Боя за коса - blond 10

• 115 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ох, не ми се иска първо да ги обезцветявам и после с боя. Чудя се сега дали да я мацна пак цялата , че много взе да се изтощава. Това е мазане всеки месец все пак. А относно Гарниер, пробвах тъмно пепеливо русо до колкото помня. Стана едно такова много тъмно бежово , да не кажа кафяво. След всяко измиване обаче косата започна да придобива все по светъл , равен и приятен цвят, без жълти оттенъци. Само дето е нужно малко време и до тогава си ходя с тъмна коса. Crazy

# 661
  • София
Здравейте
Боядисах се днес с Гарние. Ползвах две бои защото намазах цялата коса. Смесих 9 и 9.13. По дължините се получи много хубаво, но корените рижавеят. Като тон са също толкова светли колкото дължините, но са с рижав оттенък. Чудя се дали ако на следващото боядисване сложа цвят 8 или 8.1 ще се получи по-добре. Страх ме е да не стане много тъмно, а пепелното русо ме притеснява с това, че дължините ще сивеят, а аз много го мразя тоя сив оттенък  Rolling Eyes

# 662
Моля за малко помощ. Знаете ли къде в София мога да намеря продуктите на SERI и по -точно боя за коса и обезцветител. СПЕШНО Е !!!!!!

Искам да питам за съвет .
До преди 2 месеца бях синьо черна и реших , че трябва да стана руса. Изрусих се 2 пати с блондор . Сега корените са ми доста светли но на долу косата ми стана светло рижаво (тя е дълга до таза)  и не знам как да го махна. Реших да взема русо пепеляво като си мислих , че може да го покрие , но за съжаление става много по тъмно отколкото е . Пробвах на различни кичурчета  с Garnier 8.1 и 9.1 , Palette 219 и А10 накрая купих и aroma color 33 и с всичките става доста по тъмно отколкото е в момента , а моята идея е да става по светло. Казаха ми да намеря SERI и да пробвам с него . Дайте съвет какво да правя как да го махна това рижаво

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 23:30 от sladkotobeb4e

# 663
Здравейте
Боядисах се днес с Гарние. Ползвах две бои защото намазах цялата коса. Смесих 9 и 9.13. По дължините се получи много хубаво, но корените рижавеят. Като тон са също толкова светли колкото дължините, но са с рижав оттенък. Чудя се дали ако на следващото боядисване сложа цвят 8 или 8.1 ще се получи по-добре. Страх ме е да не стане много тъмно, а пепелното русо ме притеснява с това, че дължините ще сивеят, а аз много го мразя тоя сив оттенък  Rolling Eyes
Кофти,че не се е получило  Sad При мен с всяко миене корените даже стават по-светли,явно пада боята.Аз също другия път ще използвам 8-мица,не вярвам да стане много тъмно,защото преди нея има още доста руси нюанси.
9-ката не е лоша,но с всяко миене и корените,и дължината стават по-светли,та до следващото боядисване пак ще съм много бЕла У глЪвЪтЪ  Laughing

# 664
Моля за малко помощ. Знаете ли къде в София мога да намеря продуктите на SERI и по -точно боя за коса и обезцветител. СПЕШНО Е !!!!!!

Искам да питам за съвет .
До преди 2 месеца бях синьо черна и реших , че трябва да стана руса. Изрусих се 2 пати с блондор . Сега корените са ми доста светли но на долу косата ми стана светло рижаво (тя е дълга до таза)  и не знам как да го махна. Реших да взема русо пепеляво като си мислих , че може да го покрие , но за съжаление става много по тъмно отколкото е . Пробвах на различни кичурчета  с Garnier 8.1 и 9.1 , Palette 219 и А10 накрая купих и aroma color 33 и с всичките става доста по тъмно отколкото е в момента , а моята идея е да става по светло. Казаха ми да намеря SERI и да пробвам с него . Дайте съвет какво да правя как да го махна това рижаво
Моя приятелка имаше същия проблем.Да не те обезкуражавам,но ще има-няма половин година да ходиш като патка в главата  kyllmg .
Тя също от черно реши русо,доста блондори и бои клепа,корените и се получаваха,но надолу,където е била черната боя беше просто един голям ужас.Иска се търпение.Вече (година по-късно) си е със задоволително русо,но има какво да се желае.
На тази страница е въпросното момиче (с рижавата коса) - http://nekazvamne.aha.bg

# 665
Здравейте,май е най-добре в тази тема да попитам..та косата ми е светла,но малко ми я опропастиха с едни кичури и последно ходих да ме боядисат,но нещо рижавея.А имах страхотен тъмно рус пепелен естествен цвят.Сега не знам какво да правя,искам да се доближа до него. Та от тези гами истинският ми е http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=518 8-ца,в момента съм тъмно русо,но малко рижавее,та въпросът ми е ако клепам тази боя,с какъв окислител трябва да е-  6,9 или 12 %?  Thinking

# 666
Някой може ли да ми каже с каква боя да се боядисам(марка и номер)за да ми станекосата бяло русолС Гарние 113 възможно ли е това?Помогнете моля

# 667
Някой може ли да ми каже с каква боя да се боядисам(марка и номер)за да ми станекосата бяло русолС Гарние 113 възможно ли е това?Помогнете моля

На мен с никоя боя която пробвах не ми ставаше бяло.
 За това се боядисвам само с блондор.
Между другото днес се боядисах, но вие си ме знаете.

# 668
За хубаво русо препоръчвам IGORA номер 10/1 от година почти съм с нея и не мисля да я сменям,бавно пада цвета и става супер равномерно с окислител 9% Peace

# 669
За хубаво русо препоръчвам IGORA номер 10/1 от година почти съм с нея и не мисля да я сменям,бавно пада цвета и става супер равномерно с окислител 9% Peace

Ще покажеш ли снимка с тази боя?Тя силно изсветлявяща ли е и трудно ли се намира по магазините?

# 670
  • София
Tristania, ако не искаш да изсветляваш косата повече, а искаш само да убиеш рижия оттенък те съветвам да ползваш колкото може по-слаб оклислител. От личен опит, а и от това, което съм чувала знам, че колкото по-силен е окислителя толкова повече рижавее косата,

# 671
Момичета,а някоя от вас пробвала ли е русите нюанси на Garnier Herbashine? Rolling Eyes

# 672
Tristania, ако не искаш да изсветляваш косата повече, а искаш само да убиеш рижия оттенък те съветвам да ползваш колкото може по-слаб оклислител. От личен опит, а и от това, което съм чувала знам, че колкото по-силен е окислителя толкова повече рижавее косата,
А няма ли да стане прекалено тъмна така? Thinking

# 673
Здравейте.Лятото бях бяло руса и октомври реших да мина на кестеняво.Два пъти съм се боядисвала досега.Сега пак ми е щукнало да минавам към русия цвят, но се чудя дали трябва да я обезцветявам и после да изрусявам  или мога да мина и без обезцветяването.? newsm78 Доста ми е изсветляла косата,нещо средно между светло кестеняво и кестево ми е.

# 674
Здравейте!От скоро и аз съм в клуба на блондитата ,време е пак да се боядисам тъй като ми се показват 4ерните корени ве4в.Но проблемът ми не е там а в това 4е освен 4ерните корени по надолу около 4 см са ми оранжеви сега някой може да запо4не да се смее знам 4е това е защото не съм си ги обезцветявала след всяко израстване.Така въпросът ми е ако смеся блондор с боя на палетте тъй като използвам такава боя ще се прояви ли някаква алергия знам 4е не трябва да се смесват с палетте др съсътавки на метална основа?Питам ви тъй като виждам 4е сте на ТИ с това аа аз се боядисвам в къщи защото и аз съм си патила от некадърни фризйори и нз какво да правя ве4е МОЛЯ за съвет.Блгодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт