Споделете 126

• 29 065
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Естер и Ео, наистина е време да си починете - макар да не ви познавам, се учудвам как успявате толкова "тежест" да носите. Сетих се и аз за една своя връзка, в която се бях превърнала в жената-компромис и след като всичко приключи, изпитах истинско облекчение. Наистина ми беше леко и въздушно въпреки инвестираните време и чувства. Та от този човек пазя една красива дамска чанта, която той ми подари за един рожден ден. Спомням си, че тръгнах да се хваля из къщи с новата придобивка - в присъствието на любимия, да го четкосам за хубавия подарък. Мама - възхитена. Показвам я на баща си - "Тате, виж каква хубава чанта ми е подарил Х!" Тати, който си е чешит и пляснат в устата, я взема в ръце, оглежда я усмихнато и изтръсква: "Браво! Много хубава! Гледах такива на "Намалени цени"! Оня позеленя... И после не пропусна да ми обясни всъщност колко скъпа е чантата, а аз трябваше да призовавам чувството му за хумор... Tired

# 496
  • Варна
Кашлюк, кашлюк, специално за Естерчо и другите шоколадоядни споделям бонбони на Сушард с мента. Невероятни.
Много тежки и сериозни теми сте подхванали днес. И аз ще се изкажа по тях, но някой друг път.

# 497
Eo, аз съм на мнението на Калина. Сега трябва да започне годината на "черното тефтерче". На страниците му - отбрани господа, дето може да им звъниш при нужда по всяко време. И ако обичат, после да не тормозят с натрапчиво присъствие.

# 498
Гаргамел, аз си мисля, че хората няма да напуснат, защото за повечето това е и живота им и са в такава възраст дето ще им е много трудно да се пренасочат. Обаче се чудя със себе си какво да правя. Чудото не бих го изтърпяла. Добре, че от декември излизам в майчински.

# 499
Гаргамелче, аз като казвам наказателен, нямам предвид да наказва провинената половинка. Половинката вече я няма на хоризонта. А наказателен като казвам, имам предвид - "вземи тялото ми, сърцето не пипай ...а между другото, ти беше ли послушен? не? ... ела тука"

# 500
Ако дъщеря ми се отдаде на разврат, ще я пребия като куче, дори да е пълнолетна!....А на момчурляците около нея, ще им строша гръбнаците, като на малки котенца!  Peace

# 501
Хохо, налегнаха ме младежки спомени. Като например как принц Цървул, който смяташе , че като ми купи шоколад цяла вечер трябва да благодаря просълзена се опита да ме целуне, когато от тъмнината изскочи баща ми да ми припомни, че е трябвало да си бъда вкъщи преди един час. Докато се обърна да му кажа " Довиждане " мистър Величие вече го нямаше hahaha После, бременна в деветия месец срещнах един, дето като бях ученичка се заканваше да пребие всичките момчета, с които излизам. Започна да се хвали, че живеел охолно, просперирал защото, представете си, станал главен готвач в Хилтън Mr. Green Пазя си и едно писмо, което съдържаше в себе си само една миниатюрна снимчица, на която пише: " ликът ми не забравяй ти, нека топли те в мразовитите дни " Joy

# 502
"вземи тялото ми, сърцето не пипай ...а между другото, ти беше ли послушен? не? ... ела тука"

А ние към момента я караме така ... http://images.paraorkut.com/img/pics/images/g/give_you_my_heart-1813.jpg - всеизвестно, но ролите са разменени  Mr. Green

# 503
Ако дъщеря ми се отдаде на разврат, ще я пребия като куче, дори да е пълнолетна!....А на момчурляците около нея, ще им строша гръбнаците, като на малки котенца!  Peace

Ти пък като разбереш  Mr. Green

# 504
  • Майничка
Калин@, ми пак го има елемента отмъщение "ей ся ви ..., сите женски/мъжки, да ме видите колко съм железен/на". В двата рода, щото и при двата пола съм наблюдавала подобно поведение. Ми мъжете, като че ли, по-дълго време си вярват в тази ситуация, ама жените, особено тези, за които моделът, дори не дотам осъзнат, е секс=потенциална трайна връзка, май сами си го зачукват.
Друго е, ако терзанията са в регистър "Абе, вървежна ли съм още? Да!!!"  и следва "Урррааа!" (щото го има и "О, благодаря, благодаря!" по мелодията на "Робиня съм твоя..." Wink)
Просто си размишлявам, не ми се връзвайте...

# 505
Когато Винаги правия ме заведе в кварталното кафене (то си е скъпарско, ама ни е в квартала и сега е ресторант - празен), бармана му подвикна " Ааа вчера на оная купуваше шоколад, а на тая водка"
Отидохме да играем билярд същата седмица, а там "ейиии вчера с черна, днес с руса" ...
След това си прибрах момчето и сега си кротува под чехъла ми.

Наказателен секс? принц Цървул? А аз се чудя откъде се пръкват тия истории в "цената на истината"

# 506
Ако не ви харесва наказателен, да го наречем неангажиращ. (За бащите на момичета думата е разврат, но е малко пресилена  Laughing)

# 507
Моля, стиснете по един палец пижо мамин да не е сериозно болен, че....планираният ми уикенд ще пропадне.
А имах, много имах нужда от това. Tired
Дорева ми се. Мисля,ч е нервите ми са опънати докрай.

# 508
Дами, Вълк, Дедо, НМНП,
влизам с прискърбие да ви съобщя, че нашият мил отЧетник, скъпият ни другар по оръжие и кандидат-форумски плейбой яде банан. Горчив, според думите му, защото тоз банан ще го лиши от безценната ви компания за ДЕВЕТ дни. Помолена бях да ви предам следното послание, изразено с посърнал, кахърен глас:

"...предай им...че ще ми липсват.... те бременеят по 9 месеца и не ги усещат, но за мен дори 9 дни без тях са много... а най ще ме е яд, че няма да мога да похапна жито в други ден. Сектата "Голяма задушница" нали ще струва 40 дни на Сопрана... а аз ще пропусна Великото Събитие.... моля те... кажи им сбогом от мен... "

Е, казвам. След последната дума се чу изщракване в слушалката и настъпи тишина. Едва ли е посегнал на живота си, по-вероятно е да си е посегнал  Mr. Green Но, това няма как да го разберем преди да минат деветте дни. 

# 509
И последно - остани сама бе мило!
Това е моят вариант... Но аз съм дива... И извинявай, Ео, ама последният ти възлюбен (ако не бъркам) щях да разкарам още при първия му опит да ме облича и разкрасява, демек опитомява... Днешните мъже почти не могат да изпълняват други функции освен благотворителен секс и семенно донорство... Силата наистина е в теб, така че се научи да живееш с нея... (Ето и Марадона доказа, че мъжете са толкова неспособни да се справят с житейските неволи, че изчезват не само от живота ни, но и от форума...)

Потребителска група предлага кинти за увеличение обема на кутията за ЛС Shocked
То и ти явно си достатъчно богат и предпочиташ да плащаш и да не си разчистиш кутията...  Grinning Пускам ти линк за фимчетата тук.
http://www.tvokids.com/framesets/mediacentre.html
The Space (трети бутон горе вдясно) --> страница 3--> Mark's Moments

Общи условия

Активация на акаунт