише.....за мен той е един доста, доооооста привлекателен мъж  smile3521, но комбинацията ми се стори смешна, затова  Peace. Виж дете създадено от Пол и ...мен.......това е съвсем друга работа  hahaha.

# 187
Уффф как няма серия...защо в сайта на канала пишеше,че ще има #Cussing out
Освен ако не са повтаряли някоя стара....

# 188
  • гр.София-Красна поляна
Оф,няма да има серия.  #Cussing out
Ами сега как ще дочакаме другата седмица,може ли такова нещо. Crossing ArmsТова е неуважение към нас феновете.

# 189
И Fringe  и Supernatural не се виждат...ей как ни прецакаха,заради хелоуина.Аз предлагам да се поразровим за някой вампирски филмчета и да си вампирясаме пак тази вечер,аз лично ще гледам Подземен свят 3.

# 190
Кофти наистина...
Аз съм се зачела във Реликвите на смъртните,много ми е интересно.Гледам излязал е филм за борбата между вампири и върколаци,заглеждам го засега,още не съм го гледала wolvesbayne http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=43139&hit=1

# 191
  • гр.София-Красна поляна
Аз съм гледала де що вампирско има. Rolling Eyes
Сега съм дръпнала един от Замунда ,,Спускането,, се казва да видя дали си струва.

# 192
Sit down with Ian Somerhalder and find out what makes Damon so great to hate:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1246659652596&ref=nf

# 193
Виж дете създадено от Пол и ...мен.......това е съвсем друга работа  hahaha.

Joy Joy Joy

Аз тази вечер съм предвидила да гледам пак " Заветът" , харесва ми това филмче и е доста развлекателно !  Peace
А за вампирси филми само Здрач и Дневниците съм гледала , "Истинска кръв" , "Свръхестествено" .... не съм ги гледала тези и не смятам да го правя в скоро време , че ще ме хване манията и после няма отърваване   ooooh! hahaha

# 194
А, ●๋: KatRin ●๋, накъде без Supernatural, братята са върха Simple Smile Пък и имаш цели 4 сезона преди да стигнеш до сегашните серии Laughing

Общи условия

Активация на акаунт