The Vampire Diaries-„Game on,Elena„ 2 тема

• 35 374
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
хм... Каролайн може да е Калина ... newsm78

Някой тук беше написал всички песни от 7 ми епизод, но аз така и не открих последната от епизода, ако някой я знае, ще съм му много благодарна,ако ми я каже Simple Smile  

Това ли е

Мне  Naughty Sad може би просто я няма никъде
А е толкова хубава на фона на прекрасния глас на Деймън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,който се  появява неочаквано и предлага услугите си на Елена да помогне на брат й  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Значи си имаме Елена, Стефан, Дамян (или незнам кое е по-подходящо), Бонка, Виктория, Маргарита, Калина, Тихомир и леля Юлия  Crazy Joy
Да, според мен всички стават, като побългарени.. Само тоя Дамян с нещо ... по-така да го сменим... Neutral Face

# 662
Хм... Деймън се оказа препъни камък... Thinking newsm78

# 663
Лека нощ от мен  Hug
Отивам да сънувам Деймън  Heart Eyes newsm44 Heart Eyes Heart txtloves  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts newsm76  smile3524 smile3524 smile3524 People Angel People Angel Sleeping Sleeping newsm46

# 664
В предстоящия епизод Деймън най-накрая ще разкрие пред Стефан причината да се е завърне в Мистик Фолс... newsm18

# 665
В предстоящия епизод Деймън най-накрая ще разкрие пред Стефан причината да се е завърне в Мистик Фолс... newsm18

А каква е тази причина. Не си спомням нищо от книгата по този въпрос????

# 666

А каква е тази причина. Не си спомням нищо от книгата по този въпрос????

Ами не мисля, че има конкретна причина, той просто следва Стефан и където отиде Стефан и Деймън се появява...Спойлер Книга 4 Когато Бони призовава Стефан от Италия с него идва и Деймън и лъже, че са объркали косата и кръвта ( за да призовеш някой трябва да имаш от кръвта и косата му)и затова е дошъл Край на Спойлера

# 667

Както обикновено Wink Ще взема да го кръстя......Друми,че да го загрозя малко Mr. Green

# 668
  • София
Отново пускам всички песни за епизод 7, понеже някой питаше отново.

download : http://hotfile.com/dl/16831934/efbd4cb/vd.s01e07.music.rar.html

01. Fables (The Dodos)
02. No One Sleeps When I'm Awake (The Sounds)
03. Open Arms (Gary Go)
04. Open Hearts (The Longcut)
05. Sleep Alone (Bat For Lashes)
06. The Weight Of Us (Sanders Bohlke)
07. To Lose My Life (White Lies)

А тук : http://true-blood.forumh.net/forum-f8/topic-t39.htm#90 са всички линкове и имена на песните към сериала

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:25 от Jessica Hamby

# 669
Мерси, песента, която търсех е
06. The Weight Of Us (Sanders Bohlke)   Hug Hug

# 670

Както обикновено Wink Ще взема да го кръстя......Друми,че да го загрозя малко Mr. Green

Бих го превела като Давид - Възлюблен
или Даниел - съд Божий
или пък Данаил - Бог е мой съдник
всичко това от иврит.

Стефан от гръцки е Венец

в книгата превеждат фамилията им като Спасител - от латински, както и името на Елена

# 671
Здравейте вампирки    Hug

Стела , аватара ти е убиец , честито   Heart Eyes
Песента е страхотна , а на фона на Демън е още по-хубава   Listen

На мен Деймън повече ми прилича на Деян отколкото на Даниел  Thinking  Май само него няма да го издукараме с българско име   Laughing

# 672
Здравейте и от мен Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията!

Най-накрая и аз ги изгледах последните две серии. Мисля, че Вики наистина нямаше място в сериала като вампир, достатъчно им е сложно положението на братята и без пристрастена девойка до тях. Изигра си ролята момичето, сега Джереми ще стане един убиец на вампири и това е.
По отношение на последната серия: малко ми стана кофти за Лекси, някак забързано си отиде, а и беше забавна. Аз бях със съвсем други очаквания за нейната поява, мислех си, че ще се пречка на Еленка, пък то какво стана.
Хубаво ще е наистина да развият малко и другите персонажи в сериала, въпреки, че централните образи са някак разпокъсани. Като се има предвид, че е сериал, очаквам да задълбочат характерите, а то все не се случва.
Не знам, може би защото се откъснах малко от цикъла гледай - чакай с нетърпение и не ме тресе така както в началото, но това не означава, че все още не съм фен на Стефан и Деймън. Наш'то момиче ту го сърби, ту го боли, ама май ще й дойде акъла.
А за Каролайн и Мат като двойка съм изцяло "за". Деймън доста кофти се държа с нея в последната серия, не ми се върза с досегашното му поведение. Досега винаги е бил гадничък, но някак леко, със закачка, а този път беше грубо.
Лошо момче, лошо  Sunglasses

# 673
Аз също бях останала с друго впечатление за Лекси от трейлърите, а тя всъщност се оказа много забавна мацка, даже ми стана гадно, че толкова набързо приключиха с нея.  Sad
Деймън е ужасен, това беше много кофти постъпка, да не говорим и как се държи с Карълайн  ooooh!
Крайно време е и на нея да й дадат едно колие с върбинка, за не може да попада под влиянието му.

# 674
За мен Деймън си е чист Димитър Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт