Удрял ли ви е шамар мъжът ви

• 144 991
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 110
Колко ниско мнение въобще трябва да имаш за себе си, за да предаваш властта и контрола над теб на чужда воля!?
Момиче, знаеш ли какво означава пълнолетен и свободен човек с произтичащите права, задължения и отговорности от това?

Не си ме разбрал! Тука не говорим за ниско мнение за себе си да имам, аз имам добро мнение за себе си. Не ме разбираш за какво говоря.
Също така, ДА, знам какво значи „пълнолетен и свободен човек с произтичащите права, задължения и отговорности от това“
А ти наясно ли си, че много възрастни постъпват като деца много често, въпреки казаното ти по-горе ?

# 1 111
Добре, не можете ли да приемете, че има различни хора от вас ?

Разбира се,че хората сме различни,с различно мнение.Не прочитам някой да те е обидил.Имаш проблем,щом приемаш шамарът за нещо нормално в някаква ситуация.Попитай и други хора,ще ти го кажат.

А ако гладуват децата ти заради тази покупка ?

Задължително ще гладуват и те.Ние сме едно семейство.Каквото има/няма за нас,такова и за тях.Няма как да е иначе.Ще изкретаме на боб и картофи.И после обеца на ушенцето ми.Така човек се учи.

Ето тука се различава нашето мислене! Аз предпочитам да изям шамара от колкото децата ми да останат гладни заради тъпо мое решение. Ще съм благодарна ако моя любим свърши тази работа, от колкото живота да го направи, защото живота ще ме цапне по-силно и не с любов, докато моя любим може и да го направи с любов.

# 1 112
Смисъл каква грешка вие бихте допуснали и бихте приели шамар.

Бих приела шамар,ако се опитам да уморя децата.При никаква друга ситуация не ми се струва нормално и допустимо.
Правила съм всякакви дивотии /с ритник му изкривих вратата на колата,давала съм му поводи за ужасна ревност,отговаряла съм му гадно и арогантно,свалих го от колата,защото много даваше акъл как да шофирам,харчила съм много пари,а не работя,излизам без него на бар и се прибирам през нощта и още каквото сетиш/,никога не ми е удрял шамар,ритник или нещо подобно.Виж баща ми ни счупваше от бой.Може би затова имам такава нетърпимост.
Трябва да си много красива, че мъжа ти още да те търпи Simple Smile

# 1 113
бой от любов ...

# 1 114
Светла,чакай да те питам.А ти имаш ли правото да му плясваш такива отрезвителни и спасителни шамари?Или той е господин Безгрешният

Това е двупосочна улица! Същото трябва да важи и за него, не само за мен!

# 1 115

Бубанка и ти не си разбрала, бъркаш боя с ню-ню шамар от  Грижа! Нищо че прилича на гадна дресировка, трябва да сме благодарни за Грижата  box

# 1 116
Еее, вие не разбрахте, той мъжа й щял да й удари шамара с любов! Не стига дето ще го направи за добро, ама и с чувство на обич, как да не си му благодарна на такъв?!

# 1 117
  • Пловдив
Ето тука се различава нашето мислене! Аз предпочитам да изям шамара от колкото децата ми да останат гладни заради тъпо мое решение. Ще съм благодарна ако моя любим свърши тази работа, от колкото живота да го направи, защото живота ще ме цапне по-силно и не с любов, докато моя любим може и да го направи с любов.

Да,разбира се тук се различаваме.Аз предпочитам мъжът ми да приеме моето грешно решение и да е до мен в трудния момент.За да мога сама да си направя изводите,а не да ми помага с шамар.Затова сме заедно-в добро и лошо.Аз също съм плътно до него при неговите грешки

И ето тук сме на едно мнение.Щом на него му е позволено да те шамаросва,същото трябва да важи и за теб.
Само където не си представям мъж,който е способен да вдигне ръка на жена,да приеме тя да го шамаросва
Трябва да си много красива, че мъжа ти още да те търпи Simple Smile

Тц,не съм красива.Родителите му са му дали много добър пример за семеен живот и възпитание.Пък аз бях достатъчно умна,за да го чопна  Wink

# 1 118
Светла,чакай да те питам.А ти имаш ли правото да му плясваш такива отрезвителни и спасителни шамари?Или той е господин Безгрешният

"същото важи и за него" или "същото трябва да важи и за него"
има сериозна разлика в задължителния и пожелателния елемент

започнах да се ядосвам ... ще чета утре

# 1 119
Аз се замислих над това, ако съм се напила и съм буен алкохолик и съм посягала приемам да съм си изяла шамарите. Не че ще помня кой ми ги е сервирал на другия ден! Ама ако съм си кротка и не съм виновна за сериозни провинения, я ме пипне, я съм му счупила пръста!

# 1 120

"същото важи и за него" или "същото трябва да важи и за него"
има сериозна разлика в задължителния и пожелателния елемент

започнах да се ядосвам ... ще чета утре

„същото трябва да важи и за него“ – това искам да кажа, сори! Аз акцентирам на смисъла на шамара не като прибиване, а като тип сигнал, примерно от думи не се разбира и последен вариант е шамара, ако пак не се разбере, еми това е... нищо не може да се направи повече!

# 1 121
  • град-държава
Скрит текст:
Колко ниско мнение въобще трябва да имаш за себе си, за да предаваш властта и контрола над теб на чужда воля!?
Момиче, знаеш ли какво означава пълнолетен и свободен човек с произтичащите права, задължения и отговорности от това?
[/spoiler]

Не си ме разбрал! Тука не говорим за ниско мнение за себе си да имам, аз имам добро мнение за себе си. Не ме разбираш за какво говоря.
Също така, ДА, знам какво значи „пълнолетен и свободен човек с произтичащите права, задължения и отговорности от това“
А ти наясно ли си, че много възрастни постъпват като деца много често, въпреки казаното ти по-горе ?

Независимо как постъпват, затова носят отговорност за решенията, действията и бездействията си, която понасят в различна степен и в зависимост от случая- пред себе си или конкретните органи.
Това, че си съгласна да имаш господар, защото по една или друга причина не си способна да носиш съответната отговорност на пълнолетен човек и доброволно предаваш властта над теб на друг човек е единствено личен и много, много сбъркан избор.
Аз съм лигла и харча пари... ти веднага ме прецени и отсъди, че заслужавам шамари, аз пък казвам, че това си е лично моя работа и никой няма властта да ми определя и налага наказания, защото не харесва и оценява като грешки тези особености в моето поведение.
Ако ти позволяваш подобно нещо, както вече казах, това е шибано сбъркан личен избор!

# 1 122

Не знам какво вие бихте приели за равноправно. Смисъл каква грешка вие бихте допуснали и бихте приели шамар. Примерно, ако имаме обща сметка и аз си вкарам заплатата там и той си вкара заплатата там. И аз реша да изтегля парите и да ги изхарча за мои лични нужди, които са глупави и не нужни. Ммм, може би това не е добър пример, сори. Сега се сетих, като малка четох една приказка за една баба и дядо, където си живеели добре, само че бабата видяла една много красива и скъпа дреха и я е поискала. Само че, за да може да се изработи тази дреха бабата и дядото трябваше да се разделят с кокошките, които снасяха яйца, козичката, която давала мляко и ред други неща. Накрая бабата получила дрехата, но те останали гладни за много време защото нямало от къде вече. Аз лично ако се захласна или попадна в такава ситуация ще съм благодарна на мъжа ми да ми зашлеви шамар и ме събуди! Защото това, което ще ме очаква по-късно ще е много по-болезнено! Надявам се да ме разбирате правилно за какво говоря. Не всеки път шамара е лош според мен. Това е все едно да каже някои че лъжата е на 100% лоша във всички форми.

Шамари не приемам, но мога да ги раздавам.  Wink
Примера ти е доста абсурден и нелеп.
След като аз работя съм в пълното си право да си купя каквато дреха искам. Това първо.
И второ, не знам нормална жена, която има деца да тръгне да си изхарчи всички пари.
Като дете съм го правила. Харчила съм си моите пари за каквито си глупости искам и не съм яла шамари.

Но ти определено заслужаваш тупаници само заради този пост:

и мислите ли, че е възможно това да не се случи повторно, при положение, че твърди, че съжалява...

Не съм съгласна! Зависи и от ситуацията. Заслужила ли си го ? Има вероятност и да не ти посегне повече, но според мен може би и ти имаш участие и вина

Та коя по-дяволите си ти, че да определя автоматично човек, който не познаваш за виновен?

що за пристъпи на неадекватност трябва да имаш, за да си съгласна да ти ги лекуват с шамари  Rolling Eyes

Според мен татко и като я е удрял и разместил чарковете, та сега пише глупости.

# 1 123
Какво правим в ситуация, ако аз карам кола, мъжа ми е седнал отзад и аз като карам съм се заплеснала и гледам в страни и мъжа ми яде нещо, но вижда че мога да направя беля с колата и ръката му е свободна и както е зад мене ми лепне един шамар зад врата за да се осетя да гледам намред ? И аз взема че се осетя и гледам и се оправям! Това също е част от темата мъжа ми да ми лепне шамар, нали ? Ето една друга ситуация. Шамара е тип сигнал, чрез който аз трябва да се осетя, че правя грешка.

# 1 124
като плеснат зад врата хич няма да скочиш в канавката, а ще се концентрираш, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт