The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 628
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
И на мен ми хареса серията! Стефан най-накрая се поразмърда, изаче е толкова сдържан и уравновесен!

Даа и аз мисля, че видяхме тъмната страна на Стефан накрая на епизода и ми хареса  newsm36

# 541
А мен много ме подразни постъпката на Деймън - защо трябваше да убие Лекси  Confused И тази тъпата полицайка защо му има доверие ... Онова момиче показа Демън, а не Лекси ... И това, че Стефан намушка Деймън -  то ясно, че няма да умре  Rolling Eyes иначе как ще продължи филма  Laughing

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 12:43 от Лорито

# 542
И тази тъпата полицайка защо му има доверие ...
Защото го видя на бала. А  нали кметицата каза, че всички, които са присъствали на бала са извън подозрение. Simple Smile

# 543
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичето си показа точно Лекси... Деймън й беше пренастроил паметта така, че да покаже нея. Очевидно.
Все не мога да избягам от усещането, че Деймън е един супер наранен, супер тъжен човек насъбрал ужасно много горчилка в себе си..

# 544
А мен много ме подразни постъпката на Деймън - защо трябваше да убие Лекси  Confused

Каза, че е част от Плана, но - ако се все пак се придържат към книгите, поне базово - може и не Деймън да е нападателя на жертвите до момента. Ще видим по-нататък.
Мен медальонът много не интригува...

# 545

Все не мога да избягам от усещането, че Деймън е един супер наранен, супер тъжен човек насъбрал ужасно много горчилка в себе си..

Има го този момент, да. И в началните серии, когато беше в стаята на Елена, и в някои от действията му сега.
Интересно обаче какво е направил на Джереми и дали няма и той да се окаже от другата страна на бариерата. И освен това - не намериха тялото на Вики. Водят я изчезнала. Като нищо ще цъфне отнякъде, примерно към 17 епизод  Simple Smile

# 546
sevdamir да ти е жива и здрава принцесата.Пожелавам й безгрижно и щастливо детство  cook Gift  ura newsm59

П.П Още не съм изгледала серията,но не напразно съм от отбора на Деймън от самото начало на филма Whistling

# 547
Ей, кога успяхте да изгледате серията, много сте бързи  Laughing

Аз нямам търпение довечера след работа Wink

# 548
Емма,Wentworth Miller (колаж е, но е много сладко)Mr. Green Heart Eyes

И аз нямам търпение да се прибера и да изгледам серийката! Simple Smile

# 549

Мамка му, знаех си, аз съм му фен, голяяяяяям фен....... Rolling Eyes

# 550

Мамка му, знаех си, аз съм му фен, голяяяяяям фен....... Rolling Eyes

Фен си и не можеш да го познаеш ....  Shocked Laughing Hug

Севдамир , честит празник             bouquet

Сега ще гледам и аз серията после ще кометирам !   Hug

# 551
Еййй Катрин, къде се губиш!?!  Hug

Нина Добрев знае ли български?  newsm78

# 552
Мислих да чета книгите след сериала,но не издържах и си купих Пробуждането днес  smile3529

# 553
  • Be realistic - plan for a miracle.
Еййй Катрин, къде се губиш!?!  Hug

Нина Добрев знае ли български?  newsm78

В едно интервю казва, че знае, но го говори с леки грешки/напуснала е България когато е на 2 години/, най-малкото понеже го упражнява само вкъщи с родителите си, и с българските си роднини. Пък и 18 години от общо 20 да живееш в англоговоряща страна... трудничко е да се упражнява редовно, предполагам.

# 554
sevdamir,честити 2-годинки на детенце и хубав празник!   bouquet
О,гледах и аз серията,Деймън много красив ми беше!  LaughingМного къси ми стават сериите и всяка по-къса и по-къса.  Confused Искам още и още.  Grinning
А мен много ме подразни постъпката на Деймън - защо трябваше да убие Лекси  Confused И тази тъпата полицайка защо му има доверие ... Онова момиче показа Демън, а не Лекси ... И това, че Стефан намушка Деймън -  то ясно, че няма да умре  Rolling Eyes иначе как ще продължи филма  Laughing
Това мисля и аз!Не съм впечатлена чак толкова от серията,само края и съня на Бони ме развълнуваха.
Каралайн въобще не е представителна извадка на красива блондинка.  Naughty
Лекси и на мен ми допада след текилките,мъжко момиче!  Party Гледах тази актриса наскоро във филма за Борн с Мат Деймън.

Общи условия

Активация на акаунт