/.
), но ако финансите ми позволят ще направя кошници като тези, за които стана дума вече. Също искам да направя предколедно женско обикаляне по магазините в търсене на подаръци с приятелка, гарнирано с хубаво ирландско кафе (имаме си едно кафенце дето преди 2 зими още открихме с моя приятелка, че е много уютно като за такова загряващо следобедно кафе). Планирам ако мога да отида до София преди Коледа, за да нося малки подаръчета за племеницата, снаха ми и брат ми (харесва ми идеята да се появя без предупреждение някой уикенд преди празника в ролята на дядо Коледа) и... това е общо взето. Коледна селекция музика си направих вече. Пусках я дори в темата тука.
Само дето си направих поръчката на Дядо Коледа.

За много такива неща ми е тъжно че няма да мога да ги предам на бъдещите си деца, най-вече защото живея извън България и за тях такива традиции ще са по-скоро чужди
Е, ще се опитам де, но когато те са единствените със сурвачки, не върви да тръгнат из махалата и да маат стъписани американски баби по гърбовете
Тая година при всички положения ще си сготвя нечетен брой постни манджи, питка с късмети, ще си взема мандаринки и ще си слушам стари детски коледни песнички. Пък след това - пуйка, джинджифилови сладки и тукашните традиции! 
Ааа не! Представих си го и изведнъж ми дойде частица коледно настроение!
Препоръчани теми