The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 654
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте !   Hug

Трайкова , Честита първа годинка на дъщеричката ти , много любов , здраве , да ви носи много щастие и радост , много да ви слуша и вие нея !  Hug

# 496
Всички май четете Борбата и никоя не се мярка в темата !  newsm78

# 497

За мен това е най-яката корица на Дневниците до сега, корицата е на книга 3 Яростта:

# 498
Страхотна корица Peace Ако публикувате в блога най-интересните корици и постери за сериала,мога да ги намаля и да ги сложа на първа страница на следващата тема Wink

П.П Добро утро  Hug

# 499
Страхотна корица Peace Ако публикувате в блога най-интересните корици и постери за сериала,мога да ги намаля и да ги сложа на първа страница на следващата тема Wink

To koicite sa  mnogo , navsqkade sa razlichni , tazi  e strahotna ima i drugi mnogo hubavi, kato se pribera v kushti shte pusna nqkolko predlojeniq   Hug Simple Smile

# 500
Катрин може да сложите постерите,които са с всеки актьор по отделно:Деймън,Стефан,Елена и незнам дали има други,както и по-интересни корици на книги(като тази примерно).Има едни корици,които са ужасни:с рисунки на Стефан,Елена,Бони,Мат.....сещаш ли се?

П.П. Готови ли сте за новата серия?  Laughing

# 501
Трайкова за момент бях забравила, че днес излиза новата серия  doh Rolling Eyes

Ето тук можете да разгледате 15 корици от Германия, Португалия (тази, която постнах снощи), Англия, САЩ, Полша и Българската я има. Mr. Green

# 502
Ей тия от САЩ ама хич не ми харесват  ooooh! Италианската ми хареса много,Испанската е интересна,едната от Немските също е хубава Peace

# 503
Нещо не ми харесаха тези корици, нито една от тях  Crossing Arms

Най-добри според мен са тези (и много държах да имам точно тези издания):

# 504
Наде,аз пък точно тези изобщо не ги харесвам Tired Щом ти харесват ще ги добавя и тях,специално заради теб Peace

# 505
Добави ги, Трайкова.     Simple Smile            Мисля, че са ефектни. Русата мацка е Елена, Елена от книгата, нали ?

# 506
Добави ги, Трайкова.     Simple Smile            Мисля, че са ефектни. Русата мацка е Елена, Елена от книгата, нали ?

Да Елена според книгите е  Wink

# 507
  • гр.София-Красна поляна
Добър ден.
Боже,как ми мина бързо тази седмица и чак време за новата серия станало. Shocked
Значи според книгите Елена е руса. Rolling Eyes

# 508
Добър ден.
Боже,как ми мина бързо тази седмица и чак време за новата серия станало. Shocked
Значи според книгите Елена е руса. Rolling Eyes

Да руса, със сини очи и бяла кожа  Flutter

# 509
Момичета, малко извън темата, но гледахте ли "Денят е прекрасен", има откъс от коментарите по Здрач манията - цък

Интересни коментари дава редактораката на Жената днес. Peace

Дадоха малко инфо и за Дневниците и за Истинска кръв  newsm18

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 15:32 от Trinity2007

Общи условия

Активация на акаунт