Февруарско бебче в коремче лудува, а мама вкъщи мързелува... (25)

• 19 743
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте  Hug
поздрави на всички с хубави новини.
Рали, бързо оздравяване на Емо.
Момичета, имате ли представа какво става с Мария? Почти цяла седмица не е писала  newsm78 . Дано всичко да е наред при ФМ-то й.

За лекцията утре да ви предупредя, че преди 10 няма смисъл да ходите, т.к. ЦУМ отваря в 10. Аз така се прецаках миналия петък и около 40 мин. повисях на студа. Утре ще се опитам и аз около 10 да съм там и направо ще се качвам, ако никоя не е дошла ще запазя места.

Допълвам списъка
1. Мяуче
2. Рали
3.Силвъри
4. Шаманката
5. Сашкова
6. Гери

# 556
Добър ден на всички!  bouquet
Харемче,Анджи много се радвам,че прегледите ви са минали по този начин и че всичко е наред!
Даркан честита ти синя приказка!
Рали дано Емо се оправя бързо и да си се прибираш при него!
Сиянка дано и малката оздравее по-бързо!
Другите болни и те да се оправят!
Далче наистина ли е имало земетресение?
Аз пък вчера цял ден обикалях,такава хубава разходка си направихме с една приятелка,после пък изчаках и мъжа ми от работа и хайде пък и с него и един приятел ,че се прибрахме късно късно.
Днес ще се чисти и готви,няма как...
Прегръдки на всички! Hug
Наистина Мярия откакто замина на ФМ не е писала,дано няма проблеми и скоро ни се похвали и тя! Praynig

# 557
ох, ами и аз съм в една чуденка. Докторът, при който раждах преди не съм го виждала оттогава и скоро трябва да му звъня да питам . Иначе лекарката, която ме следи не изражда. Обаче аз сигурно ще искам екип. Нещо ме е шубе иначе. Не че не ме е така, ама.... А като си помисля, първия път въобще не ме беше страх, странна работа. И ВИП ще искам и то единичен, ако съм нормално раждане. И без това допълнителното ми осигуряване го поема. Но има време. Иначе аз предния път говорих с док за раждането към 2 месеца преди това - в седмия. Сега ми се ще даже и по-късно, че да не ходя и при него на прегледи. Че в МД е малко гадно за тия прегледи....

# 558
Аз пък отивам на кардиолог че с това сърцебиене Cryцяла нощ не съм спала

# 559
  • offshore & overseas
Аз пък отивам на кардиолог че с това сърцебиене Cryцяла нощ не съм спала
Стискаме палци! fingerscrossed

# 560

За лекцията утре да ви предупредя, че преди 10 няма смисъл да ходите, т.к. ЦУМ отваря в 10. Аз така се прецаках миналия петък и около 40 мин. повисях на студа. Утре ще се опитам и аз около 10 да съм там и направо ще се качвам, ако никоя не е дошла ще запазя места.

Аз нали досега никога не съм идвала да попитам, каква е тази лекция утре? Със записване ли става? Така и така съм си вкъщи, бих могла да дойда  Simple Smile

# 561
  • offshore & overseas
ohlalaa, ето за какво иде реч:

С "9 месеца" на училище

Уж няма места вече, но незаписаните ще рискуват, ако искаш и ти. Party

Поне 3 майки отиваме за купона, а не заради темата.

# 562
Мяуче, ами да... защо пък не. Ако няма места, ще правим нещо друго  Hug

# 563
  • offshore & overseas
Посъбра се народ, не е зле:

1. Мяуче
2. Рали
3. Силвъри
4. Шаманката
5. Сашкова
6. Гери
7. ohlalaa

За обяд аз няма да оставам, защото имам спешности, но... де да знам, ако ме изкушите с нещо...

# 564
А утрешната тема не е никак лоша, не е от най-безсмислените  Mr. Green
Къде точно на 3-тия етаж е мястото?

# 565
Добро утро и от мен Hug
Всички болни да оздравяват скоро,а на тези с хубавите новини-честито Heart Eyes

Аз както писах снощи май ще си остана в къщи,стига вече с тая работа.Днес ще ми е първия ден от както съм бременна да си лежа в леглото и нищо да не правя,кой знае може да ми хареса  Wink

Приятен ден на всички!

# 566
  • offshore & overseas
А утрешната тема не е никак лоша, не е от най-безсмислените  Mr. Green
За мен е, тъй като съм със сигурно секцио, освен ако слънцето не започне да изгрява от запад. Пък и сме я слушали с Калината.

Няма как да ти обясня къде е, но е лесно за намиране. Hug

# 567
...Къде точно на 3-тия етаж е мястото?

Следваш бременните коремчета и си там  Laughing

# 568
  • offshore & overseas
gotinoff, разчисти си пощата! Mr. Green

# 569
  • София
И аз сам много често със сърцебиене. Бях на кардиолог в 3-ти месец, тогава ми откриха и пролапса. Доколкото знам е нормално това сърцебиене в напреднала бременност но е доста неприятно.
kristinchetto, айде дойде и твоето време да помързелуваш. Дано ти хареса..
Голяма банда се събира утре Laughing. Браво! Аз не се записах и за "купона". Темата не ме интересува ( не че е излишно да науча нещо ново де). Сега уча за пренатално развитие Laughing. Трябваше да съм го взела преди 2 години тоз изпит ама сега по-ми влиза в главата някак си Crazy

Общи условия

Активация на акаунт