90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 70

• 29 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
harizanova1985 да взема да те добавя на скайпа че поне да има с кой да се забавлявам през деня. То нестига че детето ме изнервя ми и мъжо тая вечер има огрооомна черна точка. До ей сега шетах че да изпусна малко парата. А за хуманата в белтъчния ден - тя май е доста скъпа може да си вземеш НАН 1 че е само 10 лева кутията  smile3532

# 376
Да бе, после детето да седи гладно заради мен! Laughing Ще си взема хумана HAHO,че вече натам вървя.Мен с мазут от Лукойл да ме бяха кърмили, нямаше да ги говоря тия глупости.  Mr. Green Crazy  Да се похваля,че зъбът не ме боли толкова!Явно не е имало достатъчно мъдрост в него и затова не боли... Wink

Бебок, много си го разглезила тоя мъж.Като му готвиш супа-топчета и започна да ти се качва на главата. Joy  Глад му е майката!Да вземем да го направим втори почетен Фидан след Петко! smile3534

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 21:23 от harizanova1985

# 377
Добър вечер! Hug
И днешния плодов ден мина успешно с помощта на малко сурови ядки и няколко сушени кайсии.Чувството,че и днес съм издържала е страхотно.Чувствам се много добре и не усетих голям глад.Мислех че по зле ще бъде във плодовите дни.Но като четях какво сте писали предварително се бях заредила със ядки и сушени плодове.
Лека нощ на всички!

# 378
Irena, dano si pro4ela, 4e se priemat po 25gr. qdki na priem. newsm78

# 379
Harizanova1985.разбира се че съм прочела.Опитвам се да спазвам всичко точно така както е написано.За това чета внимателно какво пишете за да не сбъркам нещо.

# 380
хари3ан4е голяма терца си ти Joy. Hugна вси4ки и сладки сани6та Wink.рин4е 3арежда6та но6т и хоп на6 плодов Party

# 381
 ooooh! ooooh! ooooh!
 newsm29 newsm66  341uu smile3540 newsm29 newsm66  341uu smile3540 newsm29 newsm66  341uu
 smile3524

# 382
хари3ан4е голяма терца си ти Joy. Hugна вси4ки и сладки сани6та Wink.рин4е 3арежда6та но6т и хоп на6 плодов Party

Майорна Wink

Май вече ще се ориентирам към балдахина ми. JoyЛека нощ на всички!

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 22:32 от harizanova1985

# 383
Здравейте мили момичета Hug БЛагодаря на всички ви за подкрепата и за насърчаването. ДНес бях белтъчна мисля ,че долу-горе добре се справих,като се има в предвит ,че последното ми ядене беше към 4 ,сега пия топла вода с лимон и след малко лягам Hug

# 384
harizanova1985 не беше с кученце, но следващия път ще взема да пробвам.  Joy

Ами какво да ви кажа с моите спагети с гъби и дом. сос. Нищо общо нямата с тези, които правих за останалите.  Cry
Не ми харесват само с гъби и до. сос. Следващия път ще ги ям без нищо по добре. Да ви кажа пак съм си гладна. Постоянно съм си гладна. Едно време баща ми викаше: "Рали, рали цял живот ще си ходиш гладна и дебела, такава ти е съдбата"
Верно е. Дано да издържа.
Утре съм на плодове. Просто дано да са ми по силни ангелите, че от сега си мисля, че няма да издържа.
Айде лека на всички до утре.  Hug

# 385
.
Добро утроооооооо.Хайде на кафе в последния работен ден за седмицата.И да не се преработвате много ей - нали петък е малката събота,пък и мислете за шефовете си  Joy Joy Joy
Лек и минусов ден ви желая на всички.
П.П. Стискайте палци да устоя на изкушенията довечера ,че сън ма рожден ден.А може и някоя бухалчица да ми метнете превантивно hahaha hahaha
 Hug за всички.

# 386
Добро утро!Гаргамелче, стегна ли квадратите за племенниците? Този въпрос е от квадратната полиция. Wink

# 387
Добро утро.

След вчерашния въглехидратен ден съм -0.500, ама то защото МЦ-то е вече тук. Иначе съм за бухалки заради вчера че изядох 3 крем-карамела.
Харизанова да вземеш да пратиш някоя снимка да те покажа на пръчовете тука да станеш казанлъшка снаха.
Те са от село ама карай близко са до Казанлък. Имат си козички и единия даже прави сирене от пръча  smile3532
Днеска съм плодово-зеленчукова.Тати и кака ще идват довечера на гости та дано издържа че ще им правя мусака и баница.
gargamel  то петък петък ама при мъжо и събота ще работят че да не работят после след коледа.
hipopotam4e  абе гледам ти ей сега линийкта ти немърдаш ли от тези 2 кг бе душа? Я дай малко по-сериозно вместо 1 час на колелото карай 2 hahaha

# 388
Раличка, днес и аз съм на плодове.Приготвих грозде, банани и сушени кайсии и смокини.Направо пир! Wink
Аз си правя един доматен сос, който е оснповен и е режимен във въглехидратния ден.Задушават се лук и моркови.След това се слагат доматите и малко зеленчуков бульон.Според количеството и вкуса  слагаш и малко захар.Обичам го по-сладичко.И накрая подправките са черен пипер, копър пресен и чубрица.Става божествено.Принципно го правя с пилешки бульон на Галина Бланка, ама като не може ще се прежалим.Най-вече си го правя за пържените патладжани, но понякога е само за топене с мек хляб.Това последното не сте го прочели. WinkАйде, че се размечтах!

# 389
Бебок, какви са тия 3 крем-карамела?Ти си направо не за бухалки, ами за валяк.То бива, бива грубо нарушаване на правилата, ама чак толкова.Не сложи ориз на супа-топчетата и сега манджа с грозде. fight Наказание сега четири  плодови и три водни. Wink

Харизанова, да вземеш да пратиш една снимка, за да станеш казанлъшка поничка! smile3532 Аз съм си в тоя калибър още. Wink

Общи условия

Активация на акаунт